Luna februarie 2018, Rac

Februarie 2018, Rac
004 Rac            În această perioadă este posibil să te simți oarecum purtat de val, nu găsești o direcție clară acționând, de cele mai multe ori, la limită. Este important să ții cont de intuiție ascultând de nevoile propriului suflet și nu de așteptările pe care le au ceilalți de la tine. Urmează o perioadă în care ai ocazia să intri în posesia unor secrete, să dezvălui anumite informații legate de o relație de parteneriat sau mariaj. Ești mult mai discret acum, atent la detalii, focusat pe concretizarea propriilor obiective, îndeosebi dacă implică bani, câștiguri venite prin intermediul unei moșteniri sau prin partenerul de viață. Până în data de 18 februarie este posibil să treci prin tot felul de limitări, obstacole menite să te ajute în experimentarea vieții în profunzime. După data de 18 februarie se observă un mai mare interes pentru călătorii în străinătate, dezvolți relații cu persoane aflate la distanță, ești mult mai preocupat de studiu, spiritualitate având mai multă libertate de mișcare. Deviza lunii analizate este: „Toate bucuriile dar și nefericirile oamenilor sunt create de gândurile lor.” Hong Zicheng
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu          
      Relația de cuplu trece prin transformări profunde astfel că, de multe ori, te confrunți cu starea de confuzie, neliniște având sentimentul că ești mințit, neînțeles. Este important să pui un mai mare accent pe comunicare întrucât ai tendința să exagerezi, căutând orice pretext să te îndepărtezi de partenerul de viață. Este o lună efervescentă la capitolul pasiune, sexualitate, dispui de o energie debordantă și care poate fi canalizată cu brio în relația de cuplu. Totul este să nu mai dai „ca racul înapoi” gândind că doar celălalt trebuie să vină către tine cu gesturi de afecțiune. Fii deschis, romantic, fă tu pasul hotărâtor pentru a-l învăța pe celălalt că iubirea înseamnă mai mult decât a fi, pur și simplu, lângă cineva. Iubirea înseamnă să îți pese de celălalt, să observi ce anume îi place și ce nu, ce așteptări are de la tine. În prima parte a lunii este bine să fii mai atent la tendința de posesivitate. Acordă partenerului mai mult spațiu, libertate de mișcare sau faceți mai multe plimbări împreună.
            În preajma datei de 4 februarie ești predipsus la certuri cu persoana iubită. Până în 11 februarie te poți aștepta la revenirea unei iubiri din trecut. După data de 11 februarie este posibil să te implici într-o relație de dragoste cu cineva de altă naționalitate sau aflat în străinătate.  Dacă nu ești implicat încă într-o relație, atunci este posibil să cunoști pe cineva prin intermediul serviciului. Atenție însă la problemele care pot să apară în relația de dragoste, certuri din lucruri aparent mărunte, spre sfârșitul lunii. Este posibil să îți fie dezvăluite anumite secrete legate de persoana iubită și care să te bulverseze peste măsură reușind să treci cu greu peste acest incident.
 
Cariera si baniCarieră și bani        
       În această lună dai dovadă de mult dinamism, spirit de echipă, conștiinciozitate reușind să îi mobilizezi și pe ceilalți colegi, în situațiile de criză de la locul de muncă. Lucrezi mult și eficient reușind să faci față cu brio competitorilor. Te poți aștepta însă și la confruntări în relația cu colegii de muncă, îndeosebi pe la mijlocul perioadei. Evită să faci investiții în prima parte a lunii. Nu te hazarda, atunci când vine vorba despre cheltuieli care trebuiesc făcute în cadrul unui parteneriat. Ești predispus la pierderi financiare, împrumuturi păguboase, mai ales în prejama datei de 14 februarie. După data de 15 februarie te gândești foarte serios la strategii mult mai eficiente prin care să atragi venituri dintr-o afacere, colaborare. Totul este să dai dovadă de fler, creativitate, spontaneitate dar și de diplomație, să îți asculți intuiția, în fiecare moment. Te poți aștepta la câștiguri dintr-o moștenire, un cadou din partea partenerului de viață sau de afaceri, în a doua decadă.
            La sfârșitul lunii va trebui să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut călătorii în interes de serviciu pe distanțe lungi, întrucât pot apărea răzgândiri, răsturnări de situație, probleme de sănătate. Evită să te hazardezi către o direcție, în plan profesional, care îți dă serioase bătăi de cap, o stare de neliniște, nesiguranță. Dacă nu ai suficiente răspunsuri, mai bine stai pe loc!
 
SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o lună foarte dinamică, la capitolul sănătate, în care există un risc crescut de accidente, lovituri, predispoziția la fracturi, inflamații, probleme ale sângelui, infecții. Spre sfârșitul perioadei în discuție aici ești predispus la probleme ale căilor respiratorii, plămâni, probleme digestive, majoritatea pe fond de epuizare psihică.