Luna ianuarie 2018, Pești

Ianuarie 2018, Pești
012 Pesti           Putem vorbi despre o lună ianuarie în care sunt multe planete în zodia Capricorn, pentru tine aceasta este casa astrologică ce reprezintă prietenii, idealurile, organizația din care faci parte. Putem să vorbim despre o perioadă destul de agitată, la capitolul colaboratori și relații de prietenie, ai dorința de a te integra în cadrul unui grup, o asociație. În această lună ești mult mai preocupat de soarta celorlalți, de modul în care ai putea să îi ajuți cu sfaturi sau chiar financiar. Acordă atenție la perioada din preajma datei de 13 dar și 28 ianuarie, atunci când este posibil ca oameni fără caracter să încerce să abuzeze de încrederea ta. Nu este exclus nici să ajungi la reproșuri, dezamăgiri, poți rupe anumite relații de prietenie simțindu-te, poate, mult prea folosit. După data de 20 ianuarie preferi să te retragi în solitudine, să te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Pune-te la treabă din toată inima și vei reuși.” Elbert Hubbard
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
    În perioada supusă analizei aici reușești să te faci mai bine înțeles, apreciat de către partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii. Este posibil să vă implicați împreună într-o activitate, un proiect comun sau acesta te va ajuta să găsești soluții salvatoare care vizează o activitate, o afacere desfășurată în acomun. Te simți bine în compania partenerului de cuplu având parte de momente de comuniune, susținere și înțelegere știind ce anume ai de spus, de exprimat și chiar ești luat în considerare. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 28 ianuarie, atunci când ești predispus la certuri în relația de mariaj fiind readus astfel cu picioarele pe pământ, datorită unor bârfe venite prin intermediul unor „prieteni”. Cauza certurilor din mariaj se poate datora tendinței pe care o ai, aceea de a apleca, mai mult decât merită, urechea la vorbele prietenilor. În această lună ai ocazia să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare, mai ales în partea secundă a perioadei analizate. Poți să-ți întâlnești perechea prin intermediul prietenilor sau a unui grup din care faci parte. Ai multe întrebări la care nu prea poți să găsești răspunsuri acum. Cert este ar fi bine să privești viața cu mai multă încredere în viitor și în propriile forțe și să te bazezi pe ceea ce îți spune sufletul, dacă vrei să dai startul unei noi relații sentimentale. Din data de 18 ianuarie ai oportunitatea de a porni o nouă relație sentimentală dar pe care preferi să o păstrezi în secret.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       În perioada supusă analizei aici putem să vorbim despre schimbări importante, în zona carierei. Este vorba despre multă muncă dar și împliniri, reușite, recompense materiale și morale. Chiar dacă te-ai confruntat cu tot felul de obstacole, nemulțumiri în planul profesional, în ultimii trei ani, ai ocazia să constați că ai progresat foarte mult și că este timpul să-ți asumi noi responsabilități. Din data de 26 ianuarie investești mai multă energie în zona carierei dând dovadă de conștiinciozitate. Te faci remarcat mult mai ușor de către superiori, știi ce poți și până unde astfel că nu îți este teamă de competiție. Este posibil să vrei și un al doile job pentru a reuși să îți mărești veniturile. Va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește cheltuielile, mai ales în preajma datelor de 13 și 28 ianuarie pentru că ești predispus la excese. Este necesar să cântărești cu mai multă atenție deciziile legate de finanțe, eventual un contract pe care intenționezi sa îl semnezi, o colaborare în care dorești să te implici. Orice eroare poate să îți dezechilibreze la modul serios bugetul personal și poți constata că, deși ai muncit foarte mult, nu ai rămas cu mare lucru în cont. Evită să dai bani cu împrumut sau să te împrumuți.
 
SanatateSănătate
      În perioada analizată se pare că nu te vei confrunta cu probleme deosebite de sănătate. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre alimentație, consumul de medicamente sau munca, efortul fizic și psihic. O perioadă mai puțin benefică este în preajma datei de 28 ianuarie, atunci când ești predispus la accidente, insomnii, migrene, dureri lombare sau probleme digestive.