Luna martie 2018, Săgetător

Martie 2018, Săgetător
009 Sagetator       Până în data de 17 martie te remarci prin energie, ambiție, inițiativă, dispui de capacitatea de a acționa în situații critice dând dovadă de originalitate, spontaneitate, ai dorința și forța de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Nimic nu e prea greu pentru tine, cât timp te simți motivat. Chiar dacă vor mai exista și perioade tensionate în relația cu familia, cu părinții sau o stare de tensiune datorată problemelor care țin de casă, domiciliu, ai capacitatea de a te mobiliza și de a atrage persoanele de care ai nevoie pentru a redresa situația. Din data de 20 martie, te poți aștepta la tot felul de surprize, oarecum neplăcute, venite din partea persoanei iubite. Nici relația cu propriul copil nu este prea grozavă, totul ține de modul în care accepți să lași de la tine dând dovadă de calm și înțelegere. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Drumul spre fericire presupune: hotărâre, efort și timp.” Dalai Lama
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
     Avem de-a face cu o lună interesantă, în ceea ce privește relația de cuplu. Dacă în prima parte a perioadei te axezi mai mult pe viața de familie, pe treburile care țin de casă, gospodărie, în a doua parte a lunii ai grijă să îți mobilizezi partenerul de viață în ceea ce privește îndeplinirea îndatoririlor care țin de propriul copil. După data de 6 martie porți discuții mult mai intense, eventual despre nașterea unui copil sau unele probleme care țin de o sarcină, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este exclus să apară tot felul de contraziceri, certuri având ca subiect principal copilul. Dacă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, din data de 7 martie cresc șansele de a da startul unei relații de amor, fiind invadat de fluturi în stomac. Se poate vorbi despre plimbări romantice, declarații înfocate dar există și tendința de a te iluziona, de a suferi în plan amoros sau de a-ți încredința gândurile, dorințele unei persoane de sex opus care nu merită încrederea ta. Din data de 23 martie apare ocazia de a te reîntâlni cu un fost partener și de a relua o relație de iubire mai veche. Nu vor lipsi întrebările, reproșurile și acel sentiment că nu este bine ceea ce faci.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Este o lună dinamică, în plan profesional, reușind să te mobilizezi, atunci când vine vorba să te implici în cadrul priectelor de grup. În prima parte a perioadei analizate sunt favorizate studiile, urmarea de cursuri de perfecționare, întâlniri care au ca scop evoluția personală. Porți discuții constructive cu un superior având ocazia să obții ceea ce ți-ai propus în plan profesional. Ar trebui totuși să dai dovadă de mai mult calm, de răbdare și înțelegere în relația cu colegii, îndeosebi pe la jumătatea lunii. Din data de 23 martie te poți aștepta la tot felul de probleme legate de acte, documente importante sau cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu.  Până la jumătatea lunii este recomandat să profiți de această perioadă favorabilă în plan financiar. Nu este exclus să apară cheltuieli neașteptate care țin de casă, reparația unui obiect de valoare. La sfârșitul lunii beneficiezi de mai multă energie, dinamism, inspirație, în ceea ce privește folosirea abilităților, a resurselor de care dispui, în sensul câștigului financiar.

SanatateSănătate
      Ai tendința să acționezi impulsiv agitându-te să finalizezi la timp anumite activități astfel că ești predispus la răniri, accidente, tot felul de probleme datorate nerăbdării, a grabei. Ar trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește eventuale probleme care țin de căile respiratorii, probleme renale, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii martie.