Luna ianuarie 2018, Rac

Ianuarie 2018, Rac
004 Rac         În această perioadă vei pune mai mult accent pe relația de cuplu. Echilibrul tău depinde, în mare parte, de relația cu ceilalți. Vei căuta să păstrezi o atitudine amabilă fiind mult mai diplomat, gata oricând să-i ajuți pe cei din preajma ta. Ai suficientă experiență de viață și, în ciuda problemelor cu care te-ai tot confruntat de ceva ani, reușești să stai calm, detașat, în situațiile critice. Știi cum să spui o vorbă bună celor care apreciază sfaturile tale. Din data de 20 ianuarie ai ocazia să constați cum intuiția este cel mai bun aliat al tău oferindu-ți soluții clare, concrete și nu doar simple avertismente. Poți depăși unele obstacole doar pentru că ți-ai ascultat sufletul, presimțirile. Deviza ta, în această lună, este: „Dacă n-am avea dorințe, nici o aspirație, jumătate din farmecul și interesul vieții ar dispărea.” John Lubbock

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
      În această lună putem să vorbim despre agitație, neliniște, transformări intense, tot felul de răsturnări de situație. Este un freamăt continuu în relația de mariaj. Fie că e vorba despre finalizarea unei relații de cuplu, fie încă mai ești urmărit de o relație din trecut având ocazia să constați că mai sunt multe lucruri de lămurit. Cert este că nu poate fi vorba despre liniște în cadrul relației de cuplu. În preajma datei de 13 ianuarie poți să treci printr-o dilemă, îți dorești să pui capăt definitiv unei relații care te-a tot stresat, de ani și ani și nu prea știi ce să faci, ce decizie să iei. Nu este exclus nici să te hotărăști brusc și să dai astfel peste cap anumite planuri, în preajma datei de 28 ianuarie. Pornind de la o simplă discuție se poate ajunge la jigniri, reproșuri dure, crize de gelozie. Dacă ești încă în căutarea iubirii atunci este momentul pentru a da dovadă de deschidere la noile oportunități de a face cunoștință cu o persoană de sex opus, care te atrage și, de ce nu, poți da startul unei (noi) relații de iubire. Cert este că nu vei duce lipsă de romantism, admirație, afecțiune, ocazia de petrece mai mult timp împreună, în intimitate. Te poți socoti, de-a dreptul, norocos pentru că ai ocazia să trăiești atât de sincer și profund o relație de dragoste. Până în data de 26 ianuarie putem vorbi despre dorința intensă de a te face remarcat, de a seduce, cuceri, de a primi dar și a oferi iubire dăruindu-te, trup și suflet, persoanei iubite.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În perioada analizată aici vei insista pe relațiile de colaborare, alianțe, demararea de noi proiecte, activități de grup, inițiative colective, de echipă. Debordezi de idei, creativitatea este la cote maxime, dispui de reale capacități de comunicare eficientă, productivă. Poți să dai tot felul de sfaturi remarcându-te prin spontaneitate și inteligență. Știi cum să îți faci reclamă, te faci remarcat destul de ușor în mediul de lucru. Până în data de 11 ianuarie călătorești mai mult în interes de serviciu. Este posibil să participi la un examen pentru ocuparea unui (nou) post, loc de muncă. Cert este că te bucuri de susținere venită din partea superiorilor. Dai dovadă de originalitate. Nu este exclus nici să iei decizia de a schimba domeniul, de a profita de oportunitățile venite acum spre tine și care vizează angajarea pe un post mai bine plătit, mai ales după data de 26 ianuarie. Va trebui să dai dovadă de prudență în privința unei propuneri de colaborare, o afacere care se vrea demarată în preajma datei de 28 a lunii în discuție. Te poți răzgândi și vei renunța la un contract de colaborare. Este timpul să schimbi direcția în carieră, fără să mai privești cu regrete în urmă. Este bine să dai dovadă de prudență, în privința cheltuielilor, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni.
 
SanatateSănătate
    Nu este cazul să îți faci probleme inutile, în ceea ce privește starea de sănătate. Este posibil să fii ceva mai agitat, neliniștit, în privința relației de cuplu. Trebuie să acorzi o mai mare atenție la sistemul digestiv, ai grijă la ce anume mănânci, nu depăși niciodată măsura, atunci când vine vorba despre grăsimi sau dulciuri. Este recomandat să faci mai mult sport, mișcare în natură. Ești predispus la a te îngrășa sau poți avea probleme cu sistemul limfatic.