Luna mai 2018, Taur

Mai 2018, Taur
002 Taur     În luna aceasta ai șansa să renaști, să progresezi în mod uimitor punând bazele unui proiect important care se va derula pe termen îndelungat. Debordezi de energie, lumină, optimism, viața capătă conotații mult mai plăcute reușind, încet dar sigur, să te reorganizezi, să revii pe drumul tău. Știi cum să te faci plăcut fiindu-ți ușor să fii tu însăți, să impresionezi, să radiezi în jurul tău lumină și iubire. Ești mult mai preocupat de felul în care arăți și de modul în care ești perceput de ceilalți oameni. Știi cum să te pui în valoare fiind deschis, plin de umor și de veselie. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
      În relația de mariaj  îți spui punctul de vedere, dai dovadă de curaj și de hotărâre. Ești susținut de partenerul de viață în demersurile tale profesionale. Se poate spune că sunteți o echipă reușind să puneți în practică un proiect important, care ar putea să vă aducă beneficii financiare importante. Știi cum să comunici, să impresionezi prin naturalețe dar și prin starea de optimism și încredere. În prima parte a lunii demarezi schimbări importante legate de un parteneriat important. Inițiativele pe care le iei împreună cu partenerul de viață îți  vor aduce satisfacții reale simțindu-te cu adevărat împlinit. În partea a doua a lunii este recomandat să acorzi atenție la modul în care comunici cu partenerul de viață și evită să iei decizii pripite în momentele de tensiune.  
      Spre sfârșitul lunii ești dezorientat, în ceea ce privește o relație de amor. Comunici mult, călătorești trăind momente cu adevărat romantice. Așteaptă-te însă și la dezamăgiri venite din partea persoanei iubite. Este necesar să-i acorzi mai mult timp înainte de a decide dacă merită să continui relația curentă.
 
Cariera si baniCarieră și bani     
      Se pare că ai tot ezitat, în ultimul timp, să faci o schimbare în plan profesional. Iată că a venit timpul să te bucuri de aprecierea venită din partea superiorilor sau poți beneficia acum de o nouă oportunitate de progres în carieră. În prima parte a lunii te gândești foarte serios la o strategie pentru a-ți pune în practică abilitățile tale creatoare dar și răbdarea, înțelepciunea și experiența pe care le-ai acumulat. Este timpul să acționezi, lăsând deoparte îndoiala, frica de schimbare. Ai avut timp să te informezi, să vezi de ce anume ai nevoie pentru a putea să pornești pe un nou drum profesional. Relația cu colaboratorii sau un proiect important, la care ai lucrat în trecut, ar putea să-ți aducă acum câștiguri financiare deosebite. Ești susținut de familie în demersurile tale profesionale așa că bucură-te de această susținere și mergi pe calea dorită de tine. În prima parte a acestei luni ești predispus la pierderi financiare cauzate de un prieten sau de o asociație în care ești implicat. Nu te îndepărta de la scopul propus! Te poți înscrie acum la un nou curs de perfecționare care îți poate aduce multe satisfacții profesionale. Începe o nouă etapă a perfecționării profesionale, o etapă pe care ar fi bine să o valorifici la maxim.
 
SanatateSănătate
        Ești plin de energie, chiar dacă uneori te simți epuizat, din punct de vedere fizic și mental, reușești să te recuperezi repede. Atenție la problemele digestive precum și la cele ale oaselor. În prima parte a lunii ești predispus la îngrășare astfel că se recomandă supravegherea atentă a regimului alimentar. În partea a doua a perioadei analizate preferi să te relaxezi în mijlocul naturii.