Luna ianuarie 2018, Scorpion

Ianuarie 2018, Scorpion
 008 Scorpion    Putem să vorbim despre o lună în care ești ferm hotărât să studiezi, să acumulezi mai multe informații, eventual îți dorești să te înscrii la noi cursuri de perfecționare. Treci acum printr-o perioadă de studiu intens, comunici mai mult, simți nevoia să călătorești, relaționezi și negociezi. Nu poți să stai locului dorindu-ți tot mai mult, de la tine dar și de la cei din jurul tău. Se intensifică și relația cu rudele și vecinii; atenție la eventualele probleme în relația cu rudele apropiate, în preajma datei de 13 și 28 ianuarie. După data de 20 ianuarie ești mult mai preocupat de casă, relația cu părinții, cauți noi posibilități de a îmbunătăți spațiul în care locuiești, casa. Este posibil să faci acum unele achiziții destul de costisitoare. Deviza ta, pentru această lună, este: „Cea mai bună dovadă a dragostei este încrederea.” James Joyce

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se poate vorbi despre o lună ianuarie în care ești preocupat de profesie, îți dorești descoperirea de noi modalități de a aduce mai mulți bani la bugetul familiei. Există riscul de a neglija relația de mariaj. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre comunicarea cu partenerul de viață, mai ales în preajma datei de 13 ianuarie. Există acum riscul de a ajunge la certuri majore, doar pentru că nu reușești să îți exprimi clar dorințele, așteptările tale iar aceasta va conduce la acuzații, reproșuri destabilizând astfel relația de mariaj. Nu este exclus nici să apară discuții în relația de cuplu din cauza unor taxe restante, a unui împrumut care trebuie achitat, probleme care se pot acutiza în preajma datei de 28 ianuarie. În această lună este necesar să îți temperezi posesivitatea, gelozia trebuind să dai dovadă de mai mult echilibru în cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să-ți canalizezi energia de care dispui spre activități constructive, desfășurate alături pe partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, în perioada analizată aici, ai șansa de a te bucura din plin de o relație de dragoste, îndeosebi în prima parte a lunii ianuarie. Nu vei duce lipsă de romantism, pasiune trecând acum mult mai ușor peste anumite dezamăgiri, traume de natură sentimentală. Este timpul să spui clar, sincer, deschis ceea ce simți, ce anume gândești, ce te deranjează la cel de lângă tine. Este important să nu te lași condus de posesivitate, de egoism sau dorința de răzbunare.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         În această lună debordezi de încredere, curaj, optimism, ai capacitatea de a face schimbări importante, în plan profesional. Te poți aștepta la unele neplăceri, răsturnări de situație venite din partea colegilor de muncă. Totul va depinde de diplomația ta și, chiar dacă ai dreptate atunci când simți că ești trădat, manipulat, furat va trebui să dai dovadă de răbdare pentru a reuși să aduni suficiente dovezi în favoarea ta. Starea de furie, din preajma datei de 13 dar și 28 ianuarie, nu te va face decât să pierzi elementele esențiale din vedere, în privința obligațiilor de serviciu. Acordă o atenție deosebită la o anume relație de colaborare, parteneriat pentru că ești predispus la a fi furat, defăimat de către un dușman ascuns, de la locul de muncă, în preajma datei de 18 ianuarie. Nu te poți baza prea mult pe sfatul și ajutorul prietenilor, spre sfârșitul lunii în discuție. Vei sta destul de bine, la capitolul financiar, după data de 26 ianuarie dar și atunci se cere prudență din partea ta pentru că pot să apară unele cheltuieli neprevăzute, legate de o eventuală problemă de sănătate (stomatologică).

SanatateSănătate
       În luna ianuarie este nevoie de mai mult calm pentru că starea de agitație, nervii inutili te pot conduce către acțiuni imprudente și astfel pot să apară accidente, lovituri, insomnii. Acordă atenție pe timpul deplasărilor, în privința manipulării utilajelor, a instrumentelor de lucru, pe tot parcursul acestei luni. Este posibil să ai unele probleme legate de tensiunea arterială, în zona capului, cu ochii sau probleme care țin de căile respiratorii, spre sfârșitul lunii analizate.