Luna ianuarie 2018, Berbec

Ianuarie 2018, Berbec
001 Berbec      În această lună îți iei în serios rolul social și profesional. Nu mai accepți jumătăți de măsură știind exact ce anume vrei dar și ce poți obține, cât timp vei da dovadă de ambiție și concentrare pe îndeplinirea scopurilor propuse. Putem vorbi despre o lună în care ești dornic să acumulezi informații care te pot ajuta să obții recunoașterea propriilor merite. Sunt favorizate finanțele venite prin intermediul partenerului de viață, printr-o afacere sau prin obținerea unui credit avantajos. După data de 20 ianuarie îți vei concentra atenția și energia în cadrul unui grup. Ai ocazia să primești susținere venită din partea unor amici care te va ajuta în propulsarea pe o nouă treaptă a evoluției personale. Ești mult mai dornic să cunoști oameni noi, să socializezi cu persoane alături de care împărtășești țeluri și interese. Este o perioadă destul de agitată în care vei dori să concretizezi anumite idei, proiecte ambițioase. Deviza ta, pentru această lună, este: „Pune-te la treabă din toată inima și vei reuși.” Ellbert Hubbard
 
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
       În perioada analizată aici preferi să te ancorezi mult mai bine în realitate, atunci când vine vorba despre relația cu partenerul de viață. Este necesar să găsești echilibrul între carieră și mariaj. Te poți aștepta la surprize neplăcute fiind pus în situația de a face alegeri destul de grele, în privința relației de dragoste. Ai sentimentul că ai ajuns în punctul în care nu te poți decide ce schimbări vrei să faci, la ce anume ar trebui să renunți pentru a merge mai departe, alături de actualul partener. Ai ocazia să te bucuri de susținerea financiară venită din partea partenerului de viață, mai ales dacă ai în plan o investiție importantă. Nu este exclus nici să te îndrăgostești de o persoană care se află într-o funcție de răspundere, un superior iererhic iar aceasta ar putea să-ți dea peste cap complet anumite principii de viață. Este recomandat să îți controlezi reacțiile impulsive, mai ales pe la jumătatea acestei luni, pentru că riști să strici echilibrul din relația de cuplu. Călătoriile în doi, o comunicare mult mai sinceră, față în față, te pot ajuta să vezi care este, de fapt, calea pe care trebuie să o urmezi, în plan sentimental. Dacă nu ți-ai găsti încă perechea atunci ai la dispoziție a doua jumătate a lunii ianuarie pentru asta existând acum șanse mari să ai o întâlnire de destin. Ai ocazia să dai startul unei relații de iubire profunde și serioase, putem vorbi chiar despre șansa de a-ți găsi perechea.  

Cariera si baniCarieră și bani    
         Este o lună în care putem să vorbim despre multă muncă, dedicare, conștiinciozitate, o perioadă în care tot ai sentimentul că nu există suficient timp pentru a îndeplini cu bine obligațiile de serviciu. Ai ocazia să pui acum bazele unei cariere pe termen îndelungat. Fie vei ajunge în situația de a te înscrie la noi cursuri de perfecționare, fie vei dori cu tot dinadinsul să schimbi domeniul de activitate, cert este că ai șansa de a te pune serios pe treabă pentru a clădi ceva de durată. Ne este deloc ușor dar ai ambiția, ideile și motivația necesare pentru a lua un nou start. Poți aduce la lumină anumite activități, colaborări demarate în trecut. Ești mult mai preocupat de colaborarea armonioasă cu colegii de lucru. Este timpul potrivit pentru a concretiza experiența acumulată. Este recomandat să eviți compromisurile din planul profesional. La mijlocul acestei perioade ești predispus la certuri cu superiorii, confuzii, neînțelegeri. Este posibil să apară unele probleme de relaționare datorită unor greșeli făcute de colegi. Cert este că va trebui să îți reviziuești atitudinea, să fii mult mai atent, atunci când vorbim despre proiecte colective, de echipă. Este posibil ca tot răul să fie spre binele de mai târziu. Ai șasa de a-ți asuma noi responsabilități și să primești astfel recompense financiare consistente, mai ales în partea secundă a lunii ianuarie. O perioadă favorabilă pentru lansarea unei (noi) afaceri este după data de 18 ianuarie. Poți să primești bani în cadrul unui parteneriat, a unei colaborări rentabile.

SanatateSănătate
       Se poate vorbi despre o lună în care se cere prudență, în ceea ce privește eventualele probleme de sănătate, mai ales pe la jumătatea perioadei în discuție. Ești predispus la răceli, fracturi, luxații, accidente la locul de muncă sau în cadrul deplasărilor în interes de serviciu. În preajma datei de 13 ianuarie este recomandat să eviți excesele, de orice fel. Ești predispus și la insomnii, stres, depresie, trecerea de la o extremă la alta.