Luna martie 2018, Pești

Martie 2018, Pești
012 Pesti       Te poți aștepta la semnale pozitive, în ceea ce privește un parteneriat sau o relație care se poate dovedi de bun augur, după o perioadă destul de lungă de așteptare. Primești susținere din partea unor persoane aflate în străinătate sau chiar ai ocazia să primești invitația de a pleca în străinătate. În prima parte a lunii martie pot apărea vești neașteptate, schimbări de planuri dar și nevoia de a te reorienta în plan relațional. În a doua parte a perioadei apar noi oportunități de a investi mai mult timp și resurse în interesele care țin grupul din care faci parte. Ar trebui să dai dovadă de mai multă chibzuință, atunci când vine vorba despre cheltuieli, îndeosebi în ultimele zece zile ale lunii. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       La începutul lunii în discuție ai ocazia să petreci alături de partenerul de viață momente de veselie, romantism, afecțiune și ai parte de împliniri care țin de familie. Este vremea rezolvării unor probleme mai vechi din relația de cuplu, ce au avut la origine  tentative de infidelitate, gesturi incorecte ceea ce a determinat certuri serioase, acuzații, gelozie. Este momentul să îți recunoști greșeala sau să accepți că ai exagerat și să faci o alegere clară, în ceea ce privește relația de mariaj. Nu este exlus ca, la jumătatea lunii, să apară discuții în cadrul relației având ca subiect principal banii, modul în care sunt cheltuiți aceștia. Din data de 23 martie se reiau anumite discuții neplăcute în cadrul relației de cuplu reușind cu greu să îți menții calmul. Atenție la modul în care îți exprimi nemulțumirea întrucât poate apărea riscul de a rupe relația fără a avea dovezi, argumente clare, vis-a-vis de problemele declanșate. Este nevoie de mai mult timp pe care să îl petreceți în doi, discutând cu sinceritate ce anume îți place și ce nu, ce așteptări ai de la celălalt. Nimic nu este imposibil, cât timp pui înainte de orice sentimentul de iubire și respect față de persoana dragă. La sfârșitul lunii martie se mai liniștește atemosfera în relația de cuplu.
 
Cariera si baniCarieră și bani      
      Până în data de 17 martie ești foarte bine susținut de astre pentru a face o schimbare importantă în carieră. Nu ai decât să analizezi în profunzime ofertele de muncă. Ești susținut de către un superior pentru a obține un eventual post de coordonator. Ai capacitatea de a demara proiecte ambițioase și de a-i mobiliza pe ceilalți. Atenție însă din data de 23 martie pentru că există riscul să semnezi un contract de muncă care se poate dovedi în defavoarea ta. Este indicat să semnezi orice document oficial până în data de 23 martie. Fii mult mai prudent în ceea ce privește cheltuielile. Nu te avânta să faci investiții pentru că se vor dovedi, cu timpul, foarte păguboase.
 
SanatateSănătate      
      În prima parte a lunii te descurci foarte bine, la capitolul sănătate, reușind să te revigorezi mult mai rapid după o eventuală viroză respiratorie, infecție. Atenție însă spre sfârșitul lunii martie, atunci când ești predispus la accidente, probleme care țin de circulația sângelui, o slăbire a sistemului imunitar.