Luna mai 2018, Scorpion

Mai 2018, Scorpion
 008 Scorpion    Este timpul să conștientizezi că relația cu ceilalți se bazează pe onestitate, apreciere și încredere reciprocă. Te străduiești să fii de un real folos pentru cunoscuți și nu numai, fără a lăsa impresia că ești umil sau „slab de înger”. Ai o atitudine mult mai curajoasă în fața vieții redescoperindu-te prin intermediul celorlalți. Te concentrezi acum pe onestitate în relațiile de parteneriat fiind capabil să rupi starea de monotonie în cadrul grupului în care activezi. Ai foarte multe idei, proiecte care îți vin în minte fiindu-ți destul de greu să te concentrezi pe o singură direcție. Parcă nimic nu prezintă doza de siguranță pe care o cauți. Deviza ta, în această lună, este: „Urmărește-ți faptele, ele vor deveni obiceiuri. Urmărește-ți obiceiurile, ele vor deveni caracter. Urmărește-ți caracterul, el va deveni destinul tău.” Lao Tzu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
      Lucrurile sunt destul de neclare dominând acum starea de incertitudine, de iluzie în cadrul relației de dragoste în care ești implicat de ceva timp. Deși ai putere de seducție și nu duci lipsă de apreciere venită din partea sexului opus te poți confrunta cu o stare de nemulțumire în amor. Este posibil ca persoana pentru care ai sentimente profunde de dragoste să nu fie accesibilă social sau pregătită pentru a începe o nouă relație sau, pur și simplu, să constați că ai investit timp și sentimente într-o relație care nu a dus nicăieri. În prima parte a lunii ai tendința de a te complica intrând într-o relație de amor menită să îți creeze o profundă stare de nemulțumire. Așteaptă-te la o relație haotică, în care nu știi dacă ești mințit sau te minți singur.
      Dacă ești implicat deja într-o relație de cuplu poți fii mult mai dispus să-ți concentrezi energia în cadrul acestei relații. Simți că eforturile tale de a readuce liniștea în cuplu nu sunt în zadar. Te implici cu mai multă responsabilitate fiind acum mai realist, străduindu-te cu succes în a-ți îndeplini îndatoririle de familist. În prima parte a lunii analizate te confrunți cu un episod de gelozie, posesivitate. Dacă ai sau nu dreptate, rămâne de văzut! Ești mult mai impulsiv acum resimțind o puternică stare de tensiune în cadrul relației de mariaj. Este nevoie de mai multă încredere, curaj și comunicare cu partenerul de viață, numai astfel vei reuși să treci peste starea de încordare dintre voi.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         S-au produs schimbări foarte importante la locul de muncă. Toate aceste transformări ți-au adus și multe pierderi, nemulțumire în plan financiar și relațional. Ai șansa, în a doua parte a lunii mai, să îți demonstrezi  capacitățile și experiența dobândită, de-a lungul timpului,  în plan profesional. Te remarci prin curajul, originalitatea dar mai ales încrederea că tot ceea ce faci acum este de bun augur, nu doar pentru tine, ci și pentru colectivul de muncă din care faci parte. Te simți util, apreciat fapt care te motivează să muncești cu și mai multă conștiinciozitate. Ești deschis, dornic să înveți dar și să dai informația mai departe, așa că ești considerat un bun coleg și un colaborator de nădejde. Este posibil ca o colaborare din trecut să-ți creeze probleme, în preajma datei de 23 mai. Te poți confrunta cu unele probleme legale, încălcarea unor înțelegeri din partea partenerilor de afaceri. Ești predispus la compromisuri în carieră, datorită lăcomiei sau, pur și simplu, din dorința de ascensiune. La debutul lunii mai este posibil să te confrunți cu pierderea unei oportunități de progres, de avansare în carieră. Pe la jumătatea lunii poți avea parte de pierderi financiare, cheltuieli neprevăzute. Spre sfârșitul acestei luni începi să vezi lucrurile din carieră dintr-o cu totul altă perspectivă.

SanatateSănătate
       Ai grijă, ești predispus la accidente, îndeosebi în primele zece zile ale acestei luni. Supraveghează-ți atent sănătatea pe tot parcursul acestei luni. Te poți confrunta cu predispozția către îngrășare, probleme ale coloanei vertebrale. Este posibil să apară probleme în zona capului, insomnii, stări de depresie, în prima parte a lunii.