Luna iunie 2018, Taur

Iunie 2018, Taur
002 Taur        Putem să vorbim despre o lună iunie în care ai ocazia să îți valorifici talentele și abilitățile de care dispui pentru a atrage mai multe beneficii financiare. Nu vei duce lipsă nici de creativitate având capacitatea de a relaționa cu ușurință fapt care te va ajuta foarte mult în demararea unor colaborări avantajoase. Ești într-o continuă agitație, dornic să faci schimbări importante care țin de bani, studii, locul de muncă. Oricât de greu ar fi, nu te vei da bătut astfel că e venit timpul să pornești la drum, să reiei anumite relații de prietenie sau să cunoști oameni noi, interesanți. Din data de 21 iunie ești mult mai dornic să călătorești, poate chiar vei pleca într-o vacanță, să te detașezi de problemele cotidiene așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Învățătura nu se obține prin șansă. Trebuie căutată cu ardoare și ferventă sârguință.” Abigail Adams

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
         Relația de cuplu se îmbunătățește vizibil reușind să ajungi la o mai bună înțelegere cu partenerul de viață, îndeosebi în primele zece zile ale acestei luni. Relaționezi acum cu mai multă degajare, ești relaxat, conversezi, călătorești alături de partenerul de viață și nu vei duce lipsă de atenție, romantism, pasiune, declarații de amor. Este timpul să radiezi iubire și împlinire lăsându-te invadat de cele mai frumoase trăiri. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu familia, întrucât există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, certuri ceea ce riscă să destabilizeze și echilibrul din relația de mariaj. Nu ai decât să te ții oarecum la distanță de părinții sau să încerci să împărătășești cât mai puține lucruri  cu aceștia despre viața ta personală.
             Din data de 12 iunie reușești să comunici mult mai deschis  cu persoanele de sex opus ceea ce te va face și mai atractiv, plin de farmec datorită umorului și a inspirației de care dai dovadă. Relaționezi cu mai multă degajare, ești relaxat, conversezi, călătorești alături de persoana iubită și nu vei duce lipsă de cadouri, surprize, declarații de amor. Știi cum să comunici, să impresionezi prin naturalețe dar și prin starea de optimism și încredere. În prima parte a lunii demarezi schimbări importante legate de un parteneriat important.
            Începând cu data de 14 iunie ești mult mai preocupat de casă, familie, de renovarea casei, schimbarea domiciliului, de achiziția unor obiecte de valoare pentru casă. Inițiativele pe care le iei împreună cu partenerul de viață îți  vor aduce satisfacții reale simțindu-te cu adevărat împlinit. În partea a doua a lunii este recomandat să acorzi atenție la modul în care comunici cu partenerul de viață și evită să iei decizii pripite în momentele de tensiune. 
            Din data de 27 iunie se recomandă mai multă prudență în relația de mariaj. Este posibil ca problemele din carieră să se răsfrângă și asupra relației de cuplu. Nu ai decât să fii mult mai atent la felul în care comunici cu celălalt și să eviți să îți exprimi punctul de vedere adoptând o atitudine rece, agresivă.

Cariera si baniCarieră și bani       
           În această lună vei da dovadă de mai multă conștiinciozitate la locul de muncă, îndeosebi până în data de 27 iunie. Până atunci ai foarte multe lucruri de pus la punct. Este nevoie de o mai bună organizare a timpului de lucru, atât acasă cât și la serviciu. Nu este cazul să te bazezi pe promisiunile făcute de către colegi. Tot ce ai de făcut este să ai mai multă încredere în propriile abilități de a comunica și negocia în avantaj personal. La capitolul comunicare, socializare în cadrul colectivului de lucru sau în relația cu colegii stai destul de bine fapt care ar putea să-ți aducă și unele beneficii materiale. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales atunci când ești încântat de ceea ce faci. Ai acum de partea ta superiori care te ajută să progresezi, să faci un pas important înainte, în plan profesional. Ești în armonie cu propria persoană și, implicit, cu cei din jurul tău așa încât ai toate șansele de a demara cu succes acțiuni de anvergură, proiecte care îți vor aduce realizări financiare importante și pe termen lung. Ești într-o agitație continuă, dornic să relaționezi, să interacționezi cu oameni de la care ai ceva important de învățat. Nu vei duce lipsă de umor și creativitate, de încredere în propriile forțe și abilitatea de a-ți organiza propria activitate, îndeosebi spre sfârșitul lunii iunie.
            În privința banilor, în primele zece zile ale acestei luni este bine să nu te bazezi pe promisiunile venite din partea unor prieteni în ceea ce privește noi posibilități de a câștiga mai mulți bani dintr-o eventuală colaborare. În a doua parte a lunii sunt favorizate câștigurile care vin din negocieri, implicarea în activități imobiliare sau într-un parteneriat pe termen lung.
            Din data de 12 iunie ai mult mai multe șanse de a obține finanțarea de care ai nevoie, datorită abilităților de comunicare de care dispui având ocazia să închei contracte avantajoase sau poți avea conversații interesante și constructive cu un superior în ceea ce privește o posibilă promovare în cadrul firmei din care faci parte.
            Din data de 27 iunie se recomandă o reevaluare a carierei putând fi vorba despre reluarea unor activități abandonate, a unui proiect profesional pe care l-ai lăsat deoparte. Urmează o perioadă de reevaluare, revizuire a tot ce înseamnă carieră, relație cu superiorii sau implicare în viața socială.
            Dacă la începutul lunii de bucuri de oarecare câștiguri financiare, spre sfârșitul lunii ești predispus la cheltuieli peste bugetul personal cu ocazia unei excursii, vacanțe pe care o faci departe de casă, eventual în străinătate, alături de partenerul de viață sau o rudă apropiată.

SanatateSănătate
        Încet dar sigur începi să te redresezi, la capitolul sănătate. Vei reuși acum să scapi de senzația de oboseală, de epuizare fizică și/sau mentală pe care ai tot resimțit-o în ultima perioadă. Vei pune mai mult accent pe exercițiile fizice, plimbările prin natură, diete naturiste, te vei preocupa mai mult de propriul organism, de felul în care arăți. Mergi mai des la salonul de cosmetică, preferi să stai deoparte de mediile care te-ar putea afecta, din punct de vedere al sănătății. Acordă o atenție specială la perioada de la sfârșitul lunii analizate aici, atunci când ești predispus la fracturi, probleme digestive, ale ficatului sau probleme care țin de circulația sângelui.