Luna noiembrie 2017, Pești

Noiembrie 2017, Pești
012 Pesti         Putem vorbi despre o lună în care simți nevoia să călătorești mai mult și să fructifici fiecare oportunitate care te ajută să depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață. Pui multă pasiune în căutările tale și îți exprimi convingerile despre filozofie și viață cu mai mult aplomb. Este o perioadă în care ai ocazia să socializezi mai intens cu persoane aflate peste hotare sau poți pune bazele unor colaborări cu oameni de altă naționalitate. După data de 22 noiembrie, încet dar sigur, capeți mai multă încredere în propria persoană, atunci cînd vine vorba despre carieră, noi oportunități de perfecționare în mediul profesional din care faci parte. Ai șansa de a reuși în carieră datorită abilităților tale intelectuale. Este posibil să călătorești mai mult în interes de serviciu. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Generozitatea este virtutea celor puternici.” G. Ibrăileanu
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Putem să vorbim despre o perioadă în care reușești să fii pe „aceeași lungime de undă” cu partenerul de viață. În această lună creezi o stare de armonie între obligațiile de serviciu și necesitățile familiale. Numai că vor exista și momente mai puțin favorabile, atunci când ai tendința de a idealiza relația sau poți deveni destul de confuz, atunci când vorbim despre relația de mariaj. Poți fi indus în eroare de o situație care pare mult mai frumoasă decât este în realitate așa că, dacă nu vei reveni la timp cu picioarele pe pământ, este posibil să consumi timp și energie într-un mod absolut inutil, în preajma datei de 13 noiembrie. O perioadă favorabilă pentru inițiative comune cu partenerul de cuplu este în preajma datei de 25 noiembrie. Spre sfârșitul acestei luni va trebui să dai dovadă de flexibilitate și să îți canalizezi atenția către o direcție clară fiind mult mai sincer și mai înțelept, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii care vizează relația de cuplu. Nu este ușor dar nici imposibil nu este. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu atunci urmează o perioadă favorabilă pentru dragoste și interacțiune cu persoane de sex opus prin intermediul paginilor de socializare, a internetului. Ai șansa de a întâlni persoana cu care simți că rezonezi, din punct de vedere intelectual și emoțional. Ai o mai mare nevoie de romantism, de manifestare a senzualității. Ai acum ocazia să întâlnești o persoană de altă naționaliate și de care te poți îndrăgosti.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Se poate vorbi despre o lună în care vei călători mai mult în interes profesional. Este posibil să iei decizia de a urma cursuri de perfecționare peste hotare sau te poți hotărî să urmezi cursuri postuniversitare. Cert este că beneficiezi de pe urma colaborărilor cu firme străine sau prin acceptarea unui contract de muncă în străinătate. Este timpul să te ambiționezi mai mult și să ieși la lumină cu mai multă încredere în tine. În preajma datei de 9 noiembrie apar noi posibilități de progres, de expansiune în carieră. Ești mult mai atras de ideea de a ocupa un post de răspundere. În preajma datei de 13 noiembrie putem să vorbim despre o perioadă deosebit de favorabilă pentru călătoriile în străinătate, în sensul acumulării de noi experiențe, în plan profesional. Tot în preajma datei de 13 a lunii analizate va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre negocieri, discuții cu superiorii. Nici acest sfârșit de lună nu trebuie neglijat, la capitolul cereri și oferte profesionale. Este necesară o mai mare doză de prudență în deciziile pe care le iei, în preajma datei de 28 noiembrie. Planul financiar poate să treacă prin transformări destul de bruște. Acordă o atenție specială la data de 7 noiembrie, atunci te poți aștepta la fefctuarea unor cheltuieli cu acte, documente, eventual o călătorie neașteptată. În preajma datei de 19 noiembrie va trebui să fii mai prudent la acordarea unui împrumut, o amendă, taxe și impozite. Putem să vorbim și despre pierderi legate de o moștenire, un partaj.
 
SanatateSănătate
        În această perioadă poți avea probleme cu plămânii, viroze respiratorii, mai ales în preajma datei de 13 noiembrie. Nu este exclus nici să te confrunți cu tot felul de stări, trecând de la o extremă la alta, de la insomnii și stări de oboseală și mergând până la starea de exuberanță. Spre sfârșitul acestei luni există predispoziție la răniri, operații chirurgicale sau infecții.