Luna ianuarie 2018, Balanță

Ianuarie 2018, Balanță
007 Balanta       În luna ianuarie ești mai preocupat de familie, gospodărie, de mediul în care trăiești încercând să asiguri confortul necesar pentru oamenii dragi. În preajma datei de 13 ianuarie te poți aștepta la apariția unor probleme în relația cu părinții sau poți face cheltuieli neașteptate legate de o renovare, reparații prin casă sau cu achiziția unui obiect valoros. Va trebui să fii mult mai atent în privința discuțiilor în contradictoriu cu propria familie, mai ales în preajma  datei de 28 ianuarie. Este posibil să intri în posesia unor informații secrete, a unor acte, documente referitoare la casă, proprietate. Spre sfârșitul acestei luni poți avea parte de oameni care vor, cu orice preț, să îți strice buna dispoziție, oameni care au tendința să te tragă în zona îndoielilor, a pesimismului, a temerilor. Este recomandat să nu te lași influențat de părerile negative ale acestora și să-ți urmezi propriul vis dând dovadă de echilibru, armonie și împăcare de sine. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Nu ai nevoie decât de o singură persoană care să îți schimbe viața: Tu!” Ruth Casey
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       
Este o perioadă favorabilă, în plan relațional, cât timp vei da dovadă de echilibru în cadrul relației de cuplu. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre bani, relația cu părinții, secrete pe care alegi să le împărtășești cu aceștia, vis-a-vis de relația de mariaj. Este posibil ca unele dintre problemele din relația de mariaj să se amplifice, în preajma datei de 13 ianuarie dar și în data de 18 a acestei luni, tocmai pentru că partenerul de viață are ocazia să intre în posesia unor informații secrete. În luna supusă analizei aici finanțele vor juca un rol destul de important, în ceea ce privește existența sau nu a armoniei în relația de cuplu. După  data de 18 ianuarie sunt șanse de „îndulcire” a sentimentelor din relația de mariaj, ești mai romantic, afectuos, încerci să readuci liniștea în relație. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai șansa ca, în partea secundă a perioadei în discuție, să întâlnești persoana potrivită. Putem să vorbim chiar despre o întâlnire de destin, ai sentimentul de deja vu. Cert este că vei avea ocazia să trăiești o frumoasă poveste de iubire, în ciuda remarcilor și a îndoileilor venite din partea părinților. Este timpul să te bucuri de pasiune, noi emoții, dorințe care îți sunt îndeplinite, în plan amoros.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Putem vorbi despre o lună ianuarie în care ești deosebit de preocupat să câștigi mai mulți bani, vrei să dai startul unor (noi) colaborări cu ajutorul cărora să reușești echilibrarea financiară de care ai nevoie. În acestă perioadă beneficiezi de susținerea venită din partea unor persoane cu funcții de răspundere. Acestea te vor ajuta să obții un post mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Îți vei asuma numai riscuri calculate, atunci când vine vorba despre bani. Ești harnic, ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești, în plan profesional. Dacă ești implicat într-o afacere, prima parte a lunii ianuarie este mult mai favorabilă pentru a face eventuale investiții, achiziții. Va trebui să dai dovadă de cumpătare, dacă ai de făcut un împrumut sau în privința taxelor și impozitelor, cu atenționare în preajma datei de 13 a lunii analizate. Vei reuși să găsești modalități noi de sporire a veniturilor proprii, în intervalul 1 – 10 ianuarie. Mare atenție la parteneriate, pe la jumătatea lunii în discuție. Este o lună în care poți să pui bazele unei (noi) cariere, găsești un job sau te muți pe un post cu salariu mai bun. Tot în această perioadă te gândești foarte serios la o investiție imobiliară, o eventuală renovare sau chiar construcția unei case.
 
SanatateSănătate
        În această lună ești deosebit de agitat, preocupat de latura profesională a vieții și nu prea mai reușești să acorzi atenția necesară la eventualele probleme de sănătate. Este necesară o mai mare doză de prudență, în preajma datei de 13 ianuarie, atunci când ești predispus la tăieturi, accidentări prin casă, gospodărie, la bucătărie. În preajma datei de 28 ianuarie este posibil să ai probleme, dacă ești nevoit să pleci la drum lung. Nu este exclus nici să vorbim acum despre viroze, slăbire a sistemului imunitar.