Luna mai 2018, Balanță

Mai 2018, Balanță
007 Balanta       În această lună poți trece printr-o fază de transformare, menită să te ducă pe drumul spre înțelegerea profundă a existenței proprii. Pui multă pasiune în tot ceea ce faci acum încercând să pătrunzi profund în evenimentele din viața ta. Nu te mulțumești cu puțin reușind să-ți depășești propriile limite. Treci de la o extremă la alta încercând să te regăsești, să ajungi la starea de echilibru, cu propria persoană dar și cu ceilalți. Lucrurile nu sunt deloc simple, așa cum ar părea la prima vedere. Este posibil să trăiești tot felul de temeri, obsesii, secrete menite să-ți răscolească stilul de viață și modul tău de a fi. Deviza ta, în această lună, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Traversezi o perioadă interesantă, din punct de vedere sentimental, reușind cu greu să înțelegi sensul relației de dragoste în care ești implicat acum. Poate că ești prea pretențios în relații, nu te mulțumești cu orice partener sau, pur și simplu, aștepți să apară ceva mai promițător. În această lună există mari șanse de a transforma o relație de prietenie în ceva mult mai profund reușind, în sfârșit, să îți exprimi trăirile, sentimentele vis-a-vis de persoana dragă. Este mai greu doar la începutul acestei luni, atunci când încă mai trăiești cu spaima de a nu fii judecat greșit pentru ceea ce exprimi. Pe la jumătatea lunii se pare că o călătorie este binevenită, alături de o persoană dragă, având astfel ocazia să trăiți momente unice de dragoste. Dacă ești implicat deja într-o relație de mariaj în această lună se mai destind lucrurile între voi doi. Vei aborda relația în mod original redescoperind importanța evoluției în doi. Poate vă doriți să faceți o schimbare importantă, aducând astfel un nou suflu, o nouă lumină în cadrul relației. Reușești să te destinzi, călătorești mai mult împreună cu partenerul de viață. Atenție însă în preajma datei de 26 mai, atunci când ai tendința să îți neglijezi partenerul de viață acordând mai mult timp carierei.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Deși ești o persoană care se poate adapta la orice mediu de lucru reușind să aduci echilibrul și armonia în acel mediu se pare că, în a doua parte a  acestei luni, te vei confrunta cu tot felul de piedici, atacuri din umbră. Ești predispus la probleme în relația cu un superior, în preajma datei de 26 mai. Ai tendința de a-ți sacrifica dorințele, interesele sau timpul tău liber pentru a îndeplini sarcinile de serviciu. Este nevoie de mai multă deschidere, comunicare sinceră cu colegii dar și cu superiorii pentru a putea să-ți spui, în mod ferm, punctul de vedere, ce anume te deranjează, de fapt. Ești susținut în demersurile tale profesionale, este important acum să ai curaj și să te implici. Ești foarte hotărât să continui anumite studii de perfecționare. Se pare că vei fii tras la răspundere pentru niște cursuri pe care le-ai urmat în trecut; în legătură cu un document important, o diplomă de care ai neapărată nevoie la dosar, pentru a justifica o anumită pregătire, o calificare. La jumătatea lunii este recomandat să acorzi atenție la colaboratorii,  parteneriatele în care te implici. Dușmanii pândesc din umbră, așa că nu se poate vorbi încă de relaxare, în relația cu colegii de muncă.
 
SanatateSănătate
        De câteva luni organismul îți tot trimite niște semnale. Chiar a sosit vremea pentru un control serios, la un medic specialist. Sistemul imunitar este destul de slăbit. Este posibil să te confrunți cu o problemă de sănătate care va necesita un tratament îndelungat. Atenție la posibilele probleme ale ficatului. Ești predispus la excese alimentare dar și la probleme respiratorii, în preajma datei de 7, 12 și 23 mai. Evită stresul, oboseala excesivă și eliberează-te de problemele de la locul de muncă.