Luna iulie 2018, Berbec

Iulie 2018, Berbec
001 Berbec         Este o lună în care îți vei concentra atenția mai mult pe casă, relația cu propria familie și partenerul de viață. Ai acum capacitatea de a-ți sonda și înțelege cele mai profunde trăiri dar și de a te concentra pe finalizarea unor proiecte care țin de casă, gospodărie, renovări, reparații. Nu este exclus să ai sentimentul că nu te poți adapta la noile condiții care țin de un anumit mediu, fie că vorbim despre un grup, asociație din care faci parte, fie că ești nevoit să renunți la anumite relații de prietenie care îți provoacă tot felul de pierderi, nemulțumiri. Ai tendința să fii certăreț, să îți dai dreptate cu orice preț ceea ce poate conduce la conflicte greu de gestionat. Din data de 23 pui mai mult accent pe relația cu propriul copil, pe creativitate. Poți să iei hotărârea de a concepe un copil. Nu vei duce lipsă de creativitate, spontaneitate, dorința de a străluci, de a te face remarcat de către sexul opus. Deviza ta, pentru această lună, este: „Când ai un vis, luptă pentru el!” Anonim 

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu       
            Putem să vorbim despre o lună în care vei pune mare preț pe iubire și înțelegere în cadrul relației de mariaj. Chiar dacă vor mai exista și discuții în contradictoriu având ca subiect principal propriul copil. Este posibil să iei acum decizia, de a avea un copil, în urma unor discuții intense cu partenerul de viață.
            Până în data de 10 ești dornic să iubești și să fii iubit având ocazia să dai startul unei noi relații de amor cu un coleg de muncă. Ai sentimentul că este vorba despre o întâlnire de destin căreia trebuie să îi acorzi o atenție deosebită. Ești plin de pasiune, dornic să-ți manifești sentimentele, dorințele punând mare preț pe ceea ce poate să îți ofere partenerul de viață, în plan sentimental.
            A doua parte a lunii se poate dovedi de-a dreptul fierbinte, la capitolul iubire și implicare emoțională acceptând că viața poate fi trăită mult mai plăcut în doi, atunci când pui pe primul plan dragostea. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai toate șansele de a te bucura acum de fiorii unei iubiri trăită cu pasiune, presărată cu momente romantice, plimbări sub clar de Lună sau la malul mării, într-un cadru care sporește chiar și mai mult dorința de a iubi și de a fi iubit. Este o lună în care treci prin tot felul de trăiri, ai tendința de a fi posesiv, gelos în relația de dragoste. 
            După data de 26 este bine să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația sentimentală. Te poți aștepta la revenirea unei iubiri din trecut.

Cariera si baniCarieră și bani
            Cât timp vei da dovadă de flexibilitate și umor în relația cu colegii și colaboratorii apropiați vei reuși să depășești mult mai ușor eventualele probleme de la locul de muncă. Ești predipsus la tot felul de probleme de relaționare cu un superior.
            În a doua parte a lunii sunt șanse mult mai mari să te bucuri de inspirație, creativitate, ai destule idei ingenioase care te vor plasa cu un pas înaintea oricărui adversar. Ai ocazia să demarezi o nouă activitate, o colaborare fructuoasă. Evită să semnezi contracte, îndeosebi din data de 26. Spre sfârșitul lunii este recomandat să fii mult mai prudent în ceea ce privește relația cu colegii. Nu este momentul potrivit pentru a da startul unui nou proiect pe care vrei să îl desfășori în echipă.
            Este o lună importantă, în privința relațiilor de serviciu, carieră, parteneriat fiind nevoie de multă prudență și diplomație, îndeosebi dacă ești foarte hotărât să dai startul unei afaceri personale.
            Planul financiar este mult mai bine aspectat în a doua parte a lunii. Totul este să fii mult mai atent la contractele pe care le semnezi, la modul în care negociezi și profiți de noi oportunități de progres în plan profesional.

SanatateSănătate
       Prima parte a acestei luni este destul de agitată iar aceasta te poate obosi peste măsură, fizic dar și psihic. Este recomandat să eviți excesul de muncă, mâncare sau alcool. Pe la jumătatea perioadei analizată aici vei resimți o puternică devitalizare, un sentiment de „nu mai rezist mult”. Ai nevoie de o vacanță, chiar și una scurtă. Atenție la eventualele accidente, în partea a doua a lunii, la posibilele fracturi, iritații, insolație.