Luna martie 2018, Leu

Martie 2018, Leu
005 Leu           În prima parte a lunii ești atras de latura misterioasă a vieții, de secrete, ocultism simțind nevoia profundă de a precepe evenimentele în profunzime, reușind să vezi viața și oamenii, dincolo de aparențe. Ai tendința să te iluzionezi, atunci când vine vorba despre banii veniți prin intermediul altora sau a unei colaborări. Ești împins, oarecum de la spate, să faci schimbări importante în viața relațională sau adopți un nou mod de lucru, te folosești în mod constructiv de resursele și abilitățile de care dispui. Nimic nu e prea greu cât timp ții cont de sfatul celor trecuți prin viață. Totul este să nu fii încăpățânat! Din data de 20 martie ar trebui să fii mult mai atent la respectarea acordurilor, a contractelor, legilor dar și atunci când vine vorba despre studiile superioare, călătoriile în străinătate. Atenție spre sfârșitul lunii, în ceea ce privește relația cu persoane aflate în străinătate. Nu te baza pe promisiunile făcute de așa zișii prieteni întrucât există riscul de a pierde bani. Deviza lunii, pentru tine, este: „Viața însăși este magie iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.” Albert Einstein
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      După o perioadă, destul de lungă de agitație în relația de mariaj, iată că a venit timpul să te bucuri de mai mult echilibru, armonie. Se poate vorbi despre o mai mare nevoie de a împărtăși cu persoana dragă reușitele care țin de locul de muncă sau chiar să demarezi alături de acesta o afacere de familie. Cert este că ești mult mai apropiat de casă, familie, de propriul copil ceea ce nu face decât să îmbunătățească și mai mult relația de cuplu. Este vorba de multă pasiune, romantism, nevoia de manifestare a senzualitații, sexualității. Dacă nu ești încă îndrăgostit, ești gata în orice moment, îndeosebi până în data de 17 martie, să te implici într-o relație de amor, chiar dacă e vorba despre ceva de scurtă durată. Te lași condus de focul pasiunii. Veștile bune legate de casă, familie îți dau siguranță devenind astfel mult mai dinamic, dornic de distracții, să socializezi, să interacționezi cu persoane noi, interesante, de sex opus.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Avem de-a face cu o lună în care succesul în carieră ține, în fapt, de capacitatea ta de a negocia, de a te implica în proiecte ambițioase, adoptând noi strategii de lucru și care îți vor aduce realizări deosebite. Nu duci lipsă de energie, idei, creativitate, chef de muncă, îndeosebi din data de 17 martie, atunci când Marte va intra în zodia Capricorn. În partea secundă a lunii martie vei da dovadă de mult mai multă conștiinciozitate. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește colaborarea cu persoane aflate în străinătate. De evitat semnarea de contracte,  îndeosebi din 23 martie. Pot apărea tot felul de piedici, probleme care țin de cursuri de perfecționare, călătorii în interes de serviciu.
 
SanatateSănătate
        Vorbim despre o lună foarte aglomerată fiind nevoie de multă mobilizare din partea ta pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Însă toată această zbatere este posibil să declanșeze anumite probleme de sănătate care țin, în mod deosebit, de coloană, încheieturi, există predispoziția la accidentări, lovituri, fracturi, îndeosebi spre sfârșitul lunii martie. Nu exagera cu munca fizică și mergi mai des la sala de sport.