Luna martie 2018, Gemeni

Martie 2018, Gemeni
003 Gemeni      În prima parte a lunii te poți aștepta la schimbări, în plan profesional. Este o perioadă în care e nevoie de multă mobilizare din partea ta, de socializare, implicare în proiectele din cadrul colectivului de muncă. Cariera și progresul în plan social capătă conotații aparte, resimțind nevoia profundă de a trece peste anumite limitări, de a depăși starea de rutină și să pornești pe un cu totul alt drum. Nimic nu este prea greu, cât timp mergi mai departe cu încredere în propria persoană. Din data de 20 martie ai ocazia să interacționezi cu oameni interesanți. Este posibil ca, în a doua parte a lunii în discuție, să renunți la anumite relații de prietenie care îți creează tot felul de probleme. Începi să înțelegi rostul anumitor acțiuni din trecut și privești din cu totul alt punct de vedere anumite relații. Deviza lunii în analiză este: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.” James Earl Jones
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         La începutul acestei luni ești susținut de către partenerul de viață în demersurile tale, legate de casă, gospodărie. Este vorba despre foarte multă energie, dinamism în relație ceea ce ar putea declanșa adevărate furtuni pasionale, posesivitate, gelozie, certuri pornite din lucruri mărunte, îndeosebi pe la jumătatea lunii în analiză aici. În a doua parte a perioadei ești predispus la implicarea într-o relație de dragoste pe care preferi să o păstrezi în secret. Ai ocazia să te bucuri de momente de adevărată pasiune, romantism, alături de persoana iubită. Din data de 23 martie te poți aștepta la reluarea unor conversații cu un fost partener de viață.
 
Cariera si baniCarieră și bani        
     Putem vorbi despre o lună favorabilă, în ceea ce privește domeniul profesional. Primești tot felul de propuneri de colaborare sau ai posibilitatea de a obține un al doilea job, mai bine plătit. Prima parte a lunii poate aduce realizări deosebite în carieră dând dovadă de spontaneitate, ai șansa de a demara un proiect promițător, în plan financiar. Porți discuții intense în cadrul unui grup. Este posibil să renunți, în mod neașteptat, la o echipă de lucru, un grup din care faci parte. Cert este că ai ocazia să schimbi direcția în plan profesional. Ești susținut de persoane influente, cu multă experiență în domeniul tău de lucru. Ideile care vin de la acestea vor avea efecte fantastice asupra ta: te motivează, ambiționează, te încarcă cu energie. Daca urmezi îndrumările, vei avea numai de câștigat, pentru ca îți indică soluțiele bună, deja verificate în practică. Totul depinde de tine, cât ești dispus să accepți sfaturile venite din partea celorlalți. Spre sfârșitul lunii ai face bine totuși să fii mult mai atent la relația cu un partenerii de afaceri. Pot apărea evenimente neprevăzute care îți pot da bugetul peste cap.
            În ceea ce privește finanțele, se pare că luna martie este destul de fluctuantă. La sfârșitul lunii este posibil să apară suprize neplăcute legate de banii veniți dintr-o moștenire sau cheltuieli neprevăzute legate de un proces.
 
SanatateSănătate
        La început de lună ești predipsus la accidente sau infecții, viroze respiratorii, probleme care țin de tensiune. Vorbim despre o lună în care, chiar dacă te simți bine în aparență, este bine să nu exagerezi, în ceea ce privește efortul fizic, întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, arsuri, accidente. Atenție și la sfârșitul lunii martie, atunci când este posibil să apară unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate, probleme legate de oase.