Luna februarie 2018, Taur

Februarie 2018, Taur
002 Taur        În luna februarie vei pune mai mult accent pe carieră, schimbările pe care ești nevoit să le faci în cadrul unei colaborări, o afacere sau parteenriat. Nimic nu e prea ușor atunci când ai de-a face cu competitori destul de agresivi. Totul depinde însă de răbdarea și capacitățile tale organizatorice și mai ales să nu iei decizii sub impulsul de moment. Chiar dacă prietenii caută să te ajute pentru a ieși dintr-un impas, îndeosebi în a doua parte a lunii, nu trebuie să te bazezi prea mult pe ei întrucât există riscul să dai startul unor acțiuni care te vor dezamăgi mai târziu. Din data de 18 februarie te axezi mai mult pe împlinirea unui ideal, socializezi mai mult, te implici în tot felul de activități de grup încercând să le fii de ajutor celorlalți. Există însă riscul de a fi înțeles greșit și tot efortul, binele pe care vrei să îl dedici celorlalți să fie întors împotriva ta. Așa vei observa cine merită să îi dedici din timpul tău prețios. Deviza ta pentru perioada analizată este: Atunci când lupți, uneori poți fii învins dar ca să învingi trebuie să lupți.” Anonim
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În această lună partenerul de viață te susține în demersurile tale ce țin de carieră, concretizarea unei idei ambițioase în plan profesional. În prima decadă a acestei perioade este recomandat să profiți din plin de oportunitățile de progres ce vin prin partener reușind să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul. Atenție însă la mijlocul lunii, atunci când este posibil să apară unele discuții, destul de serioase, datorate programului de lucru foarte încărcat, a muncii depuse chiar și peste program existând astfel riscul să neglijezi relația de cuplu. Spre sfârșitul lunii ești predispus la certuri în relația cu partenerul de viață fiind posibil ca neînțelegerile să vină, de fapt, de la dorința ta de a investi bani în cadrul unui grup, asociație sau pur și simplu pentru că dedici prea mult timp prietenilor. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste, din data de 11 februarie, apare posibilitatea să te implici într-o relație care este posibil să nu se ridice la așteptările tale, ba din contră, ești predispus la dezamăgiri, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Putem să vorbim depsre o perioadă favorabilă, în plan profesional, în care ai ocazia să valorifici din plin cunoștinele acumulate de-a lungul timpului, îndeosebi în primele zece zile ale acestei luni. De evitat asocierile, implicarea într-un nou parteneriat sau o afacere, pe tot parcursul acestei luni. La jumătatea perioadei în discuție aici te gândești foarte serios la noi strategii pentru a progresa mai mult în carieră având șansa de a obține susținere venită din partea unor persoane cu funcții de răspundere. Nu te hazarda gândind că toată lumea îți vrea binele și că te apreciază pentru munca și ideile originale de care dispui. Nu vei duce lipsă de colegi invidioși, persoane care vor să profite de pe urma muncii tale. Așa că mare atenție cui împărtășești ideile tale, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni. În această lună va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cheltuieli. În prima parte a lunii pot apărea cheltuieli legate de cursuri de perfecționare sau vrei să faci mai multe deplasări în interes de serviciu. Este posibil să apară și cheltuieli care țin de propria sănătate. Spre sfârșitul lunii este posibil să fii atras într-o colaborare păguboasă, din punct de vedere financiar. Evită să dai bani cu împrumut unor prieteni întrucât există riscul să nu-i mai primești înapoi.
 
SanatateSănătate
        Putem să vorbim depsre o lună în care este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate datorate, în principal, stresului, muncii excesive dar și neglijenței în ceea ce privește alimentația sau odihna. În preajma datei de 4 februarie ești predispus la probleme legate de ficat. Spre sfârșitul lunii este posibil să apară probleme de natură renală, infecții, afecțiuni ale căilor respiratorii, insomnii.