Luna iunie 2018, Fecioară

Iunie 2018, Fecioară
006 Fecioara         Este o lună în care vei pune mai mult accent pe carieră, relațiile profesionale, posibilitățile de promovare, aspecte care ar putea să dăuneze, într-o măsură oarecare, relației de familie. Va trebui să-ți stabilești cu atenție prioritățile și să nu te lași antrenat în foarte multe activități lucrative neglijându-ți astfel viața personală. Este totuși timpul să pui în aplicare planuri noi, strategii de lucru în relația cu colaboratorii apropiați. Din data de 21 iunie se amplifică relația cu prietenii, ba chiar poți decide să te alături unui grup sau unei asociații, eventual poți demara unele proiecte în cadrul acestora. Dai dovadă acum de mai multă inițiativă, onestitate, ai reale abilități manageriale reușind să mobilizezi suficienți oameni pentru susținerea unui proiect personal în care crezi cu adevărat. Deviza ta, pentru această lună, este: „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu 
           În această lună va trebui să te concentrezi mai mult pe latura practică a relației de cuplu. Cât timp există discuții care au ca temă principală banii, cariera, posibilitatea de a clădi împreună o afacere, lucrurile vor fi cât se poate de pozitive. Cu cât te vei încăpățâna mai mult să urmărești doar realizarea scopurilor personale, cu atât mai repede vei ajunge la certuri, contraziceri; există și predispoziția de a rupe relația de cuplu. Evită critica de orice fel, în preajma datei de 15, 23 și 30 iunie. Liniștea și starea de echilibru din cadrul relației se poate obține cât timp există suficienți bani în bugetul familiei. Imediat ce se ajunge la cheltuieli care depășesc bugetul familiei apar și problemele în relația de cuplu. Planul sentimental este și el destul de puternic afectat, îndeosebi spre sfârșitul  lunii. Dacă ești implicat într-o relație de dragoste apar tot felul de disensiuni, certuri, contraziceri, răzgândiri, confruntări de idei, în preajma datelor de 6, 16, 23, 27 iunie.
            Este o lună în care poți să te confrunți cu schimbări serioase, transformări în relația de amor, ceea ce riscă să te destabilizeze oarecum la nivel psihic, emoțional. În a doua parte a lunii ai ocazia să interacționezi mult mai frecvent cu persoane de sex opus, ba chiar să te implici într-o relație de dragoste.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Putem să vorbim despre o lună deosebit de importantă pentru tine, în privința carierei, a relațiilor din domeniul profesional. Pe lângă suita de realizări, succese, reușite, acumularea de experiență și bani, în prima parte a lunii iunie te poți aștepta și la răsturnări de situație, limitări, stres, situații greu de echilibrat, cu precădere în partea secundă a perioadei analizate. Va trebui să te străduiești mai mult în păstrarea unui echilibru ferm între viața profesională și cea de familie pentru că acestea se pot întrepătrunde. Cu cât vei comunica mai mult și mai sincer cu cei dragi despre nemulțumirile care țin de carieră, cu atât îți va fi mai ușor să găsești calmul necesar pentru a descoperi soluțiile de rezolvare a crizelor apărute la locul de muncă. Acordă o atenție deosebită la relația cu superiorii, în preajma datei de 15 iunie.    Planul financiar este destul de bine aspecatat, la începutul acestei luni având ocazia să primești o finanțare la care nu te așteptai. Nu este exclus nici să primești o moștenire sau să beneficiezi de niște câștiguri venite de pe urma unui proces câștigat. Atenție la cheltuieli, în preajma datei de 25 ale lunii. Evită să dai bani cu împrumut la prieteni întrucât există riscul să nu-i mai recuperezi.

SanatateSănătate         
       Este o perioadă în care nu te confrunți cu probleme deosebite de sănătate. Ești totuși predispus la insomnii, tensiune nervoasă, unele probleme care țin de coordonare, mânuire a obiectelor grele fapt care te poate predispune la răniri, lovituri, accidente, îndeosebi în preajma datelor de 22, 25 și 30 iunie. Evită excesele de orice fel (alimente, tutun, alcool, cafea, etc.).