Luna mai 2018, Fecioară

Mai 2018, Fecioară
006 Fecioara        Luna mai este una în care vei simți în mod profund nevoia de a te defini, de a te descoperi depășindu-ți propriile limite. Experiențele de viață devin o sursă majoră de evoluție, de progres în plan spiritual. Este timpul să-ți construiești o nouă filozofie de viață, să descoperi latura spirituală a propriei existențe depășind cu încredere pierderile, dezamăgirile având acum o nouă viziune despre propria direcție în viață. Te poți confrunta cu starea de nemulțumire, de nedreptate, îndeosebi în prima parte a lunii pentru ca, începând cu partea a doua a acestei luni, să descoperi motivul problemelor cu care te-ai tot confruntat. Deviza lunii în discuție este: „Când ai un vis, luptă pentru el!” Anonim
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Din data de 19 mai se pare că începi să redescoperi importanța relației de prietenie având o reală plăcere să te întâlnești și să lucrezi în cadrul unui grup. Ai acum toate șansele de a întâlni o persoană de sex opus care să corespundă așteptărilor tale, în cadrul acestui grup. Trăiești momente de romantism preferând plimbările în natură, alături de persoana iubită. Te redescoperi într-o altă lumină iubirea învăluindu-te în culori primăvăratice. În a doua parte a lunii mai ești predispus la răsturnări de situație în plan sentimental. Este posibil să te confrunți cu dezamăgiri venite din partea persoanei în fața căreia ți-ai deschis sufletul. Poți constata acum că nu este ceea ce îți doreai pentru tine. Dacă ești implicat deja într-o relație de mariaj lucrurile pot reveni la starea de normalitate, începând cu prima parte a lunii. Ești mult mai dispus să comunici deschis cu partenerul de viață descoperind lucrurile, amintirile care dau sens relației voastre. În preajma datei de 12 dar și 23 mai se recomandă atenție la modul în care îți expui punctul de vedere. Ai tendința de a exagera, de a deveni cicălitor, fapt care poate crea o distanță între voi doi. Este nevoie de obiectivitate și  sinceritate pentru a putea vedea adevăratele motive care pot duce la ruperea relației.

Cariera si baniCarieră și bani
      Ceea ce ai început încă din luna trecută vei continua, cu și mai multă ambiție, curaj și intuiție pe tot parcursul acestei luni. Reușești astfel să te realizezi profesional datorită diplomației și a capacității de a stabili relații armonioase cu superiorii. Ești recunoscut ca fiind o persoană amabilă, binevoitoare atrăgând succesul în cadrul parteneriatelor, a colaborărilor de la locul de muncă. Așa că, orice schimbare vei face acum în carieră, va fi una care are șanse mari de succes. Atenție la partea a doua a acestei luni, atunci când este posibil ca anumite informații despre propria persoană să fie folosite împotriva ta. Poziția, postul pe care te afli, poate deveni destul de instabil datorită atacurilor venite din partea unor persoane cu mai multă experiență profesională. Este posibil să ajungi la conflicte datorită tendinței tale de a-ți etala cunoștințele într-un mod arogant sau adoptând un stil de comunicare mult prea autoritar. Ai acum tendința de a-ți risipi energia încercând să obții o funcție pentru care nu ai abilitățile sau pregătirea necesară. Nu te avânta către un post, un nou loc de muncă doar pentru că este mai bine plătit. Este important să-ți evaluezi corect, realist și sincer capacitățile personale, pregătirea necesară postului pe care îl vizezi.
 
SanatateSănătate
    În prima parte a lunii analizate este posibil să te confrunți cu devitalizare, ai o senzație de oboseală cronică. Ești predispus la accidente de muncă, probleme de sănătate, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Supraveghează-ți îndeaproape problemele mai vechi de sănătate care riscă să se acutizeze, datorită stresului și a muncii excesive.