Luna iunie 2018, Rac

Iunie 2018, Rac
004 Rac            Putem vorbi despre o lună iunie în care ai mai multă încredere că, oricât de greu pare drumul pe care îl străbați, ai toate șansele de partea ta pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Privești acum spre următoarele etape ale unui proiect cu optimism și nerăbdare. Este important să reușești alungarea oricărei urme de pesimism sau teamă spunându-ți că poți face față oricărei provocări. Dacă ai putea să-ți păstrezi această stare de încredere până la capăt vei avea șansa de a culege roadele muncii mai repede decât te aștepți. Reușita planurilor tale depinde de gândirea pozitivă, de încrederea pe care o ai în propria persoană. Este important să nu te lași influențat de părerile pesimiste a celor din jur, indiferent de argumentele aduse. Din data de 21 iunie  ai ocazia să renaști, regăsindu-te mai puternic, mai încrezător în propriile forțe. Deviza lunii analizate este: „Secretul vieții este echilibrul iar absența echilibrului înseamnă distrugerea vieții.” Inayat Khan

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu          
        Lucrurile nu stau prea bine, la capitolul relație de mariaj, fiind supus la tot felul de teste, încrederea în celălalt fiind foarte serios zdruncinată. Până la jumătatea lunii vei încerca în fel și chip să te faci remarcat de către partener existând riscul de a obține mai multă atenție din afara mariajului astfel că nu este cazul să te gândești că nu știi cum să te faci remarcat sau că nu meriți să fii iubit, apreciat. Este posibil ca partenerul de viață să acorde mult mai multă atenție problemelor de natură profesională sau socială și astfel să neglijeze familia. Nu vor întârzia și discuțiile aprinse, reproșurile, îndeosebi în a doua parte a lunii când, de la simple cuvinte se poată ajunge la adevărate certuri ba chiar poți lua decizia de a renunța definitiv la relația de mariaj.
            Din data de 27 iunie te poți aștepta la revenirea unei iubiri din trecut, la reluarea unei relații intime care te va pune într-o situație destul de neplăcută neștiind prea clar ce direcție să alegi. Ai ocazia să te bucuri la maxim de pasiune, romantism, plimbări romantice alături de persoana iubită, de foarte multă senzualitate dar și de multe discuții aprinse menite să îți răscolească întreaga ființă astfel că putem vorbi despre o lună de vară în care ți se cere să fii foarte atent la ce vrei, de fapt, în plan sentimental, la ce anume dorești să păstrezi în viața ta și la ce (cine) vrei să renunți. Alegerile pe care le faci acum vor avea repercursiuni pe termen îndelungat.

Cariera si baniCarieră și bani        
         La începutul perioadei în discuție te simți mult mai încrezător, în ceea ce privește cariera, locul de muncă. Ai sentimentul că tot efortul depus până acum nu a fost în zadar. Ai acum șansa de a obține o promovare sau chiar poți da startul unei afaceri care îți va aduce beneficii, atât în plan social cât și material. Este momentul potrivit să te implici în tot felul de activități productive, să pui teoriile în practică iar dacă tocmai ai absolvit un curs, o școală, este timpul să valorifici diploma astfel obținută. Primești susținerea prietenilor, cu atât mai mult dacă, în trecut, ai dat dovadă de altruism față de aceștia. Atenție în preajma datei de 5 iunie, atunci când ești predispus la implicarea în diverse dispute, confruntări, mai mult sau mai puțin directe, în relația cu colegii de muncă. Ești plin de ambiție și de hotărâre pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus, în plan profesional. Este timpul să te debarasezi de prejudecăți și să te avânți către un nou domeniu de activitate, oricât de greu ar părea, la prima vedere.
            Nu se poate vorbi despre câștiguri deosebite în plan financiar dar, cu siguranță, este timpul să pui în practică strategii bine gândite în carieră și care îți vor aduce și banii de care ai nevoie. Fii mai atent la împrumutul sau ajutorul financiar pe care vrei să îl dai unor prieteni, în preajma datei de 15 iunie. În preajma datei de 25 iunie este bine să nu exagerezi cu cheltuielile pe distracții, petreceri sau pur și simplu pentru a-ți răsfăța copilul ori pentru a atrage atenția unei persoane de sex opus. La sfârșit de lună ai șansa să te mai redresezi, din punct de vedere financiar.

SanatateSănătate
        Chiar dacă te simți plin de încredere și energie tot va trebui să nu te avânți în orice activitate, fie că vorbim despre locul de muncă sau propria gospodărie. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături, pe la jumătatea perioadei analizate. La sfârșitul acestei luni este posibil să se accentueze starea de agitație mentală, poți avea insomnii sau te poți confrunta cu diverse infecții.