Luna martie 2018, Fecioară

Martie 2018, Fecioară
006 Fecioara        Se anunță schimbări importante, în cadrul unei colaborări, parteneriat și/sau în ceea ce privește relația de cuplu. Se poate vorbi acum despre șanse de progres, de expansiune, în prima parte a lunii, cât timp acorzi atenție la ce are de spus și interlocutorul. Evită să fii critic, pesimist fiind important să abordezi o atitudine mult mai încrezătoare, destinsă, tocmai pentru ca lucrurile să se deruleze în direcția dorită  de tine. Cert este că ai șansa să demarezi un proiect important, legat de o afacere personală sau chiar să te implici într-o nouă relație care se poate dovedi de bun augur. Din data de 20 martie se pare că ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală trăită cu intensitate. Te poți aștepta la răsturnări de situație care vizează un credit bancar, un împrumut, bani veniți prin intermediul celorlalți. Ar trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre un eventual proces, partaj sau de plata unor taxe și ipozite, îndeosebi spre sfârșitul lunii martie. Deviza lunii martie este: „Cele mai dificile trei lucruri în viață sunt: a păstra un secret, a ierta și a profita de timp.” Benjamin Franklin
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
      În prima parte a lunii ai ocazia să te bucuri din plin de atenție, afecțiune și pasiune venită din partea partenerului de viață. Te simți împlinit alături de persoana dragă. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai ocazia să întâlnești acum persoana specială care va deveni partenerul de viață potrivit. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau de implicarea într-o relație de cursă lungă. Nu ai decât să fii de acord să primești în viața ta iubirea și să profiți de aceste oportunități. Din data de 17 martie o nouă iubire se poate contura la orizont astfel că ești copleșit de trăiri noi, emoții, dorința de a face pași mari înainte, în următoarea etapă a relației sentimentale. Ieși mai mult în lume, socializezi, interacționezi cu persoane de sex opus așa că nu ai cum să nu te îndrăgostești. Poate fi vorba despre o întâlnire interesantă cu o persoană care te poate susține foarte mult, din punct de vedere psihic și emoțional. Este important să abordezi cu mai multă detașare relația sentimentală, îndeosebi după data de 23 martie atunci când, fie revine un fost partener în viața ta, fie vrei să revii asupra unor conversații care vizează relația de cuplu. Ai tendința să fii posesiv și să tragi concluzii pripite. Nu este exclus să apară probleme în relația de cuplu datorită intervenției părinților. Stai departe de bârfe, critici și ascultă-ți sufletul!  Este o lună în care trebuie să fii foarte conștient că nimic nu vine de la sine, mai ales atunci când este vorba de iubire. Nu te multumi doar să primești gesturile de admirație, afecțiune, răsfăț, ci oferă și tu, fără să mai cântărești cine și cât oferă! Trebuie să fii pregătit să primești iubirea în viața ta dăruind, fiind mult mai afectuos, atent la ce vrea celălalt, fără să mai încerci să „despici firul în patru”.
 
Cariera si baniCarieră și bani      
      Ai nevoie de susținere pentru a trece la etapele următoare, în cadrul unui proiect profesional în care ești direct implicat, îndeosebi în primele patru zile ale acestei luni. Sfatul pe care îl primești la începutul lunii se poate dovedi deosebit de inspirat, util, salvator chiar pentru tine. Ai ocazia să aplici cu succes îndrumările primite, dacă nu începi să devii „cârcotaș”.  În prima parte a lunii sunt favorizate parteneriatele, bani veniți de pe urma unor colaborări, susținere financiară din partea unor colaboratori. La jumătatea lunii este bine să nu te hazardezi, dacă vine vorba despre investiții, împrumuturi care ți se par avantajoase. Nu este momentul să semnezi contracte de colaborare, îndeosebi după data de 23 martie. Te poți aștepta la neplăceri, furt, minciuni, dezamăgire, schimbări bruște de atitudine din partea unui partener de afaceri sau a unui colaborator, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Lasă stresul deoparte și nu te mai enerva la orice fleac, bârfă sau zvon auzit. Motive de iritare vei avea tot timpul, dacă le dai mai multă atenție decât merită. Ascultă-ți intuiția și stai puțin pe loc, înainte de a face următoarea mișcare, în ceea ce privește o colaborare. Verifică-ți documentele, revino asupra unor contracte, fă-ți ordine în birou, dosare și în computer. Este posibil să se strice aparatura electronică, spre sfârșitul lunii și să pierzi astfel documente importante pentru propria afacere sau job.
 
SanatateSănătate
          La capitolul sănătate ai în față o lună în care te simți foarte bine, cât timp faci ceea ce îți place, fără să fii constrâns de cineva. Atenție însă pe la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la probleme renale, intervenții chirurgicale, infecții, fracturi. Este recomandat să fii mult mai prudent, dacă pleci în excursie la munte sau practici sporturi extreme, îndeosebi spre sfârșitul lunii martie.