Luna martie 2017, Balanță

Martie 2017, Balanță
007 Balanta        Este o lună martie în care ar trebui să folosești diplomația, în orice împrejurare. Ai ocazia să cunoști oameni noi, interesanți prin intermediul muncii pe care o desfășori. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp te lași inspirat de acțiunile celor mai experimentați, în plan profesional. Comunicarea și studiile vor juca un rol important pentru propulsarea ta pe o nouă treaptă, în plan social. Din data de 20 martie se pare că se va intensifica și mai mult relația cu ceilalți oameni. Participi la tot felul de întâlniri, te implici mai mult în cadrul relației de cuplu, relaționezi mult mai intens cu partenerul de viață. Deviza lunii analizate este: „Oriunde ești, indiferent de vreme, adu mereu cu tine fericirea.” Anthony D’Angelo
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În această lună se pare că sunt multe lucruri de reglat, reorganizat, de reluat, vis-a-vis de o relație de cuplu. Este posibil să te implici într-o relație cu o persoană care revine acum în viața ta sau, pur și simplu, te decizi să „faci pace” cu un fost partener ajungând acum la sentimente mai rezonabile. Cert este că putem vorbi despre multă „fierbere” în casă, familie; nu prea știi ce anume vrei. În prima parte a acestei luni este posibil să devii mult mai impulsiv, să-ți manifești sincer, deschis ceea ce simți și vrei. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, ei bine, te poți aștepta la o logodnă, o cerere în căsătorie, îndeosebi în preajma datei de 29 martie. În relația de mariaj sunt multe aspecte importante de lămurit. Fie de hotărăști să-ți schimbi atitudinea sau treci peste unele inconveniențe din relație, fie iei decizia de a te detașa, separa de partenerul de viață considerând că nu prea mai aveți multe în comun. Se cere însă mai mult echilibru, calm, răbdare din partea ta, îndeosebi în preajma datei de 24 martie. Ai ocazia să primești răspunsuri clare despre direcția în care ar trebui să mergi acum, dacă merită să te mai agăți de trecut. Nu vei duce lipsă de admiratori deci chiar nu te vei simți singur.  
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Putem vorbi acum despre o mai mare nevoie de a te concentra pe muncă. Ești omul de bază, la locul de muncă, știind exact ce ai de făcut ba chiar reușești să fii un sprijin real pentru ceilalți. Ai ocazia să-ți pui în valoare aptitudinile, poți să închei acum colaborări frumoase. Nu este exclus să te gândești la reluarea unui parteneriat, să refaci un proiect. Prin felul tău de a fi atragi atenția superiorilor și chiar ai mari șanse de a obține postul pe care ți-l dorești. Este momentul potrivit pentru a renegocia salariul, un contract, să obții mai mulți bani. Este o lună în care ai ocazia să promovezi, să te relansezi, să pui în valoare idei care, poate, în trecut, nu au avut succesul scontat. Din data de 10 martie sunt șanse mult mai mari să primești banii la care visezi, de ceva timp. Prin felul tău de a fi, deschis, comunicativ, jovial și plin de umor reușești să atragi clientelă, poți profita din plin de oportunitățile de progres, în plan profesional. Planul financiar este mult mai bine aspectat, din data de 10 martie atunci când ai ocazia să obții profituri din aplicarea unor strategii curajoase de marketing.
 
SanatateSănătate
         Este foarte probabil să te simți epuizat, fizic și mental, la debutul acestei perioade dar și după data de 23 martie. Este recomandat să urmezi o cură cu fructe și legume și să nu te lași copleșit de oboseală. Este nevoie să-ți planifici mult mai atent timpul și să te odihnești mai mult. Este posibil să te confrunți cu stări de amețeală, de agitație mentală, în preajma datei de 24 martie. Ești predispus la infecții renale, îndeosebi spre sfârșitul perioadei analizate aici.