Luna mai 2018, Gemeni

Mai 2018, Gemeni
003 Gemeni
    Te simți bine alături de prieteni identificându-te cu aceștia. Ești plin de inițiative, dornic să fii în centrul atenției reușind să-i ții pe ceilalți aproape de tine, chiar și în momentele cele mai grele. Trăiești cu intensitate, te bucuri de fiecare moment, îndeosebi în a doua paret a lunii. La jumătatea perioadei este recomandat bine să fii mult mai prudent în ceea ce privește posibilele acțiuni venite din partea dușmanilor ascunși. Relația cu ceilalți, comunicarea permanentă joacă un rol esențial în această lună. Deviza lunii analizate este: „Valoarea omului se măsoară după greutățile prin care a trecut.” Voltaire
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Nu te poți plânge de faptul că nu ești admirat de sexul opus. Până în data de 19 mai, atunci când Venus va pleca din zodia ta, vei știi cum să te faci plăcut, să te pui în valoare și chiar să încerci astfel să obții favoruri din partea sexului opus. Știi să te foloseși de „armele” din dotare reușind să creezi o impresie deosebită celor din jur. Radiezi, faci tot ce se poate pentru a fii iubit, observat trăind cu intensitate adevărate momente de dragoste, de exprimare a emoțiilor, a sentimentelor. Este momentul să-ți manifești sentimentele, să te lași angrenat într-o (nouă) relație de iubire.
      Dacă ești împlicat într-o relație de mariaj, în primele zile ale lunii în discuție, este posibil să apară conflicte din lucruri mărunte. Controlează-ți cuvintele și modul în care îți expui punctul de vedere. Ai acum tendința de a fii superficial și de a trage concluzii pripite. Critici, analizezi prea mult acțiunile partenerului de viață. Ai tendința de a vorbi prea mult și de a asculta prea puțin. Spre sfârșitul lunii poți avea o atitudine prea rezervată față de partener. Aceasta se poate datora lipsei de încredere astfel că îți va veni foarte greu să creezi o atitudine degajată în cadrul relației. Relația cu sexul opus este afectată acum de gelozie, posesivitate simțindu-te oarecum nesigur, din punct de vedere sentimental,  în preajma datei de 27 mai.

Cariera si baniCarieră și bani      
      Muncești mult, dai dovadă de seriozitate, energie și conștiinciozitate, ești gata în orice moment să le vii colegilor în ajutor. Ai o energie de invidiat, ești exigent chiar și cu propria persoană, mai ales când vine vorba despre finalizarea numitor activități. Competiția este acerbă dar reușești să faci față cu brio stresului. Mare atenție la atacurile din umbră, la critica sau bârfa venită din partea unor colegi invidioși. Pe la jumătatea perioadei analizate este posibil să te confrunți cu episoade de agresivitate verbală venite din partea colegilor menționați. Începând cu data de 19 mai se pare că lucrurile se mai destind, în privința finanțelor. Poate fi vorba despre o mărire de salariu sau de un bonus, o primă. Ai acum toate șansele de partea ta pentru a putea obține un post mai bine plătit sau să-ți găsești al doilea job, care te va ajuta să ieși din anumite probleme financiare. Atenție în preajma datei de 25 mai, atunci când ești predispus la furt, pierderi financiare datorate unor investiții sau împrumuturi mai puțin insiprate. În partea a doua a lunii mai ești susținut de superiori în demersurile tale profesionale.  Ai tendința să faci compromisuri pentru a obține banii de care ai nevoie pentru plata unor datorii.

SanatateSănătate
       În prima parte a lunii mai ești foarte agitat, dornic să rezolvi cât mai multe dintre obligațiile de la locul de muncă. Te poți confrunta cu insomnii, stări de amețeală. În partea a doua a acestei luni crește riscul de accidente, fracturi, entorse, obosești mult mai repede. Ai nevoie de mai multă odihnă și de plimbări în mijlocul naturii.