Luna ianuarie 2018, Vărsător

Ianuarie 2018, Vărsător
011 Varsator        În luna analizată preferi să stai mai retras, să te preocupi mai mult de propriul suflet, de ceea ce trebuie să fie rezolvat cât mai urgent fiind necesară o mai mare implicare și atenție din partea ta. Ești acum mult mai conștient de nevoia de a-ți canaliza energia, de care dispui din plin, către acțiuni constructive. Nu vei duce lipsă de putere de concentrare pentru a-ți îndeplini un țel important, un proiect la care lucrezi de ceva timp. În partea secundă a perioadei analizate vei încerca să te ridici deasupra unei suferințe profunde. Este timpul să vezi și partea frumoasă a vieții, să dai dovadă de umanism și înțelegere față de cei oropsiți de soartă. Evită autoizolarea și nu te lăsa pradă pesimismului. Deviza ta, pentru această lună, este: „Un om nu este terminat atunci când este învins, ci atunci când renunță.” Richard Nixon
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Putem să vorbim despre o lună interesantă, în ceea ce privește relația de cuplu. Este posibil ca, în prima parte a perioadei, să nu prea te simți în „apele tale”, în ceea ce privește relația de cuplu. Te poți aștepta la apariția unor discuții, aflarea unor secrete, nemulțumiri care pot răbufni în cadrul relației, venite de pe urma unor bârfe. Cert este că vei trece prin transformări intense, în plan relațional, oricât de mult ți-ai dori să ai parte de liniște și armonie în relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o astfel de relație te poți aștepta, mai ales in perioada secundă a lunii ianuarie, la o întâlnire de destin, ceva care va declanșa în tine dorința profundă de a da startul unei relații de „cursă lungă”. Putem să vorbim și despre luarea unei decizii bruște de a te căsători sau de a cere (fi cerut) în căsătorie. Planurile pe care le faci acum, împreună cu ceilalți membrii ai familiei, evoluează foarte bine, datorită atitudinii pozitive, de încredere, pe care fiecare în parte o abordează. Ai ocazia să observi cum, ceea ce părea aproape imposibil de realizat, acum își găsește, în mod proape miraculos, rezolvarea firească. După data de 18 ianuarie putem să vorbim despre mai mult șarm și putere de a impresiona, a atrage atenția sexului opus. Dacă ai destul chef, dispoziția necesară și dorința de te implica într-o relație de dragoste, ei bine, se pare că astrele îți acordă această șansă. Nu trebuie decât să accepți noile provocări, care nu vor întârzia să apară, în plan sentimental.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Începi luna ianuarie cu hotărârea fermă de face o schimbare foarte importantă, în zona profesională. Ai ocazia și forța necesare pentru a reuși să duci la îndeplinire planurile din zona socială și a carierei. Totul va depinde numai de tine, dacă vei folosi în sensul progresului personal ocaziile și energia care sunt disponibile acum pentru că nu vei primi prea des șanse de aceste gen. Dai dovadă de originalitate, independență, ai acum capacitatea de a-i mobiliza pe cei din jurul tău pentru îndeplinirea unor proiecte profesionale ambițioase. Este momentul potrivit pentru a-ți asuma noi responsabilități, fără să aștepți prea mult de la ceilalți. Este timpul să te lansezi în plan profesional, să dai startul unor acțiuni, chiar a unei noi profesii, care se vor derula pe parcursul multor ani, de acum înainte. Este posibil să ai sentimentul că nu înaintezi suficient de repede, în prima parte a perioadei analizate. Nu te ajută la nimic dacă intri în starea de pesimism și neîncredere sau dacă stai și aștepți, pur și simplu. Ești ambițios, capabil, genial chiar, în ceea ce faci, ai multe calități și argumente care te vor ajuta să faci acum un salt important în carieră. La sfârșitul acestei luni ești decis să studiezi mai mult, să acumulezi informații, te poți înscrie la un nou curs care te va ajuta, în plan profesional.

SanatateSănătate
         În această lună te poți confrunta cu tot felul de probleme de sănătate, ai o stare de oboseală accentuată. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește regimul alimentar evitând excesele, de orice fel. Ești predispus la unele probleme care țin de sistemul digestiv, pancreas sau poți avea necazuri cu coloana cervicală, eventual dureri ale încheieturilor, în prima parte a perioadei în discuție aici. Spre sfârșitul acestei luni ești predispus la accidente, probleme ale căilor respiratorii sau slăbirea sistemului imunitar.