Luna februarie 2018, Săgetător

Februarie 2018, Săgetător
009 Sagetator        În prima parte a lunii februarie se poate vorbi despre o mare nevoie de a studia, călători și a te informa din cât mai multe domenii, de a transmite celorlalți ideile și gândurile tale. Pe de altă parte, este posibil să te confrunți cu răsturnări de situație, legate de relația cu rudele apropiate, poți lua acum decizii bruște, acțiuni neplăcute venite din partea dușmanilor ascunși. Este o perioadă de dialoguri intense, răzgândiri și reconfigurare a unor proiecte, strategii care vizează o relație de parteneriat. În a doua parte a perioadei ești mult mai concentrat pe obigațiile care țin de casă, familie, relația cu părinții. Atmosfera în familie riscă să devină foarte tensionată spre sfârșitul lunii fiind necesar să te mobilizezi pentru a depăși momentul cu bine. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Talentul este o meserie cu care te naști, nu una pe care ai de gând să o înveți.” Tudor Mușatescu
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu         
     La începutul lunii februarie este posibil ca relația de mariaj să treacă printr-o perioadă de agitație, de neînțelegeri datorate, în primul rând, unor probleme  cu rudele apropiate sau a unor bârfe cărora le dai prea multă atenție. Evită să stai prea mult la discuții cu cei din jur despre eventualele probleme din relația de cuplu. Nu te avânta să tragi concluzii pripite, îndeosebi pe la jumătatea lunii, întrucât nu vei ajunge la un rezultat pozitiv. Putem să vorbim despre o lună în care relația cu familia, cu părinții joacă un rol esențial în menținerea echilibrului din cadrul relației de mariaj. Ești cam agitat, nemulțumit în orice moment, gata de acțiune, fără să te gândești că ar trebui să ții ritmul cu partenerul de viață. Există riscul de a ajunge relativ ușor la certuri, chiar la despărțire, la sfârșitul acestei luni. Se pare că fiecare vorbește pe limba lui și nici unul nu se străduiește prea mult să înțeleagă ce a vrut fiecare să spună.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste există riscul ca, în această lună, să confuzi o relație intimă, sexuală cu dragostea și astfel, până la sfârșitul perioadei analizate, îți dai seama că toul nu a fost decât un „balon de săpun”. Îți este destul de greu să te echilibrezi, la nivel emoțional. Nu ai decât să lași să treacă acest val și abia după aceea să vezi dacă se poate construi o relație bazată pe sentimente cu adevărat profunde.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Urmează o perioadă în care ești plin de energie, dinamism, ambiție și hotărâre pentru a-ți împlini un scop măreț. Persistă totuși sentimentul că ești în permanență competiție cu cineva, de parcă nu ți-ar ajunge câte responsabilități ți-ai asumat așa că numai de concurență nu ai chef acum. Orice interacțiune cu persoane agitate nu face decât să te agite și mai mult și să îți pierzi ritmul de lucru. Ai tendința să te implici în mai multe activități, în același timp și astfel nu reușești să duci la bun sfârșit mai nimic. Atenție la relația cu colegii și colaboratorii, îndeosebi în prima decadă a lunii. În preajma datei de 4 februarie va trebui să fii mult mai prudent la drum, dacă este vorba despre o clătorie în interes de serviciu. Dacă chiar nu reușești să te faci înțeles, ar fi bine să faci cale întoarsă și să îți vezi de treburile tale, fără să le porți ranchiună unor persoane care oricum nu vor înțelege argumentele tale. În a doua parte a perioadei în discuție primești susținerea familiei pentru a reuși să finalizezi un proiect profesional sau poți să dai startul unei afaceri de familie. Este o perioadă în care îți vin bani prin muncă susținută dar și cheltui pentru a reuși să menții pe linia de plutire anumite proiecte care țin de casă sau o afacere personală. Nu duci lipsă de idei dar se cere o mai mare atenție în ceea ce privește relația cu autoritățile pentru că ești predispus la sancțiuni. 

SanatateSănătate        
          Pentru că dispui de foarte multă energie ai tendința să te implici în mai multe activități dorind să le faci pe toate, repede și bine dar aceasta te va predispune la accidente, lovituri, tăieturi, luxații sau chiar fracturi, îndeosebi în preajma datei de 14 februarie dar și la sfârșit de lună. Este posibil să apară eventuale probleme renale și ale ficatului, în preajma datei de 4 februarie. De evitat agitația în trafic, în preajma datei de 28 februarie.