Luna februarie 2018, Leu

Februarie 2018, Leu
005 Leu           Vorbim despre o lună interesantă, de-a dreptul tumultoasă, la capitolul relație de cuplu, afaceri sau în ceea ce privește familia, locul de muncă. Totul depinde de tine, de modul în care gestionezi toată situația, de felul în care îți organizazi timpul și energia de care dispui. Printr-o comunicare sinceră și calmă reușești să ajungi acolo unde ți-ai propus. Nu te hazarda să dai startul unor acțiuni, relații despre care știi din start că nu vor duce către ceva bun. Tentația către compromis este foarte mare dar, dacă ești atent la sufletul tău și dai dovadă de rațiune, atunci ai ocazia să treci pe lângă buclucuri fără să fi deranjat sau să deranjezi pe cineva. Deviza lunii analizată este: „Oamenii care luptă pot pierde. Oamenii care nu luptă au pierdut deja.” Bertolt Brecht
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Nu se poate vorbi despre prea multă liniște în relația de cuplu. Fie că te simți mai tot timpul neînțeles, fie chiar ești cel care nu ai răbdare să asculți și părerea partenerului de viață, cert este că una spui și altceva se înțelege. În preajma datei de 4 februarie ești predispus la certuri cu partenerul de viață din cauza unor evenimente neplăcute legate de casă, de familie sau relația cu părinții. Este recomandat să nu pierzi de sub control această situație. Evită să amplifici situația existentă. Eclipsa de Soare din zodia Vărsător, din data de 15 februarie, îți aduce nevoia de schimbare în cadrul relației de cuplu. Fie îți schimbi atitudinea, fie iei decizia să renunți definitiv la o relație obositoare. Va trebui să cântărești foarte atent avantajele și dezavantajele. Ce gândești sau inițiezi acum și care vizează relația de cuplu va avea impact pe termen îndelungat. Așa că mare atenție!
            În preajma datei de 14 februarie se poate ajunge la certuri în relația de dragoste datorită tendinței tale de a te implica în relații amoroase superficiale înșelând astfel încrederea persoanei iubite. Spre sfârșitul lunii februarie ești prea impulsiv, agresiv verbal astfel că există riscul să rupi o relație de dragoste datorită atitudinii tale, a modului în care alegi să comunici cu persoana dragă. Ești predispus la implicarea în relații superificale, flirt, aventuri de o noapte iar aceasta îți va da viața relațională peste cap. Cert este că decizia ta nu va rămâne pentru mult timp ascunsă partenerului de viață, în cazul în care ai ales să te implici într-o relație extraconjugală.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       În prima parte a lunii analizate vei pune mai mult accent pe munca de echipă, lansarea de proiecte în cadrul unui parteneriat. Atenție însă, în preajma datei de 4 februarie, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația cu un superior existând riscul să fii sancționat sau poți face compromisuri care te predispun la pierderi financiare. Din data de 11 februarie sunt avantajate primirea de fonduri, împrumuturi sau câștigurile venite din cadrul unei afaceri, a unei colaborări. Mare atenție la eventualele probleme care țin de taxe și impozite, un credit, cu precădere în preajma datei de 17 februarie dar și în 25 și 28 februarie. Nu te baza pe promisiunile prietenilor legate de bani întrucât ești predispus la furt din partea acestora, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Ești predispus la pierderi de bani prin participarea la jocuri de noroc sau investiții, îndeosebi în a doua parte a lunii februarie.
            În această lună ai capacitatea de a munci mult și cu spor fiind solicitat peste măsură dar, cu toate astea, reușești să îți faci timp și pentru a dezvolta proiecte în afara programului de muncă.
 
SanatateSănătate
        În perioada supusă discuției aici ești suprasolicitat iar aceasta nu face decât să îți dea sentimentul de oboseală permanentă. Nu reușești să respecți programul de odihnă, mâncare sau sport. Ești predispus la probleme cardiace, circulația arterială deficitară, probleme de spate, încheieturi, oase, îndeosebi în a doua decadă a lunii februarie.