Luna iunie 2018, Gemeni

Iunie 2018, Gemeni
003 Gemeni        Este vorba despre o lună iunie în care debordezi de energie și speranța că viața este mult mai frumoasă decât pare și numai de tine depinde să descoperi adevăratele comori care sălășluiesc în mintea și sufletul tău. Până pe 12 iunie te remarci prin dorința de a te informa, prin curiozitate fiind preocupat să acumulezi tot mai multe informații din domenii diverse. Ai ocazia să călătorești mai mult, să te implici în tot felul de activități care îți trezesc curiozitatea. Lansezi noi proiecte, atragi mult mai ușor atenția asupra ta prin modul de a fi, exprima cu dezinvoltură. Din data de 21 iunie ești mult mai preocupat de noi posibilități de a câștiga mai mulți bani. Este momentul să profiți de această perioadă favorabilă, mai ales dacă lucrezi în comerț, transporturi sau turism. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” Geoge Bernard Shaw

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
           Relația de mariaj se derulează armonios, îndeosebi în prima parte a lunii. Este recomandat să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cumpărături, mai ales în preajma datei de 6 iunie, altfel riști să declanșezi adevărate furtuni în relația de cuplu. Este momentul să fii mult mai prudent la modul în care gestionezi resursele familiei, fără să exagerezi cu investiții care nu te pot conduce decât la pierderi, dezamăgiri, răzgândiri. Nu se poate spune că este o lună chiar pasională în relația cu partenerul de viață, dar nici de rutină nu se poate vorbi. Așa că nu ai decât să fii mult mai deschis, comunicativ în relația cu partenerul de viață pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești, de fapt. În a doua parte a lunii ești predispus la discuții în contradictoriu, certuri destul de dure în cadrul relației de mariaj.
            Dacă încă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai toate șansele să îți găsești perechea prin intermediul părinților sau cu ocazia unei excursii pe care o faci spre sfârșitul lunii. Este momentul să trăiești din plin bucurându-te de momente inedite, încărcate de dragoste și romantism. Dacă nu prea te-ai bucurat de atenția venită din partea sexului opus în ultima vreme, ai ocazia acum să primești admirația și aprecierea care ți-a lipsit.

Cariera si baniCarieră și bani
         Putem să vorbim despre o lună favorabilă în plan profesional având ocazia să te bucuri de recunoașterea venită din partea colegilor și a unui superior. În prima parte a lunii te poți aștepta la apariția unor probleme venite din partea unui superior. Nu ai decât să aștepți momentul potrivit pentru a-ți expune propriile argumente. Nu este cazul să intri în panică, mai ales dacă vrei cu orice preț să obții un loc de muncă mult mai bine plătit. Pe de o parte trăiești cu sentimentul de confuzie, de neîmplinire în plan profesional, pe de altă parte ai foarte multe idei pe care vrei să le concretizezi și care ar putea să-ți aducă beneficii consistente, în plan material. Dispui de ambiție, inițiativă dar și de susținere din partea colegilor sau a colaboratorilor pentru a-ți îndeplini un țel important, în plan profesional.
            În cea de-a doua parte a perioadei analizate ești mult mai deschis către parteneriate, implicarea într-o afacere care ar putea să-ți aducă venituri suplimentare. Spre sfârșitul acestei luni ai ocazia să semnezi un contract avantajos. Nu este cazul să te bazezi prea mult pe promisiunile care ți se fac, îndeosebi spre sfârșitul lunii iunie. Ești predispus la pierderi financiare, la plata unor taxe sau a unei amenzi.

SanatateSănătate
        Este o lună în care ai ocazia să-ți reîncarci „bateriile” și să te bucuri de o stare de bună dispoziție. Atenție la eventualele probleme de sănătate care țin de criculația sanguină, de zona capului, probleme digestive ori ale ficatului, îndeosebi din data de 27 iunie și până la sfârșitul acestei luni. Ar trebui să o lași mai ușor cu consumul de cafea, tutun sau alcool. Este nevoie de mai multă relaxare și odihnă, îndeosebi în partea a doua a lunii în analiză aici.