Luna iunie 2018, Vărsător

Iunie 2018, Vărsător
011 Varsator         Este o lună în care accentul este pus, foarte mult, pe iubire, pe sentimente dar și pe creativitate și relația cu copiii. Este timpul să deschizi ochii mai bine, atunci când vine vorba despre relația de iubire. Ești dornic să dăruiești, să iubești numai că va trebui să vezi cu claritate în cine ai, de fapt, încredere. Putem vorbi despre o perioadă în care ai parte de multă imaginație, originalitate și inspirație creatoare fapt care te va ajuta din plin să dai curs unor proiecte legate de scris, editare. Participi cu mai multă deschidere la cursuri, seminarii, tot ceea ce ține de educație, acumularea de informații. Ești mult mai sensibil la nevoile celorlalți, empatizezi mult mai ușor iar aceasta te va ajuta să atragi de partea ta oamenii și succesul pe care îl dorești. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Cine poate răbda merge înainte. Răbdarea este amară dar roadele sale sunt dulci.” J J Russeau

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
         Putem spune despre luna iunie că este una destul de fierbinte, la capitolul relații sentimentale. În preajma datei de 6 iunie ești predispus la certuri, acuzații, chiar poți rupe o relație de dragoste. Este recomandat să-ți recunoști partea ta de vină și să nu te mai victimizezi. Până în data de 12 iunie ești mult mai deschis, dornic să faci declarații de dragoste atrăgând, în mod firesc, atenția sexului opus, prin modul în care îți expui gândurile, dorințele. Este recomandat să te și ții de cuvânt altfel există riscul de a suporta consecințele, mai ales pe la jumătatea perioadei. Ești predispus la implicarea în mai multe relații simultan, aventuri care îți vor creea o stare de disconfort, la nivel emoțional și psihic. Este destul de greu să-ți potolești dorințele, pasiunea, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Nu vei duce lipsă de romantism, întâlniri sentimentale nici în a doua parte a lunii.
      Relația de cuplu este oarecum tensionată, pe la jumătatea acestei luni, va trebui chiar să dai unele explicații partenerului de viață, în privința unor acțiuni, fie că este vorba despre cheltuieli, fie sunt descoperite anumite secrete care țin de o relație extraconjugală. În preajma datei de 22 iunie lucrurile tind să scape de sub control și astfel să ajungi la o eventuală despărțire. Spre sfârșitul acestei luni te vei preocupa mai mult de carieră, obligațiile de serviciu riscând astfel să neglijezi relația cu propria familie.

Cariera si baniCarieră și bani                
         Prima parte a lunii este tensionată la capitolul relație cu colegii, obligații și sarcini de serviciu. Oricât de mult efort ai depune ai sentimentul că ești nedreptățit de colegi. Este posibil să călătorești mai mult în interes de serviciu, îndeosebi după data de 12 iunie. Tot acum ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare sau poți încheia contracte mult mai avantajoase, din punct de vedere financiar. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 18 iunie pentru că atunci ești predispus la probleme legate de investițiile făcute. Din data de 12 iunie dai dovadă de mai mult dinamism și conștiinciozitate la locul de muncă. Ești gata să rezolvi eventualele probleme care țin de un proiect profesional. Ai ocazia să-ți canalizezi resursele pe care le deții într-o singură direcție fapt care îți va aduce beneficii reale, în plan profesional. Din data de 21 iunie primești susținere din partea superiorilor pentru a putea să-ți împlinești un țel profesional.
       În primele zece zile ale perioadei ești predispus la pierderi financiare datorate jocurilor de noroc sau a unor investiții neinspirate. Din data de 27 iunie este bine să nu te grăbești să semnezi contracte de colaborare sau de parteneriat întrucât ești predispus la pierderi, tot felul de păcăleli menite să îți provoace pagube serioase în plan financiar.

SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o lună în care, deși debordezi de energie, va trebui să dai dovadă de prudență la volan sau la locul de muncă fiind predispus la accidente, lovituri, fracturi. În preajma datei de 15 iunie vei resimți o oarecare stare de devitalizare, depresie, insomnii, probleme care țin de spate, încheieturi. La sfârșitul lunii acesteia este posibil să te confrunți cu probleme digestive sau cu probleme de coordonare motrică.