Luna martie 2018, Taur

Martie 2018, Taur
002 Taur        În prima parte a lunii te exprimi cel mai bine în cadrul unui grup, devenind mult mai creativ, însuflețit de idealuri nobile. Apar oameni noi, interesanți în viața ta. Dai startul unor activități menite să te propulseze pe o nouă treaptă, în plan social. Chiar dacă vor mai apărea și provocări din partea unor prieteni, vei reuși să gestionezi cu mai multă diplomație eventualele neînțelegeri. Din data de 20 martie preferi să te retragi în lumea ta, să îți vezi liniștitit de treburile tale. Ești mult mai preocupat de latura spirituală a existenței. La sfârșitul acestei luni se poate vorbi despre o perioadă de introspecție, ai nevoie de odihnă, relaxare și îngrijire a propriului organism. Deviza lunii, pentru tine, este: „Prietenii sunt rudele pe care ți le faci.” Eustache Deschamps
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
      În prima parte a lunii analizate ai ocazia să petreci momente frumoase, alături de partenerul de viață. Lucrați împreună la un proiect comun fiind alături, la bine și la greu. Ești plin de ambiție, curaj, ești capabil să readuci starea de armonie în relația de mariaj. Chiar dacă muncești mult și cu spor în plan profesional, ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când este nevoie de tine, în relația de mariaj. Știi cum să îți exprimi sentimentele, să oferi pasiunea, romantismul necesar echilibrării atmosferei din relația de cuplu. Atenție însă, îndeosebi de la jumătatea lunii, atunci când este posibil să reiei anumite discuții în relația cu partenerul de viață. Ceva parcă nu funcționează cum trebuie fiind absolut necesar să intervii prompt, să fii atent ce anume se vrea de la tine, dacă merită să acorzi mai multă încredere partenerului de viață.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, te poți aștepta la neplăceri în plan sentimental. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete, să vezi adevărata latură a unei relații de amor. Spre sfârșitul lunii ajungi în punctul în care trebuie să iei o decizie clară, dacă merită să continui o relație sentimentală. Este bine să nu faci compromisuri întrucât vei suporta destul de rapid consecințele neplăcute.
 
Cariera si baniCarieră și bani       
      În prima parte a lunii, în ciuda unor probleme venite din partea competitorilor, ești susținut oarecum din umbră de către superiori ceea ce te va ajuta să concretizezi un ideal în plan profesional. Este posibil să dezvolți o nouă colaborare, un proiect ambițios, în cadrul unui grup. Nu este exclus să fii ales lider, să contribui cu totul felul de propuneri, în cadrul unei organizații. Totul este să îți faci datoria, acolo unde te aflii și să colaborezi, să fii atent la detalii în colectivul de muncă. Spre sfârșitul lunii ideile creative ar putea să te scoată din situații oarecum incerte. Te gândești foarte serios la o eventuală călătorie în interes profesional, departe de casă. Cert este că ai ocazia să pui bazele unei noi profesii pe termen îndelungat.
            În ceea ce privește planul financiar, nu este o lună întocmai favorabilă fiind nevoit să faci economie pentru a reuși să treci cu bine de anumite probleme financiare.
 
SanatateSănătate
        Ești dinamic, pus pe treabă și totuși nu trebuie să exagerezi, îndeosebi pe la mijlocul lunii analizate, atunci când este posibil să recidiveze o problemă de sănătate, să te confrunți cu viroze, gripă, probleme ale căilor repiratorii. Este nevoie de mai multe vitamine, plimbări în natură și mai ales odihnă.