Luna ianuarie 2018, Gemeni

Ianuarie 2018, Gemeni
003 Gemeni
    În această lună ai ocazia, în ciuda limitărilor și a posibilelor obstacole cu care te vei confrunta, să treci prin transformări destul de profunde. Poți să descoperi lucruri noi, ai șansa de a trece prin experiențe menite să te pună față în față cu o realitate care te poate bulversa peste măsură. Este recomandat să dai dovadă de prudență în situațiile critice, fără să te lamentezi inutil. Fă uz de valorile în care crezi, dă dovadă de organizare și lasă-te condus de propriul țel, fără să cedezi în fața încercărilor la care viața de supune. De acum înainte ai ocazia să privești mult mai obiectiv la sensul spre în care te îndrepți. Din data de 21 ianuarie ai ocazia să te definești prin nevoia de dezvoltare personală permanentă. Studiezi mai mult, călătorești, interacționezi cu persoane de altă naționalitate. Viziunea despre propria persoană include ideea de progres continuu și abordarea cu mai multă încredere a domeniului spiritual. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Libertatea absolută se câștigă prin dragoste, pentru că doar iubirea îl eliberează pe om de natura sa.” Mircea Eliade
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se anunță o lună în care ai șansa de a respira ceva mai ușurat, în zona relației de cuplu, mai ales până în data de 26 ianuarie. Până atunci a ocazia de a repara unele neînțelegeri, poți chiar să ajungi la un consens în relația de mariaj. Nu mai resimți așa de tare starea de presiune, neliniște, neîncredere reușind să porți unele discuții, conversații utile, constructive pentru relația în doi. Poți să descoperi acum faptul că ai destul de multe afinități intelectuale cu partenerul de viață. Armonia din cadrul relației se bazează pe comunicarea deschisă. Ai capacitatea de a asculta și punctul de vedere al celui de lângă tine. Din data de 26 ianuarie te implici cu mai mult dinamism și conștiinciozitate în relația de mariaj. Va trebui totuși să îți temperezi entuziasmul, starea de agitație pentru că există riscul să fii înțeles greșit și astfel poți ajunge la conflicte în relația de cuplu. Cert este că te poți aștepta la intensificarea relației fiind important să-ți canalizezi energia către o zonă constructivă evitând certurile, gelozia, reproșurile, schimbările bruște de dispoziție. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci nu este exclus să te implici într-o relație de dragoste care îți poate da serioase bătăi de cap, mai ales pe la mijlocul perioadei analizate. Nu te poți baza prea mult pe promisiunile făcute de cineva apărut recent în viața ta! După data de 18 ianuarie sunt mai multe șanse să dai startul unei relații de iubire cu o persoană aflată la distanță, eventual peste hotare. Poți să întâlnești acum o persoană de sex opus care te va pune serios pe gânduri având un sentiment de deja vu. Totul va depinde de tine și cât ești de hotărât să dai startul unei noi relații de dragoste în care să investești sentimente, emoții, pasiune.

Cariera si baniCarieră și bani
       În această lună dai dovadă de conștiinciozitate, ai capacitatea de rezolva sarcinile de serviciu la timp. Ești într-o agitație permanentă, îndeosebi până în data de 26 ianuarie. Cert este că tot acest efort nu va fi în zadar și ai ocazia să primești recompense meritate, munca îți este răsplătită. Este o perioadă favorabilă pentru a (re)negocia un parteneriat, o colaborare care îți poate aduce venituri importante în contul personal. Știi cum să te faci observat, apreciat de către colegii de muncă fiind de un real suport psihic și fizic pentru aceștia. Tot în această perioadă ești preocupat să câștigi, să investești, să concretizezi proiecte cu impact financiar pe termen îndelungat. Va trebui să fii mult mai realist și să eviți luarea oricăror decizii pripite și care ar putea conduce la pierderi financiare destul de serioase, mai ales spre sfârșitul perioadei analizate. Este recomandat să eviți certurile, conflictele cu partenerul de afaceri, în preajma datei de 24 ianuarie. Este posibil să iasă acum la suprafață unele probleme care țin de acte, facturi, minciuni care au declanșat anumite întârzieri, pierderi în ceea ce privește o afacere, un parteneriat având acum ocazia să pui capăt definitiv acestor probleme. Planul financiar trece acum prin tot felul de probleme. Îți vine destul destul de greu să te mobilizezi pentru a obține ceea ce îți roești. Ești predispus la amenzi, sancțiuni, mai ales în prima parte a lunii în discuție dar și spre sfârșitul perioadei, cu precădere în preajma datei de 28 ianuarie.
 
SanatateSănătate
       În perioada analizată debordezi de energie și ai putere de muncă. Se recomandă acordarea unei atenții speciale în privința distribuirii echilibrate a acestei energii pentru a evita predispoziția la accidente, căzături, certuri, insomnii. Nu este exclus nici să vorbim acum despre unele viroze, răceli, infecții îndeosebi în partea secundă a lunii ianuarie. Trebuie să fii mult mai atent la eventualele intervenții chirurgicale, sau la călătorii fiind bine să eviți sporturile extreme, mai ales în preajma datei de 28 ianuarie.