Luna ianuarie 2018, Săgetător

Ianuarie 2018, Săgetător  
009 Sagetator
      În această lună ai ocazia să îți pui în valoare abilitățile și talentele de care dispui dând dovadă de mai mult simț practic și organizatoric, creativitate, capacitate de transformare. Te găsești în fața unor provocări majore, mai ales atunci când vine vorba despre bani, resursele materiale. Nu te temi de o eventuală schimbare, legată de locul de muncă fiind dispus să accepți orice provocare și să îți asumi riscurile implicite. Este important să nu grăbești lucrurile și să urmezi, pas cu pas, etapele proiectului. Din data de 20 ianuarie ai mai multă deschidere către rudele apropiate, ești dornic să relaționezi, să porți discuții sincere, să vezi partea frumoasă din relația cu persoanele din jurul tău. La sfârșitul acestei luni ești foarte hotărât să te înscrii la un (nou) concurs, să urmezi cursuri de dezvoltare personală. Deviza lunii, pentru tine, este: „Nu lăsa viața să te descurajeze. Oricine a ajuns acolo unde seaflă acum a trebuit să înceapă de unde era.” Richard Evans

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Putem vorbi despre o perioadă în care lucrurile parcă se mai liniștesc, în cadrul relației de mariaj, în special în prima parte a lunii. Reușești să porți discuții mult mai constructive, raționale făcându-te astfel mai bine înțeles de către partenerul de viață. Cert este că te simți mult mai eliberat, mai liniștit, în plan emoțional, sufletesc. După data de 11 ianuarie, odată cu intrarea lui Mercur în semnul Capricorn, poți pune la cale tot felul de strategii, proiecte alături de partenerul de viață pentru a atrage mai multe resurse financiare la bugetul familiei. Atenție însă în preajma datei de 28 ianuarie, atunci când, chiar și un singur cuvânt necontrolat sau un gest ar putea să declanșeze o adevărată furtună în cadrul relației de mariaj, care părea că evoluează destul de bine. Nu te poți baza pe sfaturile venite de la prieteni, ba chiar este posibil ca unele neînțelegeri din cadrul relației de mariaj să fie declanșate de probleme venite de la prieteni comuni. Ar trebui să fii mult mai prudent, până în data de 26 ianuarie pentru că ai tendința de a te implica într-o relație extraconjugală. Este posibil să pici în plasa unui mincinos, care se folosește de atuurile fizice și de cuvinte frumoase pentru a ajunge direct la inima ta. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, la începutul acestei luni, ai ocazia să te implici foarte profund într-o relație de iubire. Acordă o atenție specială la eventualele probleme din relația de amor, mai ales în preajma datei de 13 dar și 28 ianuarie, atunci când este posibil să ajungi la ruperea unei astfel de relații având sentimentul că ți se ascunde ceva.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Se poate vorbi despre o lună ianuarie în care ești preocupat să obții mai multe venituri, bani din diverse surse, activități pe care le desfășori. Există însă riscul de a cheltui prea mult în cadrul unui grup, o asociație, cu ocazia unor întruniri, petreceri cu prietenii. Nu vei duce lipsă de inițiative, idei sau creativitate, atunci când vine vorba despre obligațiile de serviciu având capacitatea de a te mobiliza exemplar, în situațiile critice. Din data de 26 ale lunii analizate debordezi de energie, știi exact ce anume ai de făcut pentru a reuși să obții anumite avantaje de pe urma unor negocieri. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, în ceea ce privește eventualele investiții. Din data de 11 ianuarie putem să vorbim despre o mai mare dorință de a crește veniturile de pe urma unor colaborări, parteneriate. Atenție la eventualele pierderi financiare, în preajma datei de 13 și 28 ianuarie. În ultima zi a perioadei în discuție ai capacitatea de a vedea cu mai multă claritate de unde vin, de fapt, unele pierderi financiare, ce anume ai de făcut pentru a remedia această situație. Este o lună în care ai sentimentul că bați pasul pe loc, în plan financiar. Ai totuși ocazia să porți discuții interesante cu un superior, până în data de 11 ale lunii. În partea secundă a perioadei va trebui să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut deplasări în interes de serviciu sau trebuie să semnezi un contract, mai ales în preajma datei de 28 ianuarie.
 
SanatateSănătate

Încet dar sigur începi să te revigorezi, să fii mult mai bine dispus, mai plin de viață, faci mai multă mișcare în natură. În prima parte a acestei luni este posibil să găsești remedii pentru o problemă mai veche de sănătate. După data de 26 ianuarie ar trebui să îți mai temperezi energia pentru că ești predispus la accidente, fracturi. Te poți aștepta și la apariția unor viroze respiratorii, gripă, spre sfârșitul acestei perioade.