Luna martie 2018, Berbec

Martie 2018, Berbec
001 Berbec         În prima parte a lunii te simți oarecum dezorientat, dezamăgit de atitudinea unor persoane, reușind cu greu să te remontezi și să revii la o situație, cât de cât echilibrată, în relația cu ciellați. Este nevoie de mai multă introspecție pentru a te analiza cu sinceritate și a vedea exact ce vrei și până unde ai putea să parcurgi un drum ales. Nu te lăsa influențat de impresiile venite din partea adversarilor, ci caută să găsești adevăratele resurse în propria ființă. De acolo îți vin, de fapt, răspunsurile importante! Spre sfârșitul lunii ai șansa de a-ți valorifica din plin abilitățile creative și de a atrage astfel mai mulți bani în contul personal. Deviza acestei perioade este: Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” Geoge Bernard Shaw
      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu       
      La începutul lunii analizate se pare că lucrurile nu stau prea grozav, la capitolul comunicare în relația de cuplu fiind nevoie de foarte multă diplomație, de răbdare în relația cu partenerul de viață. Este posibil să neglijezi relația de mariaj acordând mai multă atenție unui proiect profesional. După data de 7 martie lucrurile stau mai bine în relația de cuplu așa că nu e cazul să intri în panică și să iei decizii pripite, la nervi. La mijlocul lunii este posibil să îți cadă cu tronc o persoană de altă naționalitate sau aflată în străinătate lăsându-te astfel prins în mrejele iubirii. Este un moment important, în care ai ocazia să te debarasezi de o relație din trecut care și așa ți-a creat tot felul de probleme. Lasă-te purtat de sentimente frumoase, de emoții care te ajută să renaști, să te bucuri cu adevărat de viață. Reușești să atragi atenția sexului opus prin șarm, amabilitate, bună dispoziție, umor. Este bine să folosești toate aceste atuuri pentru a câștiga noi prietenii sau poate chiar inima celui pe care îl iubești. Până la sfârșitul lunii martie ai ocazia să te bucuri de pasiune, romantism, alături de cineva despre care simți că ai afinități la nivel sufletesc, fizic și intelectual.


Cariera si baniCarieră și bani       
      Avem de-a face cu o lună de primăvară în care se cere foarte multă atenție, în ceea ce privește obligațiile și responsabilitățile pe care ți le asumi în carieră. Nu este deloc ușor pentru tine, mai ales că treci printr-o perioadă de transformări intense fiind nevoie de foarte multă mobilizare, în ceea ce privește relația cu superiorii, lansarea de noi proiecte sau o afacere personală. Din data de 17 martie ar trebui să fii mult mai prudent la acțiunile demarate în plan profesional. Există riscul să ajungi la serioase conflicte în relația cu un superior. Poate fi vorba despre o acțiune din trecut, care a fost trecută cu vederea la acea vreme, considerând că, poate, va trece de la sine. Ei bine, acum este nevoie de mult efort din partea ta, de dinamism pentru a încerca să remediezi o situație, fără să mai pasezi altcuiva propriile responsabilități. Dacă ai ceva de spus, nu da înapoi, ci exprimă-ți punctul de vedere cu diplomație. Timpul se va derula cu repeziciune, îndeosebi în prima parte a lunii, abia dacă reușești să te organizezi în colectivul de muncă. În a doua parte a lunii este posibil să ai sentimentul că te învârți în cerc și că toată lumea ți se împotrivește. Este important să nu te victimizezi, ci să încerci să găsești soluții, colaborând mult mai sincer și deschis cu superiorii.
            În ceea ce privește banii, se pare că lucrurile vor sta mult mai bine, la acest capitol, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Până atunci ai face bine să fii chibzuit și să eviți cheltuielile fără rost, pe lucruri care nu sunt de absolută necesitate.

SanatateSănătate
       În această lună te simți bine, cât timp ești mulțumit de relația cu colegii sau în relația de mariaj. Cu cât vei fii mai agitat, nemulțumit de ceilalți, cu atât vei ajunge la tot felul de probleme de sănătate pentru care, în aparență, este destul de greu de aflat diagnosticul sau un remediu. Ești predispus la insomnii, depresie, accidente, îndeosebi în prima parte a lunii. La sfârșitul perioadei analizate aici începi să îți revii, cât de cât și să te bucuri de primăvară.