Luna februarie 2018, Gemeni

Februarie 2018, Gemeni
003 Gemeni        În această lună te simți mult mai atras de călătorii, studii, de tot ceea ce înseamnă dezvoltare personală, simți nevoia de a adopta o nouă filosofie de viață ca urmare a unor evenimente nu tocmai favorabile din viața ta. Se observă o mai mare preocupare față de domeniul spiritual, latura abstractă a vieții. Ai ocazia să relaționezi mai mult cu persoane aflate la distanță sau chiar faci o călătorie departe de casă. Ai ocazia să întâlnești oameni cu o cunoaștere vastă, poți să întâlnești acum persoana care să joace rolul de ghid, mentor în existența ta ajutându-te să ajungi la cunoașterea de care simți că ai nevoie. Din data de 18 februarie ești mult mai preocupat de carieră, relația cu superiorii având parte, fie de o promovare, fie de o schimbare pe care ți-o dorești de ceva timp. Cert e că vei fi extrem de ocupat, datorită responsabilităților și a ritmului de lucru alert reușind cu greu să te mobilizezi, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Deviza ta, în această lună, este: „Viața de familie este prima școală a emoțiilor.” Daniel Coleman
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
În perioada analizată aici se observă mult dinamism, pasiune în relația de mariaj fiind nevoie de foarte multă flexibilitate din partea ta pentru a reuși să faci față cu brio stării de tensiune, impulsivitate. Încerci să lucrezi constant în cât mai multe domenii ale vieții astfel că există riscul să neglijezi relația de cuplu, îndeosebi în a doua prte a lunii. Cariera este posibil să te stoarcă de energie astfel că este recomandat să acorzi mai multă atenție la modul în care te comporți în familie. În preajma datei de 17 februarie este posibil să te confrunți cu o stare de confuzie și să iei decizii la nervi iar aceasta ar putea să amplifice și mai mult conflictul din cadrul relației.
            În preajma datei de 25 februarie ai face bine să eviți conflictul, în relația cu partenerul de viață, mai ales dacă acesta îți este și superior la serviciu întrucât se poate ajunge la adevărate conflicte care ar putea să te destabilizeze și din punct de vedere profesional. La sfârșitul lunii este posibil să îți pierzi de-a dreptul răbdarea și să iei decizia de a rupe relația de mariaj. Poate chiar o călătorie în interes de serviciu ar putea să trezească suspiciuni din partea partenerului de viață și astfel să fii nevoit să te justifici sau nu poți aduce argumente clare. Cert este că relația de cuplu stă pe „un butoi cu pulbere”, îndeosebi în a doua parte a lunii februarie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Chiar dacă ai parte de oportunități de progres, în plan profesional, ai ocazia să constați că mai trebuie să faci niște deplasări în interes de serviciu, studii, să acumulezi mai multe informații, să te perfecționezi pentru a reuși astfel să ajungi acolo unde ți-ai propus. Este vorba despre multă muncă, dedicare, conștiinzitate dar și altruism, diplomație, răbdare și mobilitate în relația cu colegii de muncă. În prima parte a lunii este posibil să te simți nedreptățit de către colegi având sentimentul că muncești și pentru alții ceea ce te va conduce, inevitabil, la certuri, conflicte. Este recomandat să eviți compromisurile, de orice fel, întrucât ești predispus la sancțiuni, probleme cu legea, autoritățile. În a doua parte a lunii ești luat în vizor de un șef așa că mare atenție la ce anume se vrea de la tine. Chiar dacă ți asumi deja mai multe responsabilități, recompensele se vor vedea în timp și vei reuși să ajungi și la beneficii financiare. Până atunci trebuie să dai dovadă de fler, creativitate, spontaneitate fără să încerci să te mai victimizezi. Atenție la posibile certuri cu superiorii în ultima decadă a lunii februarie. Dacă ai de făcut călătorii în interes de serviciu va trebui să dai dovadă de prudență în privința modului în care conduci mașina sau te poți aștepta la tot felul de neplăceri la drum, pierderi de documente, în preajma datei de 28 februarie.
 
SanatateSănătate
        Avem de-a face cu o lună destul de agitată, una în în care nu prea mai știi când să îți faci timp și pentru propriul organism, să te relaxezi cu adevărat. În preajma datei de 4 februarie te poți aștepta la apariția unor probleme care țin de ficat, vezica urinară, inflamații renale, tulburări de echilibru, infecții. Ești predispus la accidente, probleme legate de tensiune, lovituri, căzături, spre sfârșitul lunii în discuție aici.