Luna iunie 2018, Capricorn

Iunie 2018, Capricorn
010 Capricorn        În această lună, oricât te-ai strădui în preocuparea față de propria persoană, vei ajunge la concluzia că nu ai timp suficient, ești mult prea ocupat cu finalizarea anumitor obligații care țin de serviciu, copii, casă, familie. Pentru tine însă, acum, contează să faci ceva, orice, în direcția dorită. Este recomandat să-ți faci curaj și să așezi „cărămidă peste cărămidă” pentru a reuși să vezi construit un viitor. Este bine totuși să te ancorezi în concret, să accepți și să conștientizezi propriile slăbiciuni, chiar dacă preferi să arăți lumii o altă față, mult mai liniștită și senină, altfel decât simți, în realitate. Din data de 21 iunie vei pune mai mult accent pe relația de mariaj, de parteneriat existând astfel riscul de a fi prea egoist, posesiv, dornic să deții controlul asupra partenerului de viață. Pentru tine, în această perioadă, deviza este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       În perioada supusă atenției aici te poți aștepta la tot felul de nemulțumiri, mai mult sau mai puțin exprimate, în cadrul relației de mariaj. Depui însă suficientă energie și efort în această relație de cuplu în încercarea de a restabili starea de echilibru pe care, poate, nu ai mai trăit-o de ceva timp. Ești conștient de importanța atracției fizice în relație, cu toate acestea, există riscul de a deveni impulsiv, confuz, în privința relației în care ești implicat. Nu prea știi ce anume îți dorești de la celălalt sau nu reușești să-ți exteriorizezi sentimentele.
            În preajma datelor de 23 și 27 iunie este bine să nu exagerezi cu reproșurile la adresa partenerului de viață pentru că nu faci decât să „pui paie pe foc” ceea ce predispune la ruperea relației de mariaj. Cât timp îți vei orienta energia, dorințele în sens constructiv punându-l pe celălalt pe primul plan al preocupărilor, nu pe tine însuți, atunci se vor liniști emoțiile, trăirile negative, starea de tensiune și agitația din cadrul relației.
            Planul sentimental este foarte bine aspectat știind cu destul de multă ușurință cum să atragi atenția sexului opus, cum să ieși în evidență, prin felul tău de a fi și a gândi. Este șansa pe care o ai să te îndrăgostești, să dai startul unei (noi) relații de iubire sau să îmbunătățești relația sentimentală în care ești deja implicat. Totul este să depășești cu bine teama de a-ți schimba atitudinea, de a-ți exprima dorințele.

Cariera si baniCarieră și bani
         Putem să vorbim despre o lună destul de importantă, în ceea ce privește cariera, locul de muncă și/sau relația cu colaboratorii. Ești foarte devotat muncii pe care o depui astfel că vei primi și răsplata de care o meriți din plin și de care ai nevoie. Ai ocazia să valorifici unele merite personale, să îți vezi un ideal profesional împlinit. Ești plin de energie, capabil să demarezi proiecte de anvergură reușind astfel să-i mobilizezi și pe cei din colectivul de lucru. Atenție însă, în preajma datei de 5 iunie, atunci când este posibil să ajungi la unele conflicte, confruntări directe cu colegii. Este recomandat să-ți controlezi agresivitatea, să nu cazi în capcana întinsă de dușmanii ascunși, care vor, cu orice chip, să intre în posesia ideilor tale. Este șansa ta de a te lansa în (noi) colaborări, să faci investiții pe termen lung și care îți vor aduce câștiguri consistente. Este recomandat să dai dovadă de precauție în ceea ce privește implicarea în noi relații de colaborare îndeosebi în preajma datelor de 6, 16, 23 și 27 iunie.
            Gândește, revizuiește, construiește și apoi împărtășește munca proprie dar nu fără a te asigura că merită să te asociezi cu anumite persoane în cadrul unui proiect profesional. Sunt foarte multe aspecte de remediat în carieră reușind însă să te descurci cu brio, câtă vreme dai dovadă de o bună organizare și conștiinciozitate.
            După data de 27 iunie este bine să îți reevaluezi, cu mare atenție, bugetul personal și să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre cumpărături. Ești predispus la cheltuieli nechibzuite, plata unor datorii restante, a unor taxe și impozite sau chiar amenzi.

SanatateSănătate
       Va trebui să te îngrijești mult mai mult de propria sănătate. Este posibil să recidiveze, să se complice o problemă de sănătate cu care te confrunți de ceva timp. Atenție pe la mijlocul lunii iunie întrucât ești predispus la accidente, lovituri, tăieturi fiind nevoit să ajungi la medic. Pe tot parcursul lunii analizate vei resimți, în mod profund, o stare de epuizare fizică și nervoasă.