Luna iunie 2018, Berbec

Iunie 2018, Berbec

001 Berbec         Este o lună în care vei pune mai mult accent pe comunicare, relația cu rudele apropiate, simți nevoia de a face corecțiile necesare în cadrul unor relații. Ești curios, dornic să asimilezi informații noi, cunoștințe dând dovadă de deschidere și capacitate de a asimila mult mai rapid informațiile. Ești într-o stare de agitație permanentă, faci tot felul de călătorii, excursii sau deplasări în interes profesional. Din data de 21 iunie vei pune mai mult accent pe familie, casă, relația cu cei dragi. Este timpul să investești mai mult efort fizic și financiar în renovarea casei. Deviza ta, pentru această lună, este: „Când am încredere în mine Universul îmi deschide ușile de care am nevoie pentru a-mi atinge scopurile.” 

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu        
       La începutul lunii este pusă în valoare latura ta afectivă dând dovadă de simpatie, apreciere și dragoste în relația cu sexul opus. Ești mult mai entuziast, dornic să interacționezi cu noi persoane care ți se par mult mai interesante și incitante. Este o lună oarecum agitată, la capitolul relații de amor sau chiar în cadrul relației de mariaj. În prima parte a lunii iunie vei pune mai mult accent pe colaborare, nevoia de a comunica cu partenerul de viață pe tema renovării, a schimbărilor pe care vrei să le faci prin gospodărie lăsând oarecum pe planul doi romantismul, pasiunea, răbdarea  în relația cu perechea ta. Investești timp și energie în sensul acumulării de capital ceea ce ar putea să deranjeze persoana iubită.
            La jumătatea lunii iunie, ești predispus la tot felul de cheltuieli riscând să declanșezi dispute serioase în relația de cuplu. Nu este cazul să te ambiționezi și să cauți permanent competiția cu cel de lângă tine astfel că este bine să dai dovadă de prudență în relația de mariaj, îndeosebi în a doua parte a lunii. Te poți aștepta la reluarea unei relații cu un partener din trecut ceea ce îți poate da peste cap planurile personale și chiar profesionale.  
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, prima parte a lunii se poate dovedi destul de confuză, menită să te dezorienteze neștiind prea clar ce să alegi și dacă merită să te implici serios într-o nouă relație. Pe la jumătatea lunii există riscul să intri într-o relație de iubire ce se poate dovedi a fi „dragoste cu năbădăi” fiecare încercând să dețină supremația asupra celuilalt. Ai tendința să fii posesiv, gelos, pasional încercând să profiți la maxim de aventură.

Cariera si baniCarieră și bani      
         În luna iunie este recomandat să găsești echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Este bine să te detașezi de problemele legate de familie, îndeosebi în prima parte a lunii. Putem vorbi și despre destul de multe deplasări făcute în interes de serviciu și în care poți avea parte de tot felul de surprize neplăcute, răsturnări de situație, mai ales în preajma datei de 7 iunie.
            Se observă o mai mare nevoie de a te informa, de a acumula noi cunoștințe în plan profesional ceea ce te va ajuta să obții noi avantaje profesionale. Ești oarecum neliniștit că lucrurile nu îți ies chiar așa cum ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre examene, concursuri, interviuri pentru obținerea unui post mai bun. Se cere prudență în deciziile profesionale pe care vrei să le iei, îndeosebi în preajma datei de 22 iunie, putând fi pus acum în postura de a reacționa ferm și destul de impulsiv, riscând chiar să pierzi un loc de muncă. Putem să vorbim despre tensiune acumulată de-a lungul timpului.
            Din data de 14 iunie debordezi de energie creatoare, ai dorința de a învăța o nouă meserie sau vrei să urmezi noi cursuri de perfecționare. Chiar nu ai timp de pierdut știind acum să îmbini utilul cu plăcutul, să abordezi cu mai multă încredere și curaj un nou domeniu de activitate. Ești ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești fixându-ți obiective profesionale realiste.
            Se recomandă mai multă prudență, dacă te-ai decis să dai startul unui parteneriat, o colaborare importantă, îndeosebi din data de 27 iunie, atunci când eeste posibil să repeți greșelile care le-ai mai făcut cândva și vizează o afacere personală. Se cere mai multă atenție în ceea ce privește achizițiile, investițiile pe care vrei să le faci, îndeosebi în a doua parte a lunii în discuție.

SanatateSănătate
       Ești într-o stare de agitație continuă, dornic să rezolvi obligațiile de serviciu și pe cele din familie în timpul cel mai scurt. Această stare de neliniște te predispune la accidente casnice dar și în timpul călătoriilor, pe tot parcursul acestei luni. Starea de neliniște mentală se poate accentua pe la jumătatea perioadei analizate, deasemena pot să apară unele probleme care țin de tensiunea arterială, ficat, insomnii și chiar o stare de nervozitate accentuată, aceasta în preajma datei de 27 iunie.