Luna martie 2018, Scorpion

Martie 2018, Scorpion
008 Scorpion        În prima parte a lunii martie predomină creativitatea, nevoia de dragoste, de distracție, iubești și te bucuri de realizările propriului copil. Ai sentimentul de împlinire prin intermediul copilului. Poți să treci de la o extremă la alta reușind să te redresezi, cât timp simți că ești iubit, dorit și ai cu cine să împărtășești propriile emoții, trăiri. Este bucuria de viață care vine în urma implicării în cadrul unor proiecte ce necesită creativitate, activități cărora te dedici cu pasiune și inspirație. În a doua parte a lunii în discuție aici munca este bazată pe nevoia de informare, studiu, comunicare, faci mai multe călătorii în interes profesional. În preajma datei de 20 martie ar trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre relația cu colectivul de muncă, decizii pe care vrei să le iei, eventual legate de o schimbare în plan profesional. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Lupta întărește pe cel slab și primejdia mărește pe cel tare.” Alecu Russo
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
      Până în data de 7 martie te poți bucura încă de influența lui Venus în casa iubirii, ceea ce-ar putea să îți aducă noi oportunități pentru a te bucura de atenție și iubire venite din partea sexului opus. Nu se poate vorbi însă de acel gen de iubire de durată, ci mai degrabă despre tendința de a te iluziona, de a idealiza o relație de amor. Din ziua de 7 martie, dacă încă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus cu care să simți că rezonezi, din punct de vedere sentimental. Este posibil să faci călătorii în interes profesional sau să participi la cursuri de perfecționare. Ai  șanse destul de mari să dai startul unei relații de dragoste cu un coleg de muncă. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, ar trebui să fii mult mai prudent în preajma datei de 13 martie întrucât se poate ajunge destul de ușor la agresivitate, tot felul de acuzații certuri, din lucruri mărunte. Ai tendința de a dedica prea mult timp obligațiilor de serviciu și astfel să neglijezi relația de mariaj. În ultima zi a lunii Venus își face intrarea în casa relației de mariaj așa că se anunță vremuri mult mai favorabile, în ceea ce privește propria căsnicie.
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        Încă din data de 6 martie ești destul de agitat, în ceea ce privește locul de muncă, relația cu colegii. În prima parte a lunii analizate este momentul să te bucuri de noi posibilități de relansare în plan profesional. Atenție însă la jumătatea lunii, atunci când este necesar să stai la discuții cu anumiți colegi. Ai tendința de a fi destul de arogant, impulsiv, să jignești și astfel să atragi dușmănii, probleme venite din partea colegilor de muncă. Știi exact ce ai de făcut dar se pare că, în a doua parte a lunii, te simți presat de timp și de șefi fiind nevoie de foarte multă răbdare din partea ta. Totul este să nu intri în panică și să te gândești că este o perioadă trecătoare. În ceea ce privește banii, putem să vorbim despre câștiguri oarecum neașteptate în primele zece zile ale lunii. Cert este că ai ocazia să culegi acum roadele muncii tale. Dacă te-ai decis să semnezi un nou contract de muncă, este bine să faci acest lucru până în data de 23 martie.
       
 
SanatateSănătate              
     Ești într-o formă fizică bună, cât timp nu exagerezi cu munca și gândurile pesimiste. Este bine să fii mai prudent cu treburile casnice, îndeosebi în preajma zilei de 11 martie. Ești predispus la entorse, fracturi, probleme renale sau insomnii, depresii, în a doua parte a lunii în analiză. Totul este să dai dovadă de echilibru și să găsești resursele necesare pentru a te revigora, chiar și după o eventuală problemă de sănătate. Cu Jupiter în zodia ta, ai capacitatea de a te reface mult mai rapid după eventuale probleme de sănătate. Acesta va intra în mers retrograd din data de 9 martie și îți transmite mesajul că nu trebuie să neglijezi propriul organism.