Luna iunie 2018, Leu

Iunie 2018, Leu
005 Leu        În această lună dedici mai mult timp grupului de prieteni sau asociației din care faci parte. Chiar dacă vor mai exista și animozități, neînțelegeri sau chiar dezamăgiri venite din partea unor amici, vei reuși să treci peste toate aceastea dând dovadă de umor și înțelegere. Este o perioadă favorabilă, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate, pentru a ieși în evidență reușind să te remarci prin capacitățile tale creatoare, ideile originale, seriozitate și dedicare, în ceea ce privește concretizarea unui proiect de grup. Ai ocazia să întâlnești persoane inteligente, oameni de la care ai multe de învățat și care te vor ajuta să treci de o treaptă importantă pentru evoluția ta profesională. Este timpul să folosești din plin oportunitățile care țin de călătorii, studii lăsându-te purtat de inspirația de moment. Din data de 21 iunie preferi starea de solitudine fiind important să-ți clarifici anumite aspecte ale sinelui. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
           Începutul acestei luni este promițător în plan sentimental, îndeosebi dacă este vorba despre o relație de dragoste secretă. Ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală menită să îți creeze tot felul de probleme, ba chiar să te determine să renunți la o relație de mariaj, în a doua parte a lunii. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu prietenii, de acolo fiind posibil să se declanșeze tot felul de pierderi, dezamăgiri care se pot răsfrânge și în relația de mariaj. Cu cât prietenii știu mai puține despre viața ta personală, cu atât va fi mai bine pentru tine. Este timpul să acorzi mai multă atenție vieții de familie și să o lași mai ușor cu prietenii. A venit timpul să tratezi iubirea din cu totul alt punct de vedere dând dovadă de implicare și seriozitate.
            Din data de 14 iunie, ești atras de o persoană de sex opus care corespunde așteptărilor tale, din punct de vedere intelectual dar și material. Din 27 iunie este posibil să revină în relația de cuplu tot felul de probleme, certuri, momente de gelozie care se vor manifesta destul de agresiv.  Ar fi momentul oportun să pleci într-o călătorie, alături de partenerul de viață și să încerci astfle să revii la sentimente mai bune în relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani
       În zona carierei se întâmplă lucruri bune, pozitive având ocazia să mergi pe la tot felul de interviuri. Primești oferte de lucru dar care nu te vor mulțumi, din punct de vedere financiar. Mai ai încă puțin de așteptat până când vei găsi ceva care să îți fie pe plac. Dacă ești deja în câmpul muncii atunci este posibil să te implici, trup și suflet, în executarea sarcinilor de aici. Ba chiar ai tendința de a-ți neglija familia și propria sănătate pentru a reuși să duci până la capăt un proiect important. Nu duci lipsă de ingeniozitate, creativitate primind susținere din partea superiorilor pentru a putea să-ți atingi scopurile propuse. Este momentul să te afirmi, chiar dacă astfel vei neglija alte aspecte ale vieții. Un moment important, din punct de vedere profesional, ar putea fi în preajma datei de 13 iunie, atunci când putem vorbi despre expansiune, profit, promovare, susținere venită din partea superiorilor, împlinirea unui ideal. Planul financiar este bine susținut, îndeosebi în prima parte a lunii iunie. Ai șansa de a obține câștiguri, mai ales prin intermediul prietenilor sau a unui grup din care faci parte și dacă lucrezi la un proiect comun. Totul depinde de ideile tale originale și de diplomația de care vei da dovadă în atingerea scopului.

SanatateSănătate
        În prima parte a lunii în discuție stai destul de bine la capitolul sănătate. Va trebui să dai dovadă totuși de prudență pe la jumătatea perioadei analizate, atunci când ești predispus la probleme care țin de spate, circulația sângelui sau probleme ale ficatului. Atenție și la posibilele probleme ale încheieturilor; există predispoziția la fracturi, accidente, inflamații sau probleme oculare, spre sfârșitul lunii.