Luna iunie 2018, Scorpion

Iunie 2018, Scorpion
008 Scorpion        În această lună ai ocazia să treci prin experiențe de viață profund transformatoare. Pui multă pasiune în tot ceea ce întreprinzi având o mare doză de curiozitate pentru descifrarea fenomenelor care țin de ezoterism, parapsihologie, spiritualitate. Încerci să găsești explicațiile logice pentru ceea ce se întâmplă în mediul în care îți desfășori activitatea. Din data de 21 iunie asimilezi informații dintr-un nou domeniu, este posibil să călătorești mai mult și astfel să relaționezi cu persoane aflate în străinătate. Dai dovadă de generozitate și altruism știind cum să-i ajuți pe ceilalți cu sfaturi utile. Ești mult mai preocupat de dezvoltarea personală studiind și încercând să valorifici fiecare oportunitate de progres profesional. Deviza lunii în analiză, pentru tine, este: „Când ai un vis, luptă pentru el!” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        În această perioadă este recomandat să nu exagerezi cu tendința de a domina partenerul de viață. Vrei să deții controlul total asupra celuilalt și astfle poți deveni de-a dreptul obositor. În prima parte a lunii se pare că reușești să menții un oarecare echilibru în relația de mariaj. Nu te lași înșelat de aparențe ci, pur și simplu, privești această relație cu maturitate bucurându-te din plin de momentele de pasiune și romantism petrecute alături de persoana iubită. Ești mult mai încrezător în propria capacitate de a dărui afecțiune iar momentele de afecțiune și dorința de a petrece mai mult timp împreună nu vor lipsi.
           Sunt foarte multe lucruri de lămurit, fie că este vorba despre copii și educația acestora, fie că vorbim despre lansarea unui proiect comun, o afacere în familie. La sfârșitul acestei luni este recomandat să pleci într-o vacanță alături de cei dragi petrecând astfel momente frumoase, împreună cu partenerul de viață și copii. Este o perioadă în care ai ocazia să te implici într-o relație de amor cu o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul preocupărilor profesionale. Ai astfel șansa de a da startul unei relații sentimentale care, cu timpul, se poate transforma în ceva mult mai serios și de durată.
            Este o lună iunie în care te poți bucura de momente unice de senzualitate și sexualitate, de prezența persoanei iubite.

Cariera si baniCarieră și bani 
       Putem vorbi despre o lună favorabilă la locul de muncă, în relația cu colegii de aici. Reușești să depășești cu bine orice neînțelegere ar apărea în cadrul colectivului de lucru. Ești mult mai inspirat, preocupat să atragi beneficii de pe urma colaborărilor. Sunt favorizate acum competițiile, implicarea în proiecte pe termen lung dar și investițiile în domeniul profesional. Pot să apară tot felul de provocări în carieră dar cărora le vei face față cu brio. Acordă o atenție specială la perioada situată la mijlocul lunii analizate pentru că este posibil să ai unele probleme în relația cu superiorii fapt care te-ar putea afecta și la salariu.
          O perioadă ceva mai tensionată poate fi în partea secundă a lunii, în privința obligațiilor de serviciu și pe care va trebui să le gestionezi cu înțelepciune. Tot în această ultimă parte există șanse sporite de a face deplasări în interes de serviciu sau te poți înscrie la un curs de perfecționare. Dai dovadă de spirit de inițiativă, încredere în propriile abilități dar și de ambiție care te vor ajuta să te lansezi în acțiuni cu „bătaie lungă”.
         Din data de 27 iunie se pare că se reiau anumite situații neplăcute cu anumiți colegi de muncă care te-au nedreptățit și în trecut. Trebuie doar să dai dovadă de calm și înțelepciune pentru a încerca să rezolvi eventualele neplăceri. Nu este o perioadă favorabilă pentru a schimba locul de muncă. Sunt favorizate împrumuturile, afacerile, semnarea de (noi) contracte, parteneriate, mai ales în prima parte a lunii.  

SanatateSănătate
       La începutul acestei luni va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, în privința eventualelor probleme legate de zona capului, migrene, dureri oculare. Pe parcursul acestei perioade te poți confrunta cu stare de agitație, dureri de spate sau ale încheieturilor; există predispoziția la lovituri, fracturi la nivelul brațelor, îndeosebi în preajma datelor de 16 și 22 iunie. Spre sfârșitul lunii  se poate remarca o stare de neliniște care îți afectează starea mentală, emoțională. Pot să apară și unele probleme care țin de sistemul digestiv și nervos.