Luna noiembrie 2017, Scorpion

Noiembrie 2017, Scorpion
008 Scorpion         În această lună reușești să te plasezi în centrul atenției, ești foarte deschis către socializare, accepți situațiile dificile cu mai multă încredere și optimism că toate problemele se pot rezolva, indiferent de natura acestora. Nimic nu este prea greu, cât timp mergi prin viață cu credință și iubire în suflet. Știi cum să fii o prezență plăcută, te faci admirat, apreciat. Ești mult mai preocupat de propria înfățișare, de înnoirea garderobei. Te remarci prin vitalitate, putere, ambiție și hotărâre în rezolvarea treburilor de zi cu zi. Din data de 22 noiembrie ești ferm decis să te pui în valoare, să folosești abilitățile și talentele personale în sensul progresului din planul financiar. Sunt favorizate acum activitățile care țin de comerț, călătoriile de afaceri dar și speculațiile. Ești mult mai pragmatic, atunci când vine vorba despre negocieri. În luna analizată aici, deviza ta este: „Atunci când ești prea aproape de un munte nu reușești să-i vezi înălțimea.” R. W. Emerson
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         La debutul acestei luni putem vorbi despre secrete, dezvăluiri, dezamăgiri, gelozie care are legătură cu partenerul de viață. Este posibil să îți dorești o schimbare decisivă sau poți ajunge la o concluzie fermă, vis-a-vis de relația de cuplu.  O perioadă favorabilă în relația de cuplu este după data de 5 noiembrie. Este recomandat să acorzi o atenție specială în preajma datei de 19 noiembrie, atunci când este posibil să izbucnești, ești bulversat în legătură cu anumite bârfe care te pot afecta și în plan profesional. Intervalul 7 – 18 noiembrie dar și perioada 21 – 25 noiembrie îți pot aduce o atmosferă plăcută în relația de mariaj precum și schimbări favorabile. Ești mult mai romantic acum, mai afectuos, călătorești mai mult alături de partenerul de viață, vă bucurați de relație. În perioada analizată ai tendința de a fi idealist, faci declarații, promisiuni, chiar vei ajunge să le concretizezi, dacă simți că ți-ai găsit sufletul pereche. Acordă atenție la informațiile care îți pot parveni prin intermediul viselor pentru că acestea te pot ajuta în încercarea de a clarifica relația sentimentală. În preajma datei de 13 noiembrie poți întâlnești partenerul ideal pentru tine. De mult timp nu ai mai simțit o așa de mare nevoie de a iubi și a dărui, de a împărtăși cu cineva ceea ce simți, trăiești, gândești. Putem vorbi despre o „schimbare de macaz” fiind acum vremea marilor începuturi, a marilor alegeri, a transformărilor radicale.
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        În perioada analizată beneficiezi de susținerea astrelor pentru a-ți îndeplini unele ambiții în plan profesional. Va trebui însă să acorzi o mai mare atenție la relațiile de parteneriat în afaceri în preajma datei de 4 noiembrie. După data de 5 a lunii în discuție pot să apară ocazii favorabile pentru a semna un (nou) contract de muncă, în avantaj personal. În preajma datei de 25 noiembrie ai șansa de a câștiga în plan financiar. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu colegii de muncă sau în orice alte activități pe care le desfășori, spre sfârșitul lunii. Este o perioadă deosebit de favorabilă în privința unor eventuale parteneriate sau inițierea de proiecte care se vor derula pe termen îndelungat. Venus, Soarele și Jupiter au menirea să-ți aducă norocul și susținerea venite din partea superiorilor pentru a reuși să-ți împlinești ambițiile profesionale. Multe dintre problemele cu care te confrunți de câțiva ani se vor ameliora sau vei reuși să găsești resursele necesare pentru a merge mai departe. Ești pe drumul cel bun iar ceea ce clădești acum îți dă sentimentul de încredere în propria valoare.
       
 
SanatateSănătate      
         În luna noiembrie avem de-a face cu o perioadă destul de agitată în care ești preocupat să rezolvi, în cel mai scurt timp cu putință, problemele cu care te confrunți iar aceasta te va solicita, fizic și mental. Va trebui să acorzi o atenție deosebită în preajma datei de 4 noiembrie, atunci când ești predispus la probleme renale, infecții. Atenție și la perioada din jurul datei de 19 noiembrie pentru că acum pot să apară probleme care țin de gospodărie, vrei să faci unele schimbări aici, renovări fiind astfel expus riscurilor de lovituri, accidentări, căzături, fracturi datorate agitației excesive.