Luna noiembrie 2017, Săgetător

Noiembrie 2017, Săgetător
009 Sagetator        Avem de-a face cu o lună noiembrie în care este momentul să te redescoperi, să te analizezi pentru a vedea ce anume ai de clarificat, vis-a-vis de propria persoană. Ai acum curajul de a te implica și poți să aduci lumina în viața oamenilor defavorizați de soartă. Ești mai aproape de latura spirituală a vieții. Iubești frumosul, tot ceea ce te înconjoară și oferi bunătate în cantități uriașe, ești plin de afecțiune pentru cei din jurul tău. Este o perioadă în care vei dedica timp și energie oamenilor la care ții și o faci cu inima deschisă bucurându-te de apreciere. Poți obține lucruri cu adevărat mărețe prin intermediul sacrificiului personal. După data de 22 noiembrie îți este mult mai ușor să te faci remarcat fiind o prezență plăcută în grupul din care faci parte. Impresionezi datorită calităților tale, ești bine informat, dinamic. Te adaptezi mult mai ușor la orice schimbare. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Totul este posibil, împotriva tuturor rațiunilor.” Mircea Eliade
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        La începutul acestei luni ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete, vis-a-vis de relația de mariaj. Ai șansa de a-ți exprima propriile gânduri, dorințele, în preajma datei de 13 noiembrie dar acestea vor fi destul de confuze sau nu vei reuși să te faci înțeles. Ideal ar fi să analizezi aspectele implicate și care țin de relația în care ești acum, din mai multe puncte de vedere, fără a te lăsa influențat de părerile amicilor sau ale părinților. Cu cât vei fi mai imparțial și vei lăsa momentele de tensiune să se estompeze, cu atât va fi mai bine pentru relația de cuplu. În preajma datei de 7 noiembrie ești predispus la implicarea într-o relație de dragoste secretă. Reușești să treci peste orice fel de prejudecăți, peste limitările morale și sociale. Ești dispus să trăiești din plin o aventură de dragoste, să te bucuri de iubire, de sentimente și trăiri de care nu ai mai avut parte de ceva timp. După data de 9 noiembrie, odată cu ieșirea lui Lilith din zodia ta, ești mai destins, mai echilibrat, nu mai vezi doar partea rea, pesimistă a relației de mariaj. Certurile din zona relației de cuplu pot deveni mult mai constructive. Acordă o atenție deosebită la perioada de la sfârșitul lunii analizate pentru că este posibil să dai dovadă de inflexibilitate și vei încerca să îți impui punctul de vedere, fără să iei în calcul sentimentele partenerului de viață.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru asocieri, îndeosebi după data de 22 noiembrie. Până atunci este important să fii mult mai atent, atunci când vine vorba despre implicarea în colaborări cu colegii de serviciu. În preajma datei de 4 noiembrie te poți aștepta la apariția unor conflicte cu colaboratorii apropiați sau la luarea unor decizii care contravin intereselor tale. Este nevoie de calm și cumpătare din partea ta, de strategii bine gândite, fără a ține cont de sfaturile celor neavizați. După data de 5 noiembrie ești decis să te informezi și să te implici în tot felul de activități care te vor ajută să progresezi, în plan profesional. În preajma datei de 13 noiembrie te gândești foarte serios la calea pe care vrei să o urmezi în plan profesional. Poți pune la cale un proiect de anvergură, îți urmărești scopul pas cu pas în cadrul echipei de lucru, a grupului sau asociației din care faci parte. După data de 22 noiembrie ai șansa de te relansa, de a veni cu forțe proaspete. Până atunci va trebui să tragi din greu, să faci tot felul de strategii, te gândești, te răzgândești până găsești cea mai bună soluție. Este o lună în care vei sta destul de bine la capitolul finanțe, cât timp nu te hazardezi în a face investiții către o direcție neclară. Nu este momentul pentru a face achiziții costisitoare. Te poți aștepta la unele pierderi financiare, în preajma datei de 19 noiembrie, ca urmare a unor acțiuni intreprinse de dușmanii ascunși. După data de 22 noiembrie se mai liniștesc problemele financiare.

SanatateSănătate
         Urmează o perioadă în care este recomandat să te odihnești mai mult. Te simți epuizat după o perioadă de muncă susținută. Sistemul imunitar este destul de vulnerabil. În preajma datelor de 4 și 19 noiembrie te poți aștepta la apariția unor migrene, eventuale prbleme renale, o stare de oboseală accentuată, există predispoziția la accidente, tăieturi, infecții.