Luna martie 2018, Vărsător

Martie 2018, Vărsător
011 Varsator         Vorbim despre o lună în care, atât resursele personale, cât și cele materiale joacă un rol esențial pentru tine, îndeosebi până în data de 20 martie. Este necesar să te înarmezi cu multă ambiție, capacitatea de a fii atent la ce se vrea de la tine și dispoziția de a le oferi celorlalți ajutorul de care au nevoie. Nu ai decât să profiți de oportunitățile de progres care vin acum, îndeosebi în plan financiar. Este adevărat că ai foarte multe de recuperat, fie că este vorba despre timp, fie despre bani. După jumătatea perioadei este posibil să apară schimbări bruște, legate de casă, domiciliu sau chiar de părinți. Nu este exclus să revii asupra unor aspecte care țin de o proprietate, să revizuiești un contract sau poți reveni asupra unor înțelegeri ce vizează un contract de muncă. Din 23 martie lucrurile au tendința să îți scape de sub control, mai ales dacă este vorba despre planul relațional, sentimental. Te simți oarecum neputincios neștiind prea clar ce alegeri să faci. Deviza perioadei, pentru tine, este: „Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.” Peter Arnold
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În prima parte a lunii se va observa o mai mare preocupare, alături de partenerul de viață, în ceea ce privește acumularea de bani, bunuri materiale sau pentru a folosi resursele comune în sensul investirii într-un proiect ce ține de casă. După data de 10 martie se amplifică și mai mult nevoia de a comunica, relaționa cu ceilalți, ceea ce ar putea să atragă nemulțumirea din partea partenerului de viață. Fii mai prudent, în preajma datei de 13 martie, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația de mariaj datorate bârfelor venite din partea unor „prieteni”. În a doua parte a perioadei analizate se întrevăd întâlniri amoroase la cote înalte și nu este exclus să fie vorba despre momente de gelozie, posesivitate, acuzații de tot felul venite din partea persoanei iubite. Atenție la tendința de a te implica în mai multe relații de amor, în același timp. Trăiești cu intensitate dar nu este exclus să ajungi, de la bucuria de viață la serioase bătăi de cap, care este posibil să te destabilizeze, din punct de vedere psihic și emoțional, îndeosebi spre sfârșitul lunii. 
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În prima parte a lunii în discuție aici te bucuri de susținerea venită din partea superiorilor, în ceea ce privește obținerea unui post mai bine plătit. Chiar dacă este vorba despre asumarea mai multor responsabilități, implicarea în tot felul de activități profesionale, vei reuși să te descurci cu bine. Se preconizează schimbări importante în carieră, cu impact pe termen îndelungat. Totul este să fii mult mai maleabil, atunci când vine vorba despre implicarea în colectivul de muncă, ținând cont și de părerile și ideile celorlalți. La jumătatea lunii este recomandat să nu exagerezi cu glumele în colectivul de muncă, pentru că nu toată lumea înțelege ceea ce ai vrut, de fapt, să transmiți și nu faci decât să încordezi atmosfera de la locul de muncă. Ai tendința să atragi antipatii! Atenție la eventuale atacuri venite din partea dușmanilor ascunși, a adversarilor, îndeosebi după data de 17 martie.
 
SanatateSănătate
        În prima parte a lunii ești în plină acțiune așa că nu prea ai timp să te simți obosit. În a doua parte a perioadei analizate organismul are tendința să cedeze și astfel să te trezești cu tot felul de afecțiuni fiindu-ți destul de greu să stabilești un diagnostic clar. Este bine să eviți excesele alimentare și/sau de alcool.