Luna iulie 2018, Capricorn

Iulie 2018, Capricorn
010 Capricorn       În această lună te concentrezi mai mult pe relația de cuplu, de mariaj și/sau afaceri. Este momentul în care poți să conștientizezi ce anume ar trebui să lași în urmă, ce ar trebui să păstrezi în viața ta dar și ce anume ai de transformat, vis-a-vis de propria persoană pentru a rueși să salvezi relația de mariaj. Din data de 23 vei pune un mai mare accent pe transformarea personală preferând să experimentezi viața în profunzimea ei. Deviza ta, pentru această lună, este: „Omul este cu adevărat extraordinar doar atunci când acționează cu pasiune.” Benjamin Disraeli

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
         Se preconizează o lună destul de neplăcută, în cadrul relației de mariaj. Sunt multe lucruri de spus, prea mult vorbe care rănesc și o agresivitate greu de stăpânit în relația de cuplu. Vei reuși, cu mare greutate, să îți stăpânești starea de furie din cadrul relației, tocmai pentru că te simți neputincios în a reuși să îmbunătățești ceva, să faci ca lucrurile să meargă mai bine, să aveți parte de mai multă armonie. Pui mare preț pe intimitate dar se pare că tocmai acest lucru lipsește între voi doi. Este posibil să fie din cauza prea multor secrete care se lasă cu greu descoperite, dușmani ascunși ce acționează din umbră având dorința clară de a-ți strica relația de mariaj. Totul este legat de capacitatea proprie de a-ți stătâni starea de furie concentrându-ți atenția și energia pe ceva constructiv. Nu este exclus nici să iei niște decizii pripite și să destrami astfel relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea acestei luni.
         În preajma date de 10 ai ocazia să te îndrăgostești de o persoană de altă naționalitate sau cu poți face o călătorie în străinătate. Din data de 23 treci printr-o serioasă reevaluare a unei relații de amor, este posibil să revină o iubire din trecut.  
        Avem de-a face cu o lună în care ai ocazia să treci de la o agonie la extaz, în ceea ce privește planul amoros. Nu va lipsi nici pasiunea punând mare preț pe intimitate, senzualitate și dorința de a petrece mai mult timp alături de cineva cu care împărtășești idealuri comune.

Cariera si baniCarieră și bani      
          Este o lună în care ai multe corecții de făcut, în ceea ce privește relația cu colegii de lucru dar și lansarea unor proiecte. Continuă să fie o perioadă care îți aduce reale oportunități de avansare în carieră. Nu vor lipsi invidiile, atacurile venite din partea dușmanilor ascunși, probleme și tot felul de blocaje dar pe care vei reuși să le depășești cu bine datorită încrederii în propriile abilități profesionale. Ești un bun organizator și coordonator știind exact unde să țintești. Ai ocazia să găsești un job mai bine plătit sau poți obține un post de răspundere care îți va aduce beneficii financiare importante. Nimic nu este ușor dar Divinitatea îți va aduce soluții salvatoare, atunci când ai cea mai mare nevoie.
Din 10 și până pe 26 sunt avantajate colaborările cu firme străine, deplasarea în străinătate în interes profesional, oportunități de a găsi un loc de muncă în străinătate.
         Atenție la eventualele parteneriate sau la afacerile personale pe care vrei să le demarezi, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate. Planul financiar trece printr-o perioadă foarte neplăcută fiind predispus la cheltuieli neașteptate, pierderi de bani, furt, tot felul de încurcături de natură financiară, întârzieri în ceea ce privește încasarea unor drepturi salariale. Totul este să fii pe fază și să eviți să semnezi orice contract de colaborare îndeosebi din data de 26.

SanatateSănătate
       Va trebui să acorzi o atenție specială unor eventuale probleme de sănătate, boli care ar putea să recidiveze, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este nevoie de mai multe exerciții fizice, sport, relaxare poate chiar fizioterapie, masaj. Este posibil să te confrunți cu unele probleme ale încheieturilor, dureri lombare, probleme de coordonare. Este recomandat să ții cont de sfaturile terapeutului sau ale medicului curant. Stresul va juca un rol major în privința problemelor de sănătate.