Luna februarie 2018, Scorpion

Februarie 2018, Scorpion
008 Scorpion        În prima parte a lunii în discuție aici ești foarte preocupat de casă, familie, relația cu mama ceea ce, practic, nu prea te ajută pentru a te concentra și pe proiectele profesionale. Ești agitat, nemulțumit având sentimentul că nu ai cu cine să vorbești și, chiar dacă spui cuiva nemulțumirile tale, tot îți e teamă că ești judecat, criticat. Pe la mijlocul acestei luni te gândești foarte serios să îți schimbi domiciliul sau vrei să faci o schimbare importantă, care vizează locuința. Poate fi vorba de o vânzare/cumpărare de proprietate sau dorești să faci o renovare. Cert este că ai planuri foarte mari pentru casă și nu te vei lăsa până când nu le concretizezi. În a doua parte a lunii februarie viața amoroasă devine subiect principal fiind oarecum uimit cât de repede se derulează lucrurile, trecând destul de ușor de la agonie și extaz, de la starea de plutire, la starea de prăbușire. Totul depinde de modul în care gestionezi situația, dacă reușești să nu pui prea mult la suflet în situațiile de viață care oricum vin și pleacă. Deviza lunii, pentru tine, este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
      Putem să vorbim despre o lună în care ai ocazia să trăiești din plin relația de mariaj bucurându-te de atenție și pasiune venite din partea partenerului de viață. Reușești să îmbini foarte bine momentele de muncă cu cele de relaxare alături de persoana iubită astfel că nimic nu ți se va părea prea greu, cât atimp ai alături de tine persoana cu care simți că te completezi. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, pe la jumătatea lunii analizate, ai ocazia să dai startul întemeierii unei familii, îți faci planuri cu bătaie lungă asumându-ți responsabilități de familist. Ești conștient că, pe lângă iubire, este vorba și despre multă muncă, dedicare și chiar cheltuieli suplimentare pe care trebuie să le faci, mai ales dacă trebuie să te muți într-o casă nouă, alături de persoana iubită. Va trebui să fii mult mai atent la relația de cuplu, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să apară adevărate scântei având ca subiect principal banii, care nu sunt suficienți pentru ce ai vrea tu să faci.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație, ai toate șansele să te îndrăgostești în această lună, ba chiar să visezi mai departe, nu doar la o simplă relație de amor. Relația sentimentală va trece însă printr-un moment de derută, de confuzie, în ultima decadă a acestei luni.
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        Avem de-a face cu o lună de muncă susținută dar și recompense financiare pe măsura efortului depus. Ai parte de inițiative, progres dar și renunțare, epuizare fizică și mentală, îndeosebi spre sfârșitul lunii în discuție. Prima parte a perioadei este favorabilă investițiilor, banii veniți din speculații, jocuri de noroc sau din divertisment, eventual publicitate. Pe la mijlocul lunii te poți aștepta la schimbări bruște legate de un job, o veste care te va lua oarecum prin surprindere. Primești susținere venită din partea familiei pentru a ajunge la această realizare profesională. Spre sfârșitul lunii este recomandat să renunți la anumite colaborări profesionale, la un parteneriat destul de păgubos, din punct de vedere financiar. La sfârșitul acestei luni este posibil să apară unele cheltuieli neprevăzute, legate de rezolvarea unei probleme de sănătate a propriului copil.      
 
SanatateSănătate
       Este o lună în care, cât timp dai dovadă de echilibru în tot ceea ce faci, nu ai cum să te confrunți cu probleme de sănătate deosebite. Atenție însă spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la accidente, tăieturi, căzături. De evitat practicarea sporturilor extreme, îndeosebi în a doua parte a lunii februarie.