Luna februarie 2018, Fecioară

Februarie 2018, Fecioară
006 Fecioara        Avem de-a face cu o lună februarie în care îți concentrezi atenția pe tot ceea ce ține de locul de muncă și relația cu colaboratorii, îndeosebi în prima parte a lunii. Este o perioadă în care ai ocazia să te faci remarcat de către colegi prin abilitățile tale native, modul în care îți asumi responsabilitățile reușind să fii un bun organizator. Nu te hazarda să tragi concluzii pripite, mai ales dacă ești implicat într-o colaborare, pe la jumătatea acestei luni. În a doua parte a perioadei analizate aici viața de cuplu joacă un rol important pentru tine reușind să ajungi la o mai bună înțelegere și cumunicare în relația cu jumătatea ta. Deviza lunii în discuție aici, este: „Un scop fără un plan este doar o dorință.” Antoine de Saint-Exupery
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu 
        Chiar dacă, în primele zece zile ale acestei luni, îți dedici mai mult timp obligațiilor de serviciu, totuși sufletul tău este la atenția de care are nevoie familia ta, partenerul de viață. După data de 11 februarie simți și mai mare nevoie de romantism în relația de mariaj având ocazia să împărtășești momente deosebite alături de partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, în a doua parte a lunii te gândești foarte serios să dai startul unei relații de lungă durată. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să observi ce vrei cu adevărat.
            În preajma datei de 17 februarie ești predispus la certuri în relația de cuplu în încercarea de a pune la punct unele lucruri care nu au fost lămuirite la timp și având ca subiect principal relația cu părinții, probleme care țin de casă, gospodărie. Odată cu intrarea Soarelui și a lui Mercur în zodia Pești, în data de 18 februarie, se pare că lucrurile stau mult mai bine, la capitolul comunicare în relația de mariaj. Faci tot felul de planuri, ești hotărât să faci schimbări importante legate de relație încercând să readuci starea de echilibru, de voie bună aici. Spre sfârșitul lunii va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre comunciare pentru că există riscul să ajungi foarte ușor la agresivitate verbală sau poți lua decizii bruște, sub impulsul de moment existând riscul să se rupă relația.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Putem spune că urmează o lună în care ai ocazia să demarezi proiecte profesionale de cursă lungă. Nu duci lipsă de creativitate, idei, originalitate, spontaneitate, dorința de a te perfecționa iar toate acestea nu pot să-ți aducă decât succes. În preajma datei de 15 februarie te gândești foarte serios să dai startul unor planuri profesionale curajoase sau poți obține un al doilea job, mult mai bine plătit. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu colegii, în preajma datei de 14 februarie, întrucât ești predispus la contraziceri. Atenție și la ce anume semnezi, la documente pentru că pot apărea tot felul de încurcături.
            Sunt favorizate parteneriatele, asocierile, ai parte de susținere venită din partea partenerului de viață, în plan profesional, îndeosebi după data de 11 februarie. Va trebui să fii mult mai atent la colaborări, la ce acte semnezi, dacă alegi să te implici într-un parteneriat, îndeosebi spre sfârșitul lunii februarie. Nu te hazarda să dai startul unei acțiuni, unui proiect ambițios, până nu cunoști toate datele problemei ,îndeosebi în preajma datei de 28 februarie.
 
SanatateSănătate         
       În această lună ai ocazia să iei decizii ferme, legate de propria sănătate. Fie că schimbi un tratament sau reiei anumite analize, cert este că porți discuții intense despre sănătate, îndeosebi pe la jumătatea lunii. Atenție la eventuale probleme care țin de sistemul digestiv, ficat, sistemul nervos, îndeosebi în preajma datei de 14 februarie. Evită implicarea în acțiuni care te solicită, din punct de vedere fizic, în preajma datei de 24 și 25 februarie întrucât ești predispus la accidente, chiar și în timpul activităților desfășurate prin gospodărie.