Luna martie 2018, Rac

Martie 2018, Rac
004 Rac           Prima parte a lunii se poate dovedi favorabilă, în ceea ce privește studiile, implicarea în activități având ca temă principală spiritualitatea, abordarea unei noi filozofii de viață, explorarea de noi orizonturi culturale. În primele cinci zile este momentul să profiți din plin de noile posibilități de a da startul unor acțiuni ce implică creativitate, imaginație, exprimarea propriilor dorințe cu mai multă sinceritate într-o eventuală relație sentimentală cu cineva aflat peste hotare. Ai ocazia să te implici în acțiuni caritabile, să te faci util celor mai puțini norocoși. În a doua parte a lunii martie se amplifică tot ceea ce ține de carieră, imagine în plan public. Relaționezi mai des cu superiorii, apar schimbări oarecum neașteptate fiind nevoit să acționezi prompt în situațiile limite. Este important să acționezi în cunoștință de cauză informându-te din cât mai multe surse, înainte de a lua o decizie fermă. Timpul poate fi de partea ta, dacă dacă ești organizat și concentrat pe îndeplinirea propriilor obiective, pas cu pas. Deviza ta, pentru luna martie, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici 
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
      În prima parte a lunii ai ocazia să pleci într-o deplasare, alături de partenerul de viață, departe de casă, eventual peste hotare. Este o perioadă relativ plăcută, echilibrată în relația de mariaj fiind preocupat ca totul să se deruleze după un program bine stabilit. Chiar dacă vei mai avea și momente de îndoială, de nehotărâre în ceea ce privește relația de mariaj, vei reuși să te descurci, în ciuda eventualelor probleme de la locul de muncă. Din data de 17 martie ești mult mai pasional, dedicat mariajului, ba chiar este posibil ca partenerul de viață să devină mai agitat, dinamic, dornic să acționeze jucând un rol deosebit în demersurile ce țin de casă, familie. Spre sfârșitul lunii ar trebui să fii mult mai prudent în relația de mariaj fiind important să găsești un echilibru între obligațiile de familie și cele din carieră. Nu este exclus să ajugi la certuri cu partenerul de viață întrucât ai tendința să îl neglijezi.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, pe la mijlocul lunii martie sunt șanse mari să faci cunoștință cu o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta amoroasă.  Este bine să nu refuzi o eventuală invitație la petrecere, tocmai pentru a-ți acorda șansa de a schimba în bine viața ta, în plan sentimental. Spre sfârșitul lunii ar trebui să fii mult mai atent la modul în care îți exprimi nemulțumirile față de persoana iubită.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Chiar dacă unele persoane încearcă să te oprească din avântul tău îndemnându-te pe o pistă falsă, în plan profesional, tu știi exact ce ai de făcut și chiar deții resursele necesare pentru a-ți îndeplini scopul propus. În prima parte a lunii te poți bucura de oportunități de progres în carieră reușind să dai startul unor colaborări pe termen îndelungat, cu persoane aflate la distanță. Este posibil să părimești bani de pe urma unui contract încheiat cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate. Cert e că, în primele zece zile, lucrurile stau bine, la capitolul colaborări, implicarea în noi asocieri, demararea unor proiecte cu impact important în cadrul unui grup, o asociere. Atenție la a doua parte a lunii, atunci când este posibil să deranjezi anumite persoane cu funcții de răspundere și să suporți consecințele pentru că ai îndrăznit să îți exprimi punctul de vedere sincer. Este important să fii diplomat și să eviți luarea unor decizii importante ce vizează cariera, spre sfârșitul lunii martie. Nu te baza pe sfaturile venite din partea colegilor sau a colaboratorilor. Dacă vrei să faci o schimbare este recomandat să o amâni pentru luna aprilie.
 
SanatateSănătate
        Până în data de 17 martie ești predispus la probleme care țin de infecții, circulația sanguină, migrene. Spre sfârșitul lunii ești predispus la probleme renale, oculare, stomatologice, viroze respiratorii, accidentări. Datorită agitației, a dorinței de a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus este posibil să te confrunți cu insomnii, nervozitate excesivă. Ar trebui să fii mult mai atent la ce anume și cât mănânci, la orele de odihnă și relaxare.