Luna februarie 2018, Pești

Februarie 2018, Pești
012 Pesti         În prima parte a lunii ești oarecum dezorientat, nu te simți prea bine în mediul tău lipsindu-ți motivația pentru a fi mai dechis către ceilalți. Preferi să alegi starea de solitudine, să te preocupi mai mult de latura spirituală, ești dornic de liniște, să stai departe de lume acționând din umbră. Ai un plan măreț în minte și în suflet dar încă nu este momentul potrivit pentru a acționa. Ești pus acum în postura de a fi mai tolerant cu cei din jurul tău, în ciuda nedreptăților de care ai parte. Din data de 18 ferbuarie lucrurile stau cu totul altfel urmând o perioadă de expansiune, de eliberare, înveți să „dai din coate” exprimându-ți punctul de vedere cu mai mult aplomb. Te preocupi mai mult de felul în care arăți, ieși în lume, te bucuri mai mult de viață. Deviza ta, pentru luna februarie, este: „Construim mereu ziduri în jurul nostru, pentru a ne proteja, dar uităm că nimeni nu ne poate proteja de noi înșine.” Rita Drumeș
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       În primele zece zile ale acestei luni, au loc discuții de taină cu partenerul de viață având ocazia să puneți la punct anumite aspecte, strategii care țin de casă, proprietate sau părinți. Preferi să nu împărtășești cu nimeni ceea ce ai de gând să faci. Ar trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație de iubire secretă, în preajma datei de 4  februarie, atunci când este posibil să te confrunți cu dezamăgiri sau alegi să pui capăt relației. Din data de 11 februarie ești mult mai preocupat de propriul fizic, adopți un nou regim de viață, vrei să aduci îmbunătățiri în propria garderobă, pentru tine fiind important modul în care te percep ceilalți, dorești să te faci plăcut, admirat de către sexul opus. În a doua parte a lunii se îmbunătățește destul de vizibil relația de mariaj petrecând mai mult timp alături de partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație, în a doua parte a lunii, sunt șanse mult mai mari să dai startul unei astfel de relații. Este posibil să te implici într-o relație cu cineva aflat, eventual în străinătate.
 
Cariera si baniCarieră și bani      
       În această lună ai sentimentul că se vrea prea mult de la tine sau superiorii nu țin cont de dorințele și așteptările tale. La începutul lunii ai ocazia să pui la cale un proiect ambițios dar pe care preferi să îl ții secret. Primești susținere din partea unei persoane cu funcție de răspundere. Ți se fac propruneri de avansare, de ocupare a unui post de lider dar, cu toate astea, ceva nu ți se pare a fi întocmai în regulă. Ai sentimentul că ți se ascund anumite informații, parcă nu reușești să vezi adevăratele interese din spatele acestor propuneri. La jumătatea lunii ai ocazia să afli dacă merită să faci o schimbare esențială în plan profesional.  Este posibil să te gândești foarte serios să accepți o ofertă de lucru în străinătate. Dă dovadă de prudență în deciziile pe care le iei întrucât, spre sfârșitul lunii, există riscul să te răzgândești sau promisiunea făcută de către un superior să fie încălcată și astfel anulezi un contract, o înțelegere făcută. Cert este că există riscul să apară complicații de natură juridică. Dacă vrei să acționezi și să faci o schimbare în carieră, ar fi indicat să acționezi în primele cinci zile ale acestei luni.  
            În ultimele zece zile ale acestei luni există riscul să ajungi la contraziceri, certuri în relația cu superiorii, ceea ce nu poate să îți aducă decât pierderi. Chiar dacă ai dreptate, ai face bine să nu acționezi, până când nu deții toate datele problemei. Adoptă atitudinea de diplomație și de răbdare pentru că nu ai nimic de pierdut!
 
SanatateSănătate
        În prima parte a lunii este bine să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește propriul organism. Există riscul să recidiveze anumite probleme care țin de sănătate, probleme cu spatele, infecții renale. Imunitatea este destul de scăzută, așa că evită efortul fizic intens. Spre sfârșitul lunii ești predispus la accidente, probleme care țin de gambe, încheieturi, există predispoziția la luxații, fracturi, accidente, tăieturi, arsuri.