Luna ianuarie 2018, Taur

Ianuarie 2018, Taur
002 Taur     Este o lună în care vei simți o nevoie profundă să asimilezi noi cunoștințe, informații, ești dornic să participi la tot felul de cursuri, seminarii, vrei să îți dezvolți latura creativă. Ai ocazia să construiești o nouă filozofie de viață, poți deveni un ajutor real pentru cei din jur cu sfaturile precise și valoroase de care dispui. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, pe la mijlocul perioadei analizate, dacă ai de susținut examene sau ești nevoit să pleci într-o călătorie în străinătate. Din data de 20 ianuarie te concentrezi mai mult pe zona carierei și a rolului social. Ești mult mai preocupat de găsirea unui (nou) job. Reușești să te faci remarcat mult mai ușor în mediul în care lucrezi. Printr-o atitudine deschisă, optimistă vei reuși să atragi noi posibilități de avansare, în plan social și profesional. Deviza ta pentru luna ianuarie este: „Fii stăpân pe tine însuți și vei stăpâni lumea.” Feodor Dostoievski
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Putem să vorbim despre o lună destul de agitată, în privința relației de mariaj. În prima parte a perioadei ai ocazia să demarezi un proiect de amploare, alături de partenerul de viață. Poate fi vorba despre o afacere în comun, o călătorie în străinătate sau poate chiar emigrarea. Cert este că putem să vorbim acum despre multă energie în cadrul relației de mariaj. Nu sunt excluse nici certurile, contrazicerile care vor fi, totuși, constructive. Totul depinde numai de tine, de modul în care gestionezi toată acestă energie, cât de hotărât ești să te implici într-o anumită colaborare. Ești mult mai conștient de atracția fizică, erotică de care faci uz pentru a restabili echilibrul și armonia în relația de cuplu. După data de 26 ianuarie se mai „îndulcește” oarecum atmosfera în relația de mariaj știind cum să mai „lași de la tine” pentru a fi liniște în casă. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, până în data de 18 ianuarie, ai ocazia să îți găsești iubirea departe de casă, eventual cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu. După data de 26 ianuarie ești predispus la implicarea într-o relație de dragoste pasională, plină de surprize reușind să faci față cu mare greutate tentațiilor. Dacă nu ești atent la propriul comportament ai putea lăsa la suprafață slăbiciuni ascunse, o anumită agresivitate în relația cu sexul opus. Va trebui să fii mult mai tolerant în relația de iubire dar și să decizi dacă merită să investești sentimente aici.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      În perioada supusă atenției aici ai ocazia să îți evaluezi și testezi capacitățile profesionale. Ai șansa de a da startul unor colaborări, parteneriate care îți pot aduce realizări importante, în plan financiar. Este posibil să fie nevoie de deplasări în interes de serviciu, poți să urmezi noi cursuri de perfecționare. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința cheltuielilor, îndeosebi în preajma datei de 13 ianuarie. După data de 18 ianuarie reușești să te faci remarcat mult mai ușor de către superiori. Ai șansa de a obține un nou job sau un post de conducere, datorită șarmului, a capacităților tale diplomatice, a atitudinii optimiste, încrezătoare în propriile abilități profesionale. Va trebui să fii prudent, în preajma datei de 24 a lunii analizate precum și în data de 28, dacă ai de semnat documente importante, un contract de colaborare. Din data de 31 ianuarie poți obține ceea ce îți dorești, în plan profesional, prin propriile puteri. Te adaptezi mult mai rapid și relativ ușor la cerințele venite din partea superiorilor, este posibil să treci cu brio un concurs, un interviu. Începi acest nou an având în minte realizarea unui proiect profesional ambițios. Ești conștient de faptul că încă mai ai de urmat unele cursuri de perfecționare, te poți înscrie la cursuri postuniversitare, ești dornic să înveți ceva nou sau chiar poți reveni asupra unei activități profesionale pe care ai abandonat-o de ceva ani. Cert este că ai mult de muncit, de învățat, ești foarte conștiincios și decis să nu mai amâni un anumit proiect profesional.
 
SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o perioadă în care ești mult mai prudent, dacă ai de făcut călătorii, mai ales pe la jumătatea lunii analizate. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături. Este recomandat să nu neglijezi eventualele probleme de sănătate putându-te confrunta acum cu probleme renale, infecții, în preajma datei de 13 ianuarie. Este de evitat stresul, epuizarea fizică și mentală. Atenție și în preajma datei de 28 ianuarie, dacă ai de făcut călătorii îndepărtate. Nu te hazarda la drum fiind foarte important să urmărești cu atenție prognoza meteo. Te poți aștepta la tot felul de întâmplări neașteptate și care îți pot aduce probleme de sănătate.