Luna ianuarie 2018, Leu

Ianuarie 2018, Leu
005 Leu           În această lună ești mult mai preocupat de muncă, profesie privind către viitoarele etape ale unui proiect cu o stare de entuziasm. Dacă reușești să-ți păstrezi acest dinamism, până la capătul acestei luni, ai toate șansele să culegi roadele pe care le așteptai, de ceva timp. Reușita proiectelor demarate acum va depinde foarte mult de starea ta de încredere, dinamism și resursele pozitive pe care le investești în muncă. Din data de 20 ianuarie ești mult mai preocupat de relația de mariaj, parteneriat. Ești mult mai sociabil, prietenos în relația cu cei din jur știind cum să te faci plăcut, admirat în mediul tău. Este recomandat să te bucuri de această perioadă favorabilă, în plan relațional, întrucât ai șanse destul de mari să faci o schimbare importantă de direcție. Deviza lunii, pentru tine, este: „Cea mai bună relație este cea în care iubirea reciprocă depășește nevoia fiecăruia.” Dalai Lama
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Putem să vorbim despre o lună în care ești mult prea preocupat de obligațiile de serviciu astfel că există posibilitatea ca, în prima parte a acestei perioade, să neglijezi oarecum relația de cuplu. Este posibil chiar să te implici într-un proiect profesional alături de partenerul de viață, faceți schimbări importante într-o afacere comună. După data de 18 ianuarie parcă reușești să dai o mai mare atenție la nevoile partenerului de cuplu, ești mai efectuos, mai romantic, vă acordați mai mult timp petrecut împreună. Planurile pe care le faci împreună cu familia evoluează foarte bine datorită ideilor tale originale, a dinamismului și optimismului de care dai dovadă. Cât timp împărtășești idealuri, idei, preocupări comune cu partenerul de viață vei trece mult mai ușor peste anumite obstacole sociale sau profesionale. Propunerile care vin de la cei dragi sunt mult mai ușor acceptate de tine fiind mai deschis către schimbări, mai ales spre sfârșitul acestei luni. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci putem spune că te afli în plină tatonare a terenului având ocazia să îți faci o nouă cunoștință, un prieten, fie prin intermediul colegilor de muncă, fie chiar la locul de muncă poate să se înfiripeze o (nouă) relație de dragoste. În partea secundă a lunii ianuarie sunt șanse sporite să ai parte de o întâlnire de destin, poți să iei decizia bruscă de a da startul unei relații de lungă durată. Putem să vorbim și despre o cerere în căsătorie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Vorbim despre o lună în care depui mult efort și energie, ești concentrat la locul de muncă dând dovadă de ambiție și dorința de a ajunge acolo unde ți-ai propus. Va trebui să fii mult mai prudent în relația cu superiorii, în special în preajma datei de 13 ianuarie dar și la deciziile pe care trebuie să le iei, la documentele care trebuie semnate în preajma datei de 28 ianuarie. Este posibil să apară tot felul de evenimente neprevăzute care îți pot da planurile peste cap. Starea de nemulțumire ar putea să amplifice tensiunea în relația cu colegii de lucru astfel că este recomandat să ai mare grijă la modul în care îți exprimi eventualele nemulțumiri. Ai sentimentul că ești cel care duce tot greul în spate, că ți-ai asumat prea multe responsabilități fiind nevoit să lucrezi și peste program. Este o lună foarte aglomerată în plan profesional dar, cu siguranță, tot ceea ce demarezi acum va avea impact pe termen îndelungat. Este posibil să apară unele discuții neplăcute legate de salariu, spre sfârșitul acestei perioade. Cert este că vei reuși să găsești soluții, indiferent de problemele cu care te confrunți. Dacă vrei să demarezi o afacere, un parteneriat ar fi indicat să o faci după data de 18 ianuarie. Este bine să acorzi o atenție deosebită la actele pe care ești nevoit să le semnezi, în preajma datei de 28 a lunii analizate. Nu te baza prea mult pe prieteni! La capitolul finanțe stai destul de bine, mai ales în prima parte a lunii ianuarie.
 
SanatateSănătate
    În această lună, chiar dacă ești foarte ocupat, tot va trebui să faci mai mult sport, mișcare. Te vei simți stresat, obosit peste măsură, ai tendința de a nu respecta orele de masă. Treci acum de la o extremă la alta, când mănânci prea mult, când nu ai timp să mănânci aproape deloc. Se impune astfel acordarea unei mai mari atenții la programul de lucru, la orele de somn și relaxare. Este recomandat să faci un control medical la stomatologie sau reumatologie. Te poți aștepta la unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate sau eventuale probleme digestive.