Luna februarie 2018, Vărsător

Februarie 2018, Vărsător
011 Varsator         În perioada supusă analizei aici ești plin de viață, dornic să acționezi, să aduci schimbări esențiale în viața ta, lucruri pe care ai vrut să le faci și le-ai tot amânat. Iată că acum ai ocazia să acționezi, fără să mai ții cont de părerile unuia și altuia, fără să te mai cramponezi de bârfe, atacuri venite din partea concurenței. Viața merge înainte și tu știi mai bine decât oricine ce ai de făcut și încotro te îndrepți având un țel foarte clar conturat. Este nevoie de mai multă atenție la relația cu superiorii, la ce anume se vrea de la tine, vezi dacă merită să te implici într-un proiect de anvergură asumându-ți responsabilități peste puterile tale. În a doua parte a lunii ești ferm hotărât să câștigi bani și nu doar să muncești. Ești mai pretențios fiind foarte conștient de propria valoare. Spre sfârșitul lunii ai tendința  să exagerezi cu cheltuielile. Deviza ta, în această lună, este: „După șocul dezamăgirii îți aduni forțele, te ridici și mergi mai departe.” Geanina Lisandru
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În prima parte a lunii alegi să te bucuri din plin de iubire având capacitatea de a atrage mult mai ușor atenția sexului opus. În aceeași măsură se poate vorbi și despre ocazia de a declanșa un adevărat război în relația de cuplu, tocmai pentru că nu prea te poți abține de la flirt. Sunt multe lucruri de lămurit în relația de cuplu fiind pus în situația de a alege între două alternative. Ceva din trecutul amoros revine în viața ta și nu îți este tocmai ușor. Este nevoie de mai mult calm, rațiune, discuții deschise, sincere cu partenerul de viață. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, de fapt. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci, pe la jumătatea lunii în discuție sunt șanse mari să îți iei „inima în dinți” și să te implici într-o relație de lungă durată sau să vrei să oficializezi o relație de amor. Nu este simplu dar acum ești mult prea invadat de pasiune, de trăiri intense și se pare că de data asta ai prea multe argumente care să te ajute să iei decizia de a te așeza la casa ta. Spre sfârșitul lunii este posibil să rupi o relație de dragoste datorită certurilor, a problemelor care au ca subiect principal banii. 
 
Cariera si baniCarieră și bani       
           La începutul lunii ești oarecum nemulțumit în ceea ce privește un contract de muncă, banii pe care îi primești de aici. Îți dorești mai mult, vrei să ți se recunoscă valoarea astfel că ești preidpsus la certuri cu un superior sau chiar la o schimbare bruscă de direcție, în plan profesional. Ești ferm hotărât să acționezi către o nouă direcție având mai mult curaj, ambiție, riști și îți asumi noi responsabilități, eventual vei ocupa un post de conducere. Cert este că demarezi acum un proiect profesional care îți va aduce beneficii financiare pe termen îndelungat. Dar înainte de a realiza acest lucru te vei confrunta și cu pierderi în plan financiar, pierderi de relații, renunțarea la un mediu în care erai destul de bine acomodat. În a  doua parte a perioadei ai puterea să te ridici, în ciuda piedicilor venite din partea unor persoane cu autoritate. Acordă o mai mare atenție la deciziile financiare pe care le iei spre sfârșitul lunii.
 
SanatateSănătate
        Chiar dacă astrele îți sunt favorabile și îți dau o stare de bună dispoziție, asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi, atunci când vine vorba despre mâncare, consumul de alcool, tutun sau orice altceva care îți poate crea, în aparență, starea de bine. La mijlocul lunii ar trebui să fii mult mai atent la eventuale probleme care țin de brațe, coordonare, inimă sau dureri de spate.