Luna iunie 2018, Balanță

Iunie 2018, Balanță
007 Balanta        În această lună ai ocazia să-ți depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață călătorind și studiind, interacționând mai mult cu oameni noi, intersanți. Ești acum într-un proces îndelung de dezvoltare, de progres, din punct de vedere intelectual și profesional. Te simți bine, cât timp ceilalți observă și apreciază progresul tău iar aceasta te motivează chiar mai mult pentru a depune eforturi în direcția aleasă. Trebuie să ai încredere că, într-o bună zi, vei ajunge la nivelul la care ai visat dar până acolo mai ai câteva trepte de urcat. Este timpul să-ți construiești o nouă filozofie de viață centrată pe dezvoltarea sinelui reușind astfel să devii un model demn de urmat. Din data de 21 iunie îți iei mult mai în serios cariera, obligațiile profesionale. Știi cum să te faci remarcat de către superiori așa că nu va fi greu să obții ceea ce ți-ai propus, în plan profesional. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Nu planta copacul tristeții în inima ta. Recitește în fiecare dimineață cartea bucuriei.” Omar Rhayyam

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
         Încet dar sigur se mai liniștește atmosfera în cadrul relației de cuplu. Începi această lună destul de neliniștit, în privința relației în care ești implicat dar toate discuțiile sunt menite să aducă la suprafață necesitatea de a rezolva anumite probleme care țin de casă, familie sau în zona profesională. Trebuie să-ți amintești că „unde-s doi puterea crește” și, printr-o colaborare permanentă, veți reuși să ajungeți la echilibru în relația de mariaj. Nu se poate vorbi despre rutină, ba din contră, sunt mereu lucruri interesante de aflat, de spus și de propus pentru a aduce mai mulți bani la bugetul familiei. Este posibil să te gândești acum la posibilitatea de a da startul unei afaceri, alături de partenerul de viață sau puteți pleca împreună într-o călătorie pe alte meleaguri. În această perioadă primești susținere din partea partenerului pentru a reuși să-ți împlinești un țel profesional.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, în prima parte a lunii, ai ocazia să te implici într-o relație de dragoste preferând să te bucuri de mai mult timp petrecut alături de persoana iubită. Putem să vorbim despre o relație de iubire cu adevărat profundă, pasională împărtășind dorințe, trăiri și experiențe deosebite. Este momentul să te lași purtat de iubire, să te dăruiești, trup și suflet, persoanei iubite. Din 27 iunie este posibil să revină în viața un partener din trecut. Te poți aștepta la o revizuire, reevaluare a relației de iubire actuale încercând să găsești răspunsuri, soluții pentru a încerca să rezolvi eventuale probleme. Te poți aștepta la scene de gelozie, posesivitate din partea persoanei iubite.

Cariera si baniCarieră și bani       
       Încă de la începutul acestei luni ești pus pe treabă, dornic de expansiune în plan profesional. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unui nou contract de muncă, îndeosebi în primele zece zile ale lunii.
      În a doua parte a lunii există șanse sporite de a primi bani de pe urma unor colaborări mai vechi sau de pe urma unor investiții făcute în trecut. Dai dovadă de conștiinciozitate asumându-ți mai multe responsabilități la locul de muncă fapt care te va avantaja la salariu. Investești multă energie în ceea ce privește profesia pe care o desfășori fiind recunoscut ca o persoană care caută să echilibreze și să rezolve orice problemă se ivește în cadrul colectivului de lucru. Din data de 12 iunie este posibil să te gândești foarte serios să urmezi niște cursuri de perfecționare sau vei călători mai mult în interes de serviciu. Sunt favorizate interviurile, examenele, concursurile pentru obținerea unui post de răspundere sau găsirea unui loc de muncă, semnarea unui contract de muncă în străinătate. Ești susținut de prieteni cu funcții de răspundere fiindu-ți recunoscute abilitățile și experiența profesională. Atenție în preajma datelor de 22 și 27 iunie, atunci când ești predispus la interacțiuni neplăcute cu superiorii deși se pare că dreptatea este de partea ta.
           Planul financiar este bine aspectat, pe tot parcursul lunii. Se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește investițiile, îndeosebi după data de 27 iunie.

SanatateSănătate      
     Putem să vorbim despre o perioadă în care nu te vei confrunta cu probleme deosebite de sănătate. Va trebui totuși să fii mult mai prudent la capitolul alimentație și la programul de lucru. Ești predispus la stres, epuizare mentală, îndeosebi pe la jumătatea lunii analizate. Treci destul de ușor de la starea de energie, chef de muncă la oboseală, la nevoia de a te odihni mai mult deși se pare că nu prea vei reuși să te relaxezi, așa cum ți-ai dori.